новини Одеси

Правоохоронці вивели з колони чоловіка, вихваляє російського президента. Правоохоронці вивели з колони чоловіка, вихваляє російського президента

Присутні несли червоні кульки, квіти, різні плакати \ фото УНІАН

В Одесі під час акції «Безсмертний полк» її учасники вигукували проросійські гасла, зокрема, що вихваляють російського президента Володимира Путіна.

Читайте також В Одесі в поліцію доставили двох осіб з георгіївськими стрічками

Як передає кореспондент УНІАН, сьогодні на Алею Слави, розташованої в Центральному парку культури і відпочинку ім. Тараса Шевченка, прийшли сотні людей.

Акція «Безсмертний полк» почалася після завершення офіційних заходів, присвячених 73-й річниці від Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Присутні несли червоні кулі, квіти, різні плакати.

У числі тих, хто прийшов - група учасників антімайдановскіх акцій на Куликовому полі, де в Будинку профспілок 2 травня 2014 року загинули понад 40 осіб під час масових заворушень. Одна жінка з цієї групи одяглася в костюм кольорів російського триколора: головний убір - білий, туніка - синя, нижня частина наряду - червона. Група з Куликова поля також одягла футболки з портретами загиблих в Будинку профспілок в 2014 році. Деякі несли портрети цих людей, також помічений портрет відомого проросійського телеведучого Григорія Кваснюка, який помер в 2017 році.

Під час руху загальної колони вони співали радянські пісні, а також скандували: «Ура!», «Слава містах героям!», «Одеса - місто-герой!», «Спасибі дідові за перемогу!», «Фашизм не пройде!», "Бандерівські біси - геть з Одеси!".

Крім того, з натовпу пролунали вигуки: «Донбас, ми з тобою!», «Слава Путіну!» Та ін. Правоохоронці вивели з колони чоловіка, вихваляє російського президента.

В даний час на Аллі Слави дуже багато людей. Вони покладають квіти до монументу Невідомому матросу. Біля пам'ятника знаходяться поліцейські , Які через гучномовець закликають людей не скупчуватися біля монумента, щоб не провокувати тисняву.

На Аллі Слави також присутні проукраїнські активісти.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні в Одесі в поліцію доставили двох осіб з георгіївськими стрічками, виявлених на Алеї Слави.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация