Новини Криму: сірчана кислота в Армянську, окупанти, Обозреватель, блог

1. З'явилися нові шокуючі подробиці про те, як окупанти катують затриманих кримчан. Людям зі слабкою психікою читати не рекомендую.

Людям зі слабкою психікою читати не рекомендую

2. Стан здоров'я голодуючого Володимира Балуха сильно погіршився. Окупанти знову хочуть відправити його в карцер.

3. Активістка Українського культурного центру Ольга Павленко, у якою 29 серпня окупанти провели обшук, виїхала з окупованого Криму на материкову частину України.

4. Екологічна ситуація в включеному Криму та на окупованій частині Донбасу "вкрай загрозлива", - заявив глава Мінекології України Остап Семерак, додавши при цьому, що без звільнення цих територій наслідки можуть бути катастрофічні для України і Європи.

5. Постпред Президента України в АР Крим Борис Бабин заявив, що подачі води по Північно-Кримському каналу на територію окупованого Криму не буде. Така відповідь з'явився після інформації про нібито таємні домовленості з даного питання.

6. В Армянську все по-старому: "Краще не стало. Мені здається, стало гірше. Сьогодні ходила за покупками. Прийшла додому і шкіра пече на руках, ногах і на обличчі. А якщо потерти, то взагалі пече "," Після лінійки шкіра на обличчі особливо пече, і ніякі крему не знімають печіння !!! "," Це наслідки поливання содою. Чет, походу, пішло не так "," Голуби ... Ви серйозно! ???? А то, що дитяче відділення переповнене, нічого !? І якщо що, голуби - це те ж саме, що і щури !!! "," Прийшли з лінійки, очі червоні, в носі щіпіт, в горлі дере. Промила дітям і собі носики, полоскали горло. Закапали очі. Все за інструкцією. Свято вдалось!!!".

7. У той час, коли діти поголовно хворі, а дитяче відділення переповнене, є особини, які, щоб зробити відео, "як дітки-першокласники читають вірші", поперли дихати кислотою навіть з немовлятами.

У той час, коли діти поголовно хворі, а дитяче відділення переповнене, є особини, які, щоб зробити відео, як дітки-першокласники читають вірші, поперли дихати кислотою навіть з немовлятами

8. Кримські пропагандони зняли сюжет в Армянську, присвячений шкільній лінійці. У сюжеті брехливі скоти заявили, що "місто повертається до нормального життя", а також заявили, що "люди з розумінням ставляться до ситуації". Деякі місцеві жителі ходять у масках. На шкільних лінійках діти були без засобів захисту. Місцеві жителі почали писати гнівні повідомлення під сюжетом: "Якого хріна всі коментарі видалили, чорти? !!!!!", "А я ще раз напишу !!! Брехня все ваші репортажі !!! ". На паблік самого Армянська, де пропагандони не можуть видалити коментарі, люди написали: "Це росія, велика і могутня. В очі ссут, а кажуть, дощ йде !!!! "," (понаїхали) Росію то хоч не чіпайте. Знову є привід поскуліть? "," Аха))) А в складі кого зараз Крим? Як біда, то до чого тут росія. Як міст, так це ж росія !!! Так, чи що? "," Через кілька років північний Крим повернеться в природний стан -солончаковая напівпустеля, де раніше кочували тільки ногайці на верблюдах. А якщо згадати 100 квадратних кілометрів висохлих хімвідходів, що гуляють по степу, то і ногайці з верблюдами зробили б ноги "," Рос ЗМІ завжди відрізнялися своїм надутим пафосом і лицемірством. Своя країна дохне і в злиднях, а вони лізуть в Україну і Сирію. Треба ж людей від своїх проблем відволікати. Поки Сімферополь і "місто федерального значення" Севастополь не почнуть задихатися і скаржитися на псування майна, Аксьонов як і раніше буде в Фейсбуці строчити статейки, мовляв, все норм, боятися нема чого. Чи не вони ж цієї фігньою дихають ".

Чи не вони ж цієї фігньою дихають

9. В Армянську на газонах з'явилися мертві птахи, над містом стоїть серпанок, а земля покрилася сумішшю зі страшних хімічних інгредієнтів. У людей почав гинути худоба.

У людей почав гинути худоба

10. Замість роси вранці Армянськ покриває сірчана кислота. Крім того, практично у всьому місті відключили воду. Як частіше приймати душ і змивати з себе кислоту - не відомо. Деякі жителі пишуть: "Тут реально якась змова. Мабуть, занадто багато людей в Армянську живе, за чиїмось думку ".

11. Армянськ. Таблетки лежали в тумбочці. Запечатані. Окислювалися. До складу входить аскорбінова кислота. Здоров'я вам і гарного настрою! "Місто повертається до нормального життя" - телевізор не бреше!

12. Понаїхали в Армянськ з Якутії нацистської впала в істерику. Вимагає, щоб про екологічну катастрофу сурмив телевізор, але він мовчить.

Вимагає, щоб про екологічну катастрофу сурмив телевізор, але він мовчить

13. На керченському паблік поговорили про "російської відвічної" Криму: "Зараз багато обурюються" понаехавшими ". Але ж наші діди і прадіди теж сюди "понаїхали" після війни. Ви в курсі, що в 44-му році наших визволителів вийшли зустрічати 30 з невеликим людина? Місто було практично знищено "," Тут єдине не понаїхали - це Киримли! Вони - корінний народ! Скільки років їх намагаються вапна, виселити, вислати, а тепер ще репресії влаштували. Але Крим тільки їх рідна земля "," До відома, сюди народ не сам їхав місто відновлювати, а було насильницьке Перезаселеніе. Хтось прижився, багато хто повернувся додому. Картоха погано росте, говорили приїжджі ".

14. Мешканцям севастопольського форуму подобається українські документи оформляти: "В ДП Документ, на відміну від наших держустанов, все красиво. Привітний персонал, десятки обладнаних віконець і ніякої черги взагалі. Забрати і подати документи зайняло 15 хв. Був вчора о 16-00. На кордон краще їхати через с. Кримське (напрямок Саки), не через Симф. Дорога порожня, по кілометражу однаково. З кордону таксі в Херсон. Таксист чекає і повертає назад. 1700 грн. На все про все менше 4-х годин. Можна на автобусі, але це кому часом не тисне ".

15. Понаїхали з Нижнього Новгорода залишила відгук про Алушту: "В цілому, звичайно, люди (зокрема ВСЕ продавці) якісь невдоволені. Не знаю, з чим це пов'язано. Може, не дуже раді новому "начальству", але особисто туристи ні в чому не винні. Ми ваш Крим не брали. Ціни на житло зависокі, при відсутності сервісу, і на вулицях пахне сміттям ". ВОНИ НАШ КРИМ не брав. Ось як! Коментарі: "(Безграмотна ватніца пише) Читаю ці рядки канешно же з великим жалем, так і хочеться сказати всім відпочиваючим ИЗВИНИТЕ, ИЗВИНИТЕ і ще раз ИЗВИНИТЕ !!! А причина одна, нам дуже НЕ ПОВЕЗЛО з нашому керівництвом у нас НЕМАЄ господаря в місті на превеликий наш жаль (як і скорботно це усвідомлювати) але це так. Нашої адміністрації глибоко наплювати як живе місто і що робиться на їхніх вулицях. Думаю, що в швидкості ми це з большушчем задоволенням це ЗМІНИМО, нашої бабі Галі пора і відпочити від виконаної нею робіт !!! Думаю, що коли люди будуть плювати їй услід то хоч тоді їй буде дуже соромно, хоча таким хоч плюй в очі скаже що Божа роса !!! "," Автор - молодця, але заказухою тхне. Бееееее "," (понаїхали з Калача Воронезької області пише) До чого тут заказуха? Продавці незадоволені тим, що при Україну було дешевше і росіяни гребли все, що на око попадеться. І вони (кримчани) думали, що ми всі мільйонери, а тут виявилося все по-іншому. За такими цінами не кожен стане купувати і сто разів подумає. Ось вони ніяк зрозуміти не можуть, як так-то, гроші ж лопатою кидали, чому зараз не так? Перебуваючи в Алушті, кілька разів чув саме від продаваних, як вони добре жили і скільки бабла у них було раніше ".

Перебуваючи в Алушті, кілька разів чув саме від продаваних, як вони добре жили і скільки бабла у них було раніше

16. Прочитайте історію про те, як любителі русского мира, активні пособники окупантів, сьорбнувши лайна в рідній говіння, біжать в "загниваючу" Європу.

17. Невідомі намалювали тризуб в Ялті.

PS Поки окупанти і продажні пропагандони розповідають жителям Армянська про "повернення нормального життя", видаляючи при цьому викривальні коментарі місцевих жителів, в околицях отруєного сірчаною кислотою міста вже можна знімати фільми про Апокаліпсис.

PS Поки окупанти і продажні пропагандони розповідають жителям Армянська про повернення нормального життя, видаляючи при цьому викривальні коментарі місцевих жителів, в околицях отруєного сірчаною кислотою міста вже можна знімати фільми про Апокаліпсис

Ти ще не підписаний на наш Telegram ? Швидко тисни!

Місцеві жителі почали писати гнівні повідомлення під сюжетом: "Якого хріна всі коментарі видалили, чорти?
Знову є привід поскуліть?
Аха))) А в складі кого зараз Крим?
Так, чи що?
Ви в курсі, що в 44-му році наших визволителів вийшли зустрічати 30 з невеликим людина?
Бееееее "," (понаїхали з Калача Воронезької області пише) До чого тут заказуха?
Ось вони ніяк зрозуміти не можуть, як так-то, гроші ж лопатою кидали, чому зараз не так?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация