Новини Одеси - В Одесі банда псевдополіцейскіх "вибивала" з чоловіка $ 10 тисяч (фото, відео)

Зловмисники придумали легенду про неіснуючу борг у жителя Одеси, якого викрали і били. Під час обшуків у фігурантів вилучено формений одяг поліції. Зловмисники придумали легенду про неіснуючу борг у жителя Одеси, якого викрали і били

Зловмисників затримали / фото od.npu.gov.ua

Як повідомили УНІАН в прес-службі прокуратури Одеської області, злочинна група знешкоджена прокуратурою спільно з поліцією.

Відзначається, що зловмисники придумали кредитну легенду про начебто появу боргу у жителя Одеси.

«Потім за його (неіснуючого боргу - УНІАН) повернення били жертву і погрожували вбивством. Від їх протиправних дій постраждав, зокрема, житель Одеси, з якого практично «вибивали» 10 тис. Дол. За свободу », - повідомили в прес-службі.

Сьогодні прокуратура повідомила про підозру фігурантам справи. За даними прес-служби, один із затриманих раніше судимий за участь в озброєній банді, і відбув термін ув'язнення.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Головного управління Нацполіціі в Одеській області.

Як уточнили УНІАН у регіональному главку Нацполіціі, працівники управління стратегічних розслідувань ГУНП затримали кількох підозрюваних під час передачі вищеназваної суми, яку вони вимагали у жителя Суворовського району міста.

Читайте також На Львівщині начальника митного поста "Рава-Руська" затримали за хабарництво

До складу групи входили жителі Одеси і Одеської області у віці від 24-х до 44-х років.

«Вони обґрунтовано підозрюються в скоєнні вимагань, розбійних нападів та незаконного позбавлення волі. Чотирьох зловмисників правоохоронці затримали сьогодні вночі на території Суворовського району. Ще одного - знайшли в іншій області », - уточнили в главку.

Під час обшуків у фігурантів вилучено формений одяг поліції, яку вони використовували при вчиненні злочину, видаючи себе за правоохоронців. Також вилучено наручники, пістолет, балаклави і рукавички, які вони також використовували під час скоєння злочинів.

Також вилучено наручники, пістолет, балаклави і рукавички, які вони також використовували під час скоєння злочинів

фото od.npu.gov.ua

За словами потерпілого, гроші у нього вимагали протягом трьох місяців. Його викрали, тримали в підвалі і били. Крім того, зловмисники спалили його автомобіль.

Зараз за даним фактом триває досудове слідство по ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Зловмисники також перевіряються на причетність до скоєння інших злочинів. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация