Новини АТО: Війна Луганська проти Донецька! Заява на сайті терористів підірвала мережу

Хакери з об'єднання Ukrainian Cyber ​​Alliance зламали сайт т.зв. "Народної міліції ЛНР" і розмістили на ньому фейковий заяву про оголошення війни терористам "ДНР".

"Бандити з Донецької Народної Республіки віроломно без оголошення війни напали на нашу батьківщину, щоб сіяти хаос, розбрат і підривати багатовікові підвалини Луганщини, нашу культурну ідентичність і дорогоцінні тілесні рідини", - йдеться в повідомленні .

Також стверджується, була припинена діяльність диверсійних груп "ДНР", які намагалися отруїти фтором систему водопостачання в Луганську.

Хакери від імені "народної міліції" закликала зберігати спокій і "тісніше згуртуватися навколо нашої народної армії (а також флоту і авіації)".

"Всім громадянам призовного віку слід негайно з'явитися у військкомати за місцем прописки. Війна буде довгою, але перемога буде за нами", - йдеться в зверненні.

Війна буде довгою, але перемога буде за нами, - йдеться в зверненні

Відзначимо, що в мережі фейковий заяву терористів "ЛНР" викликало великий резонанс, дехто сприйняв його всерйоз.

"Ого! Я не знаю, хто з Захарченко з теслярські жаба, а хто гадюка, але у них явно настав наступний етап у відносинах. Чому? А все логічно. У Кремлі мабуть вирішили, що одного ідіота легше контролювати, ніж двох. До того ж так один красти буде, а не двоє, як раніше. а вобще не зрозуміло на кого Кремль поки ставить. Але звичайні люди там будуть, як завжди, крайні ... "- написав народний депутат Борислав Береза.

"До вечора пасьянс зійшовся. На територію, контрольовану терористичною організацією" ЛНР ", вторглися бандформування терористичної організації" ДНР "і підрозділи країни-агресора (Росії), яка фінансує терористичні організації" ЛНР "і" ДНР ", - прокоментував заяву сайт" Миротворець " .

"Мачіте Данецки, робята! :)

Все на захист Луганщини від донецько-фашистських загарбників!

Cлава добліснай Народнай Меліц ЛНР!

Тісніше згуртуватися навколо нашої луганської народної армії, а також луганської авіації і луганського флоту!

До речі, не завадило б на домбабвійском продублювати, а то раптом вони лугандонского не розуміють, як ви вважаєте? "- сміється волонтер і блогер Алекс скигліть.

Інші інтернет-користувачі також бурхливо обговорюють фейк:

Хакери не відразу взяли на себе відповідальність за фейк.

"Ukrainian Cyber ​​Alliance бере на себе відповідальність за злом НМ ЛНР. Ми завжди готові простягнути руку допомоги страждаючим системним адміністраторам" народних республік ", і позбавити їх від зайвого віртуального майна. У підготовленому зверненні ми врахували культурні традиції Луганщини, як фолькльор про ДРГ, так і особености луганського мови ", - йдеться в заяві на їхньому сайті.

Як повідомляв "Обозреватель", 21 листопада в окупованому Луганську стався збройний заколот в результаті конфлікту між ватажком "ЛНР" Ігорем теслярських і відстороненим від посади "глави МВС" Ігорем корнет.

Ситуація в Луганську призвела до того, що президент України Петро Порошенко скликав екстрене засідання РНБО. Головною причиною стало вторгнення російських танків і військовослужбовців на підконтрольну терористам територію Луганська.

22 листопада в окупованому Луганську пролилася перша кров внаслідок перевороту.

Ти ще не читаєш наш Telegram ? А даремно! підписуйся

Чому?
До речі, не завадило б на домбабвійском продублювати, а то раптом вони лугандонского не розуміють, як ви вважаєте?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация