Новини Одеси - На річницю трагедії 2 травня в Одесі обмежать доступ громадян на Соборну площу і Куликове поле

По периметру Соборної площі і Куликового поля будуть виставлені співробітники поліції, вхід на територію буде здійснюватися тільки через встановлені там фільтраційні пункти. По периметру Соборної площі і Куликового поля будуть виставлені співробітники поліції, вхід на територію буде здійснюватися тільки через встановлені там фільтраційні пункти

Доступ громадян обмежать з метою недопущення масових заворушень / Фото УНІАН

В Одесі 2 травня з метою недопущення масових заворушень обмежать доступ громадян на Соборну площу і Куликове поле, де проходять акції з нагоди річниці подій 2014 року, коли в місті загинули 48 осіб.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, 2 травня в Одесі будуть проводитися заходи, пов'язані з вказаною річницею.

Читайте також В Одесі русофіли провели акцію, приурочивши її до річниці визволення міста від нацистів (відео)

«З метою недопущення масових заворушень, запобігання загрозам публічної безпеки та порядку, а також охорони життя і здоров'я людей, на Куликовому полі і Соборній площі, а також на прилеглих до них територіях будуть введені тимчасові обмеження доступу громадян», - повідомили в главку.

По периметру зазначених місць будуть виставлені працівники поліції. Вхід на територію буде здійснюватися тільки через встановлені там фільтраційні пункти.

Крім того, як повідомили в прес-службі патрульної поліції Одеси, з 07.00 до кінця заходів перекриють дорожній рух по периметру Соборної площі і Куликова поля. Патрульні здійснюватимуть відведення транспорту.

Відзначається, що кожен водій повинен завчасно планувати маршрут руху по вулицях в центрі міста і в районі проведення заходів.

Як повідомляв УНІАН 2 травня громадський порядок в Одесі забезпечуватимуть 2,3 тис. Правоохоронців.

Довідка УНІАН. 2 травня 2014 року в Одесі в результаті масових заворушень за участю проросійських і проукраїнських активістів загинули 48 осіб , Постраждали близько 300. Почалися зіткнення в центрі міста, де були застрелені кілька людей. Потім проукраїнські активісти прийшли на Куликове поле, на якому розташовувався наметове містечко сепаратистів. Намети загорілися, почалася пожежа в Будинку профспілок, в якому також загинули люди.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация