Новини Харкова - У Харкові невідомі на стоянці автосалону підпалили чотири автомобілі BMW

Повідомив про пожежу охоронець автосалону / © UNIAN

У Харкові невідомі на стоянці автосалону підпалили чотири автомобілі BMW. Як повідомили УНІАН в Головному управлінні ГСЧС України в Харківській області, сьогодні, 11 жовтня, о 1:40 на номер «101» надійшла інформація про пожежу на стоянці приватного автосалону по вулиці Латишева.

За відомостями ГСЧС, горіли чотири автомобілі марки BMW. Повідомив про пожежу охоронець автосалону.

До місця пожежі виїхало 3 відділення пожежно-рятувальної служби на автоцистернах в складі 15 рятувальників. На момент їх прибуття вогнем були охоплені моторні відсіки і салони автомобілів BMW X-6, BMW 7 і BMW 750, а також передня частина автомобіля BMW X-5. Загальна площа пожежі склала близько 20 кв. м. Для ліквідації пожежі пожежники використовували піну.

В 2:01 пожежа була локалізована, о 2:30 повністю ліквідовано. Причина пожежі - занесення відкритого джерела вогню. Збиток від пожежі, а також роки випуску автомобілів і їх господарі встановлюються.

Читайте також У Харкові злетів з рейок новенький трамвай

У свою чергу у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області відзначили, що пожежа сталася на парковці автосалону. Власники залишили свої автомобілі в автосалоні на технічне обслуговування.

Попередньо встановлено, що до автосалону під'їхав невстановлений автомобіль, з якого вийшли троє чоловіків. Вони розклали на автомобілях пакети і підпалили їх.

Даний факт внесений до Журналу єдиного обліку правопорушень. Вирішується питання про кваліфікацію події.

В даний час правоохоронцями проводяться заходи щодо встановлення та опитування свідків, очевидців події, призначено низку необхідних експертиз.

Як повідомляв УНІАН, в Харкові водій зіткнувся з двома авто і загинув .

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация