Новини дня: Мережа підкорили кадри, на яких показана стрілянина з карабіна TG2, що нагадує автомат АК-103 - 31.10.2017 -

У російському концерні "Калашников" представив офіційний проморолик новинки власного виробництва - карабіна TG2. Як відзначили фахівці, дана бойова одиниця за зовнішнім виглядом схожа автомату АК-103. Про це повідомляє видання "Россійскій Діалог".

Як наголошується в проморолику , TG2 має складаний приклад, бічну планку для кріплення кронштейнів і армійських прицілів, дуловий гальмо-компенсатор на стандартній різьбі. На дистанції 100 метрів, балістика патрона аналогічна нарізної зброї. Під TG2 був розроблений спеціальний магазин ємністю 10 набоїв.

Даний тип озброєння вирізняється наявністю мисливського патрона 366 ТКМ (9,5х38), який використовується для гладкоствольної зброї з частково нарізним стволом ( "Парадокс") або нарізний насадкою типу "Парадокс", а також стовбурів зі сверловкой Ланкастера.

Раніше Міноборони РФ оприлюднило видовищне відео, приурочене свята моряків-надводників.

Як відомо, надводні сили - найважливіша структура ВМФ РФ. Надводних кораблях відводиться і головна роль в постановці мінних загороджень, в боротьбі з мінної небезпекою своїх комунікацій. У навчаннях вони підтримують суду вогнем.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация