Новини Одеси - Одеський губернатор провів раптову перевірку пожежної безпеки в школі

цею материал Доступний по-русски

Максим Степанов залишився незадоволений результатами позапланової перевірки і пообіцяв вжити заходів.

Максим Степанов залишився незадоволений результатами позапланової перевірки і пообіцяв вжити заходів

Максим Степанов

Глава Одеської ОДА Максим Степанов без попередження відвідав середовища вищого навчального закладу №1 в місті Татарбунари, де оголосив навчальну пожежну тривогу.

Про це сам Степанов спочатку проанонсував, а потім і відзвітував на своїй сторінці в Facebook, повідомляє "Обозреватель" .

"Якби пожежа була справжнім - отримали б трагедію. Тому що вчителі робили все, що могли. Але якщо дії не відпрацьовані - багато чого не зробиш", - написав губернатор.

За його словами, завгосп хвилин десять шукав вогнегасники, а спроби їх використовувати були досить "драматичними". Ще довше викликали рятувальників - через 20 хвилин після оголошення тривоги про необхідність викликати ГСЧС нагадав саме Степанов.

Губернатор пообіцяв вжити жорстких заходів у відповідь на таку непідготовленість школи в Татарбунарах, а також інших шкіл в області. "Шановні голови РДА, це ваша особиста відповідальність ... Саме ви, панове, повинні були організувати тренінги і навчити кожного вчителя алгоритму дій під час пожежі. Ви вміло звітуєте, що все в порядку, але результати вашого бездіяльності я бачу на власні очі", - підкреслив Степанов.

Райцентр Татарбунари знаходиться в 160 км від Одеси, його населення - близько 10 тис осіб. Сюди Степанов заїхав по дорозі в м Рені.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация