Новини Кримнаша: Ні хліба, ні видовищ

9:05

Зі святом - немита, кривава, злиденна і божевільна росія! Сподіваюся, останнім!

1. Дочка ватників, з народження проживає в Криму, з'їздила на тиждень на материкову Україну. На питання батьків - як там? Просто відповіла - там РОДИНА!

2. Всі роки Севастополь з пафосом і розмахом відзначав День міста і ось прийшла раша - ні хліба, ні видовищ .

3. На так званому святі провідний проводив фотоконкурс для показової масовості тріумфу для всього світу про велику мразь. Акцент робився на тому, щоб фото дітей з прапорцями викладалися і обов'язково поширювалися в усіх соціальних мережах з лайками і репоста.

4. колоністки в маршрутці попросили водія зупинити їм пААбліже до свята. Він: "А що за свято?". Вони: "Як так? День расіі жи сьогодні ". І це при тому, що у водія в машині стандартний набір зрадника з триколорів і колорадок. Такі в Криму патріоти окупантів.

5. Найцікавіше питання на третьому році окупації: "Вихідний в понеділок? А що за свято буде? "

6. 12/06 в Криму відзначають (в повному обсязі) черговий день народження маразму. Сподіваюся, останній раз ...

7. На честь "свята" водяру скуповують ящиками - чи то на радощах, чи то горе залівать.8. Паркани, огорожі, сміття різних сортів, пісні "а рррродіне", знову сміття, знову сміття, ще сміття, чергу біля банкомату - свято Дна расіі в Ялті.

9. У Керчі не спостерігалося особливо масових гулянь . Навіть у пропагандистів важко знайти якісь оглядові статті . У Сімферополі на шабаш зібралася сотня ватників, пізніше був проведений парад народів, де люди йшли з прапорами своїх країн. Українців і українського прапора на ході не було, тому що тут геноцид України. В Євпаторії пройшла хода з фріків і дітей з автоматами в руках. Щодо людненько тусувалися ватники в Алушті , І то - на великих планах об'єктивів. Мабуть, недавній розгін ватомітінга змусив окупантів зігнати побільше рабів для атмосфери щастя.

10. Сімферополь. Як порожньо ввечері в місті ... В доокупаціонние часи завжди народу в центрі було багато.

11. Офіси ФМС в Криму - вітрина українського сепаратизму. Одеса, Харків, Дніпро, Запоріжжя, Донецьк, Луганськ - у всіх сумні історії, чому в Україні їдять снігурів і гвалтують епілептичних корів, розіп'ятих на рекламних щитах. Збіговисько брехунів і моральних виродків. Ледве вдалося відтягнути дружину і запобігти масовій загибелі ватників.

12. Сьогодні на базарі в Качі чула українців, які приїхали ВІДПОЧИВАТИ в окупований расіей Крим. Вважали, скільки рублів буде в гривнях.

13. Вата видала новий перл: "У Дніпро впадають річки і з росії. Так що Дніпро - ЗАГАЛЬНИЙ. Хай Україна заповнює Кримський канал ". Я запропонувала перекрити річки в расіі.

14. Вчора цілий день не було води. Сьогодні з ранку знову не було світла. Зашибісь, турсезон. Нахрена ви Крим скоммунізділі, придурки?

15. Масандрівський пляж в 9 ранку все ще порожній . Вчора ввечері думав зайти на Набережну - все обгороджено, сміття, якесь "Полюшко-поле" зі сцени. Еталонне убозтво і капець.

16. Окупаційний суд постановив, що ринок Олімп в Євпаторії знесли незаконно. І що? А нічого - тепер там просто пустир . Зате окупанти скоро будуть зносити атракціони в Севастополі.

17. Знову горять: в Севастополі за ніч згоріли ще дві машини.

18. Співаю la-la-la-la-la-la-la! - з яскраво вираженим англійським акцентом. (Прим. Повідомлення після голу англійців у ворота росії. Повідомлень радості було багато).

19. Знайомий ватник вчора сказав , Що НАШІ ГРАЮТЬ ЗАВТРА. Вболіватиме за Україну! (Прим. За Україну будуть хворіти сьогодні багато, якщо вірити не репрезентативну опитуванням в ватяному ВКонтакте).

20. Марсель . Бійня між фанатами. Англійська преса: "Нам соромно, ми зганьбили Європу". Російські ЗМІ: "Англійцям соромно, наші - красені". У мене все. (Прим. Російські фанати приїхали до Францію з прапорами СРСР, із зображенням Путіна на футболках і нецензурною лайкою, в шапках-вушанках і кокошниках).

21. Ще один привід пишатися Україною, згадуючи, як у нас було організовано Євро 2012 у всіх приймаючих містах, включаючи нині окупований Донецьк!

22. Русня передбачувано пише, що бидло-вболівальники все правильно зробили.

PS Чим швидше ти здохнеш, тим швидше планета стане щасливою! Зі святом - немита, кривава, злиденна і божевільна росія! Сподіваюся, останнім!

На питання батьків - як там?
Він: "А що за свято?
Вони: "Як так?
5. Найцікавіше питання на третьому році окупації: "Вихідний в понеділок?
А що за свято буде?
Нахрена ви Крим скоммунізділі, придурки?
І що?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация