Новини Одеси - В Одесі затримали 16 в'єтнамців-нелегалів, переконаних, що вони у Франції

Ілюстрація / REUTERS

В Одесі затримано 16 в'єтнамців-нелегалів, яких шахраї переконали, що доставили їх до Франції. Як повідомили УНІАН в Головному управлінні Державної міграційної служби України в Одеській області, 6 грудня співробітниками відомства спільно з поліцейськими виявлено 16 громадян В'єтнаму, які потрапили на територію України незаконно - каналом нелегальної міграції через східний кордон Російської Федерації.

«Іноземці не планували залишатися в нашій країні, їх метою було подальше нелегальний перетин кордону з країнами Європейського Союзу», - йдеться в повідомленні.

Читайте також На Харківщині росіянин намагався переправити в Україну азіатів (фото)

Відзначається, що зазначена група осіб була виявлена ​​на одній з приватних квартир в Малиновському районі Одеси. Як з'ясувалося, організатори каналу переконали «клієнтів», що вже доставили їх в пункт призначення - до Франції. На правопорушників складено протоколи про адміністративне затримання та адміністративне правопорушення за ч.1 ст.203 КУпАП.

В даний час працівниками міграційної служби готуються документи на примусове видворення нелегалів в країну громадянської належності (В'єтнам), а також приміщення частини зазначених громадян в Чернігівський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства з метою ідентифікації та подальшого видворення з України.

Раніше в Борисполі затримали нелегалів, які прилетіли під виглядом футбольної команди .

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация