Новини регіонів - проблеми з опаленням, інциденти з наркоманами і контрабанда товарів | Україна | ВЕСТИ

  1. Новини регіонів - проблеми з опаленням, інциденти з наркоманами і контрабанда товарів Новини Одеси
  2. Новини Житомирської області
  3. Новини Сумської області
  4. Новини Вінниці
  5. Новини Миколаєва
  6. Новини Запоріжжя
  7. Новини Миколаєва
  8. Новини Кропивницького
  9. Новини Дніпра
  10. Новини регіонів - проблеми з опаленням, інциденти з наркоманами і контрабанда товарів
  11. Новини Житомирської області
  12. Новини Сумської області
  13. Новини Вінниці
  14. Новини Миколаєва
  15. Новини Запоріжжя
  16. Новини Миколаєва
  17. Новини Кропивницького
  18. Новини Дніпра
  19. Новини регіонів - проблеми з опаленням, інциденти з наркоманами і контрабанда товарів
  20. Новини Житомирської області
  21. Новини Сумської області
  22. Новини Вінниці
  23. Новини Миколаєва
  24. Новини Запоріжжя
  25. Новини Миколаєва
  26. Новини Кропивницького
  27. Новини Дніпра
  28. Новини регіонів - проблеми з опаленням, інциденти з наркоманами і контрабанда товарів
  29. Новини Житомирської області
  30. Новини Сумської області
  31. Новини Вінниці
  32. Новини Миколаєва
  33. Новини Запоріжжя
  34. Новини Миколаєва
  35. Новини Кропивницького
  36. Новини Дніпра
  37. Новини регіонів - проблеми з опаленням, інциденти з наркоманами і контрабанда товарів
  38. Новини Житомирської області
  39. Новини Сумської області
  40. Новини Вінниці
  41. Новини Миколаєва
  42. Новини Запоріжжя
  43. Новини Миколаєва
  44. Новини Кропивницького
  45. Новини Дніпра
  46. Новини регіонів - проблеми з опаленням, інциденти з наркоманами і контрабанда товарів
  47. Новини Житомирської області
  48. Новини Сумської області
  49. Новини Вінниці
  50. Новини Миколаєва
  51. Новини Запоріжжя
  52. Новини Миколаєва
  53. Новини Кропивницького
  54. Новини Дніпра
  55. Новини регіонів - проблеми з опаленням, інциденти з наркоманами і контрабанда товарів
  56. Новини Житомирської області
  57. Новини Сумської області
  58. Новини Вінниці
  59. Новини Миколаєва
  60. Новини Запоріжжя
  61. Новини Миколаєва
  62. Новини Кропивницького
  63. Новини Дніпра
  64. Новини регіонів - проблеми з опаленням, інциденти з наркоманами і контрабанда товарів
  65. Новини Житомирської області
  66. Новини Сумської області
  67. Новини Вінниці
  68. Новини Миколаєва
  69. Новини Запоріжжя
  70. Новини Миколаєва
  71. Новини Кропивницького
  72. Новини Дніпра

Новини регіонів - проблеми з опаленням, інциденти з наркоманами і контрабанда товарів

Новини Одеси

Одесити перекривали дорогу, вимагаючи включити опалення. Про це повідомляє «Одесская жизнь» . Мешканці кількох багатоповерхівок на селищі Котовського сьогодні перекрили проїжджу частину на розі вулиць Бочарова і Семена Палія. Люди були обурені відсутністю опалення в квартирах, незважаючи на наступ мінусових температур. У КП «Теплопостачання міста Одеси», коментуючи ситуацію, повідомили, що ряд житлових будинків на перетині Днепродорога і Бочарова «отримують теплову енергію за тимчасовою схемою». Зараз ведуться роботи по перенесенню високовольтних електрокабелів, що дозволить завершити роботи по реконструкції тепломережі та забезпечити подачу тепла в звичайному режимі. Завершити ці роботи планують 16 листопада - тоді теплопостачання ділянки буде нормалізовано.

Новини Житомирської області

Під крижаним дощем на дорогах Житомирської області працювали дорожники. Про це повідомляє «20 хвилин. Житомир » . На дорогах державного значення області для забезпечення безпечного руху працювала дорожня техніка. На території Житомирщини близько 6 ранку спостерігалися опади у вигляді дощу, при мінусовій температурі повітря утворювали незначний шар льоду на дорожньому покритті, особливо на спусках і підйомах. Для обробки поверхні дорожнього покриття на замовлення САД в Житомирській області працювало 10 навантажувачів і 12 піскорозкидувачів підрядних організацій. В даний час опади припинилися, труднощі в русі відсутні.

Новини Сумської області

Співробітники СБУ затримали 9 вантажівок з контрабандою. Про це повідомляє «Ваш шанс» . Співробітники Служби безпеки України блокували в Сумській області контрабанду товарів на територію нашої держави з РФ і в зворотному напрямку. Оперативники спецслужби встановили, що учасники угруповання, до складу якої входили кілька громадян Росії, налагодили незаконне переправлення через держкордон України отрутохімікатів, автозапчастин і продуктів харчування. Незаконно ввезена продукція сумнівної якості поширювалася серед місцевих підприємців. Під час спецоперації правоохоронці зупинили в Краснопільському районі дев'ять вантажівок, на яких ділки протиправно перемістили з РФ в нашу країну продукцію майже на 11 мільйонів гривень. Також затриманий один з організаторів угруповання - громадянин Росії і кількох його соратників - громадян України. В рамках кримінального провадження, розпочатого слідчими СБУ за ст. 201 Кримінального кодексу України, триває досудове розслідування для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до незаконної діяльності, повідомляє прес-центр СБ України.

Новини Вінниці

Обшуки в LetyShops: вінницькі айтішники просять розголосу. Про це повідомляє «20 хвилин. Вінниця » . У вінницькому офісі LetyShops почалися обшуки. Обшуки проходять паралельно в офісі і квартирі власника компанії. Коментарі глави ІТ-асоціації Вінниці Дмитра Софіна. Ніяких документів співробітники не надали. Приїхали ДСНС, які відкривали двері. Приїхав адвокат, якого не пускали в кабінет. На місце також приїхала і поліція. Кілька хвилин тому адвоката запустили. Поліція сказала, що є кримінальне провадження. За інформацією джерела, понятих і свідків не було. Компанія є одним з найбільших кешбек-сервісів. Кількість клієнтів компанії складає близько шести мільйонів користувачів.

Новини Миколаєва

У Миколаєві наркоман розгромив аптеку, вимагаючи «кайфових таблеток». Про це повідомляють «Новини N» . Після відмови працівників аптеки продати п'яному відвідувачу наркотики, чоловік розбив вхідні двері і вітрину. Провізор негайно натиснула кнопку «Екстреного виклику поліції». Увійшовши до приміщення аптеки, п'яний чоловік почав вимагати у фармацевтів наркотики. Поліцейські охорони заспокоїли хулігана і передали його слідчо-оперативній групі Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській області. За свідченнями свідків чоловік в цей день бешкетував і в інших установах. Обстеження затриманого на предмет вживання алкогольних і наркотичних речовин показало, що в крові хулігана міститься 1,9 проміле.

Варто зауважити, що в нашій країні допустима доза алкоголю в крові становить 0,20 проміле. У відділі поліції встановили, що 40-річний житель Миколаєва раніше потрапляв в поле зору правоохоронців за незаконне зберігання наркотичних засобів. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Попередня кваліфікація даного правопорушення - хуліганство -ч.1 ст.296 Кримінального кодексу України, санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років, повідомили в управлінні поліції охорони в Миколаївській області.

296 Кримінального кодексу України, санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років, повідомили в управлінні поліції охорони в Миколаївській області

Новини Запоріжжя

У Запоріжжі гідроархеологи шукають кошти на дослідження середньовічної флотилії. Про це повідомляє «Мить» . Археологи знайшли ще один середньовічний корабель. Вчені планували дослідити корабель, про який знали, але випадково знайшли ще один. Ці кораблі знаходяться на дні Дніпра за Херсоном. Передбачається, вони турецькі, XVII століття. Швидше за все, були потоплені нашими предками-запорожцями. Це дуже цікавий археологічний об'єкт. Один корабель - 38 метрів, він величезний. Для порівняння, «Бригантина» - вдвічі менше. І другий корабель - 22 метра в довжину і 4 метри в ширину. Ці кораблі знаходяться на глибині 6,8 метра. Мета експедиції - дослідження цих об'єктів та практика для молодих археологів. У Запоріжжі вирішили вибрати 12-15 кращих студентів історичних факультетів українських вузів, які бажають займатися археологією і відправити на їх на дослідження. Для проведення експедиції потрібно зібрати 750 000 гривень. Ці кошти підуть на оренду двох кораблів, утримання команди, паливо, закупівлю обладнання для студентів, роботу «морських котиків» (бійців АТО), які будуть стежити за роботою студентів під водою, а також просвітницьку роботу, зйомки фільму і видання книги про флотилії і роботу експедиції. Всі небайдужі можуть перерахувати кошти на рахунок благодійного фонду «Хортиця».

Новини Миколаєва

Розрізало навпіл: машиніст тепловоза переїхав власного сина. Про це повідомляють «Николаевские новости» . Машиніст тепловоза переїхав власного сина - також працівника залізниці. Нещасний випадок стався на Оболоні. Відомо, що машиніст тепловоза разом зі своїм 26-річним сином, який працював упорядником поїздів, здійснювали маневрові роботи по перестановці вагонів, в результаті яких і стався нещасний випадок. «Людину буквально розрізало навпіл. Швидше за все, він міг посковзнутися або зірватися з підніжки вагона під час руху поїзда », - повідомили працівники підприємства.

Новини Кропивницького

Кропивницький: Квартиранти-наркомани не пускали господиню в її квартиру. Про це повідомляє «Ранковий місто» . Інспектори отримали повідомлення про те, що літню жінку не пускають додому її квартиранти. Разом з бабусею інспектори вирушили в її квартиру на вулиці Коцюбинського. Коли інспектори увійшли в квартиру, то відразу відчули характерний запах диму від куріння марихуани. При поверхневій перевірці приміщення увагу патрульних привернула картонна коробка, в якій знаходилася подрібнена речовина рослинного походження зеленого кольору. Троє молодих людей 27-28 років, які були в квартирі, не заперечували, що вміст коробки має наркотичну походження. Всі учасники подій раніше вже були судимі. Для вилучення, ймовірно, наркотичних речовин, а також встановлення їх походження інспектори викликали слідчих.

Новини Дніпра

Хотів допомогти кішці: рятувальники знімали дитину з дерева. Про це повідомляє «Дніпро Час» . У службу порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в місті Тернівка Дніпропетровської області на вулиці Сергія Макарова дитина потребує допомоги. Хлопчик 2006 року народження заліз на Дванадцятиметрова дерево, щоб зняти кішку, але не зміг спуститися назад. На місце події виїхали співробітники чергового відділення 50-ой державної пожежно-рятувальної частини ГУ ГСЧС в Дніпропетровській області. За допомогою драбини рятувальники зняли дитину з дерева. До рятувальних робіт було залучено 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки ГСЧС України в Дніпропетровській області.

Під Дніпром собака впала в каналізаційний люк: чотирилапими вдалося врятувати. Про це повідомляє «Наше місто» . У місті Вільногірськ по вулиці Центральна собака впала у відкритий каналізаційний люк. По прибуттю до місця події рятувальники виявили собаку на глибині близько 2-х метрів. Під Дніпром собака впала в каналізаційний люк: чотирилапими вдалося врятувати. Новини Дніпра Співробітники ДСНС за допомогою пожежного багра зачепили пухнастого за корсет, який знаходився на ньому, і підняли його на поверхню.

Новини регіонів - проблеми з опаленням, інциденти з наркоманами і контрабанда товарів

Новини Одеси

Одесити перекривали дорогу, вимагаючи включити опалення. Про це повідомляє «Одесская жизнь» . Мешканці кількох багатоповерхівок на селищі Котовського сьогодні перекрили проїжджу частину на розі вулиць Бочарова і Семена Палія. Люди були обурені відсутністю опалення в квартирах, незважаючи на наступ мінусових температур. У КП «Теплопостачання міста Одеси», коментуючи ситуацію, повідомили, що ряд житлових будинків на перетині Днепродорога і Бочарова «отримують теплову енергію за тимчасовою схемою». Зараз ведуться роботи по перенесенню високовольтних електрокабелів, що дозволить завершити роботи по реконструкції тепломережі та забезпечити подачу тепла в звичайному режимі. Завершити ці роботи планують 16 листопада - тоді теплопостачання ділянки буде нормалізовано.

Новини Житомирської області

Під крижаним дощем на дорогах Житомирської області працювали дорожники. Про це повідомляє «20 хвилин. Житомир » . На дорогах державного значення області для забезпечення безпечного руху працювала дорожня техніка. На території Житомирщини близько 6 ранку спостерігалися опади у вигляді дощу, при мінусовій температурі повітря утворювали незначний шар льоду на дорожньому покритті, особливо на спусках і підйомах. Для обробки поверхні дорожнього покриття на замовлення САД в Житомирській області працювало 10 навантажувачів і 12 піскорозкидувачів підрядних організацій. В даний час опади припинилися, труднощі в русі відсутні.

Новини Сумської області

Співробітники СБУ затримали 9 вантажівок з контрабандою. Про це повідомляє «Ваш шанс» . Співробітники Служби безпеки України блокували в Сумській області контрабанду товарів на територію нашої держави з РФ і в зворотному напрямку. Оперативники спецслужби встановили, що учасники угруповання, до складу якої входили кілька громадян Росії, налагодили незаконне переправлення через держкордон України отрутохімікатів, автозапчастин і продуктів харчування. Незаконно ввезена продукція сумнівної якості поширювалася серед місцевих підприємців. Під час спецоперації правоохоронці зупинили в Краснопільському районі дев'ять вантажівок, на яких ділки протиправно перемістили з РФ в нашу країну продукцію майже на 11 мільйонів гривень. Також затриманий один з організаторів угруповання - громадянин Росії і кількох його соратників - громадян України. В рамках кримінального провадження, розпочатого слідчими СБУ за ст. 201 Кримінального кодексу України, триває досудове розслідування для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до незаконної діяльності, повідомляє прес-центр СБ України.

Новини Вінниці

Обшуки в LetyShops: вінницькі айтішники просять розголосу. Про це повідомляє «20 хвилин. Вінниця » . У вінницькому офісі LetyShops почалися обшуки. Обшуки проходять паралельно в офісі і квартирі власника компанії. Коментарі глави ІТ-асоціації Вінниці Дмитра Софіна. Ніяких документів співробітники не надали. Приїхали ДСНС, які відкривали двері. Приїхав адвокат, якого не пускали в кабінет. На місце також приїхала і поліція. Кілька хвилин тому адвоката запустили. Поліція сказала, що є кримінальне провадження. За інформацією джерела, понятих і свідків не було. Компанія є одним з найбільших кешбек-сервісів. Кількість клієнтів компанії складає близько шести мільйонів користувачів.

Новини Миколаєва

У Миколаєві наркоман розгромив аптеку, вимагаючи «кайфових таблеток». Про це повідомляють «Новини N» . Після відмови працівників аптеки продати п'яному відвідувачу наркотики, чоловік розбив вхідні двері і вітрину. Провізор негайно натиснула кнопку «Екстреного виклику поліції». Увійшовши до приміщення аптеки, п'яний чоловік почав вимагати у фармацевтів наркотики. Поліцейські охорони заспокоїли хулігана і передали його слідчо-оперативній групі Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській області. За свідченнями свідків чоловік в цей день бешкетував і в інших установах. Обстеження затриманого на предмет вживання алкогольних і наркотичних речовин показало, що в крові хулігана міститься 1,9 проміле.

Варто зауважити, що в нашій країні допустима доза алкоголю в крові становить 0,20 проміле. У відділі поліції встановили, що 40-річний житель Миколаєва раніше потрапляв в поле зору правоохоронців за незаконне зберігання наркотичних засобів. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Попередня кваліфікація даного правопорушення - хуліганство -ч.1 ст.296 Кримінального кодексу України, санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років, повідомили в управлінні поліції охорони в Миколаївській області.

296 Кримінального кодексу України, санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років, повідомили в управлінні поліції охорони в Миколаївській області

Новини Запоріжжя

У Запоріжжі гідроархеологи шукають кошти на дослідження середньовічної флотилії. Про це повідомляє «Мить» . Археологи знайшли ще один середньовічний корабель. Вчені планували дослідити корабель, про який знали, але випадково знайшли ще один. Ці кораблі знаходяться на дні Дніпра за Херсоном. Передбачається, вони турецькі, XVII століття. Швидше за все, були потоплені нашими предками-запорожцями. Це дуже цікавий археологічний об'єкт. Один корабель - 38 метрів, він величезний. Для порівняння, «Бригантина» - вдвічі менше. І другий корабель - 22 метра в довжину і 4 метри в ширину. Ці кораблі знаходяться на глибині 6,8 метра. Мета експедиції - дослідження цих об'єктів та практика для молодих археологів. У Запоріжжі вирішили вибрати 12-15 кращих студентів історичних факультетів українських вузів, які бажають займатися археологією і відправити на їх на дослідження. Для проведення експедиції потрібно зібрати 750 000 гривень. Ці кошти підуть на оренду двох кораблів, утримання команди, паливо, закупівлю обладнання для студентів, роботу «морських котиків» (бійців АТО), які будуть стежити за роботою студентів під водою, а також просвітницьку роботу, зйомки фільму і видання книги про флотилії і роботу експедиції. Всі небайдужі можуть перерахувати кошти на рахунок благодійного фонду «Хортиця».

Новини Миколаєва

Розрізало навпіл: машиніст тепловоза переїхав власного сина. Про це повідомляють «Николаевские новости» . Машиніст тепловоза переїхав власного сина - також працівника залізниці. Нещасний випадок стався на Оболоні. Відомо, що машиніст тепловоза разом зі своїм 26-річним сином, який працював упорядником поїздів, здійснювали маневрові роботи по перестановці вагонів, в результаті яких і стався нещасний випадок. «Людину буквально розрізало навпіл. Швидше за все, він міг посковзнутися або зірватися з підніжки вагона під час руху поїзда », - повідомили працівники підприємства.

Новини Кропивницького

Кропивницький: Квартиранти-наркомани не пускали господиню в її квартиру. Про це повідомляє «Ранковий місто» . Інспектори отримали повідомлення про те, що літню жінку не пускають додому її квартиранти. Разом з бабусею інспектори вирушили в її квартиру на вулиці Коцюбинського. Коли інспектори увійшли в квартиру, то відразу відчули характерний запах диму від куріння марихуани. При поверхневій перевірці приміщення увагу патрульних привернула картонна коробка, в якій знаходилася подрібнена речовина рослинного походження зеленого кольору. Троє молодих людей 27-28 років, які були в квартирі, не заперечували, що вміст коробки має наркотичну походження. Всі учасники подій раніше вже були судимі. Для вилучення, ймовірно, наркотичних речовин, а також встановлення їх походження інспектори викликали слідчих.

Новини Дніпра

Хотів допомогти кішці: рятувальники знімали дитину з дерева. Про це повідомляє «Дніпро Час» . У службу порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в місті Тернівка Дніпропетровської області на вулиці Сергія Макарова дитина потребує допомоги. Хлопчик 2006 року народження заліз на Дванадцятиметрова дерево, щоб зняти кішку, але не зміг спуститися назад. На місце події виїхали співробітники чергового відділення 50-ой державної пожежно-рятувальної частини ГУ ГСЧС в Дніпропетровській області. За допомогою драбини рятувальники зняли дитину з дерева. До рятувальних робіт було залучено 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки ГСЧС України в Дніпропетровській області.

Під Дніпром собака впала в каналізаційний люк: чотирилапими вдалося врятувати. Про це повідомляє «Наше місто» . У місті Вільногірськ по вулиці Центральна собака впала у відкритий каналізаційний люк. По прибуттю до місця події рятувальники виявили собаку на глибині близько 2-х метрів. Під Дніпром собака впала в каналізаційний люк: чотирилапими вдалося врятувати. Новини Дніпра Співробітники ДСНС за допомогою пожежного багра зачепили пухнастого за корсет, який знаходився на ньому, і підняли його на поверхню.

Новини регіонів - проблеми з опаленням, інциденти з наркоманами і контрабанда товарів

Новини Одеси

Одесити перекривали дорогу, вимагаючи включити опалення. Про це повідомляє «Одесская жизнь» . Мешканці кількох багатоповерхівок на селищі Котовського сьогодні перекрили проїжджу частину на розі вулиць Бочарова і Семена Палія. Люди були обурені відсутністю опалення в квартирах, незважаючи на наступ мінусових температур. У КП «Теплопостачання міста Одеси», коментуючи ситуацію, повідомили, що ряд житлових будинків на перетині Днепродорога і Бочарова «отримують теплову енергію за тимчасовою схемою». Зараз ведуться роботи по перенесенню високовольтних електрокабелів, що дозволить завершити роботи по реконструкції тепломережі та забезпечити подачу тепла в звичайному режимі. Завершити ці роботи планують 16 листопада - тоді теплопостачання ділянки буде нормалізовано.

Новини Житомирської області

Під крижаним дощем на дорогах Житомирської області працювали дорожники. Про це повідомляє «20 хвилин. Житомир » . На дорогах державного значення області для забезпечення безпечного руху працювала дорожня техніка. На території Житомирщини близько 6 ранку спостерігалися опади у вигляді дощу, при мінусовій температурі повітря утворювали незначний шар льоду на дорожньому покритті, особливо на спусках і підйомах. Для обробки поверхні дорожнього покриття на замовлення САД в Житомирській області працювало 10 навантажувачів і 12 піскорозкидувачів підрядних організацій. В даний час опади припинилися, труднощі в русі відсутні.

Новини Сумської області

Співробітники СБУ затримали 9 вантажівок з контрабандою. Про це повідомляє «Ваш шанс» . Співробітники Служби безпеки України блокували в Сумській області контрабанду товарів на територію нашої держави з РФ і в зворотному напрямку. Оперативники спецслужби встановили, що учасники угруповання, до складу якої входили кілька громадян Росії, налагодили незаконне переправлення через держкордон України отрутохімікатів, автозапчастин і продуктів харчування. Незаконно ввезена продукція сумнівної якості поширювалася серед місцевих підприємців. Під час спецоперації правоохоронці зупинили в Краснопільському районі дев'ять вантажівок, на яких ділки протиправно перемістили з РФ в нашу країну продукцію майже на 11 мільйонів гривень. Також затриманий один з організаторів угруповання - громадянин Росії і кількох його соратників - громадян України. В рамках кримінального провадження, розпочатого слідчими СБУ за ст. 201 Кримінального кодексу України, триває досудове розслідування для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до незаконної діяльності, повідомляє прес-центр СБ України.

Новини Вінниці

Обшуки в LetyShops: вінницькі айтішники просять розголосу. Про це повідомляє «20 хвилин. Вінниця » . У вінницькому офісі LetyShops почалися обшуки. Обшуки проходять паралельно в офісі і квартирі власника компанії. Коментарі глави ІТ-асоціації Вінниці Дмитра Софіна. Ніяких документів співробітники не надали. Приїхали ДСНС, які відкривали двері. Приїхав адвокат, якого не пускали в кабінет. На місце також приїхала і поліція. Кілька хвилин тому адвоката запустили. Поліція сказала, що є кримінальне провадження. За інформацією джерела, понятих і свідків не було. Компанія є одним з найбільших кешбек-сервісів. Кількість клієнтів компанії складає близько шести мільйонів користувачів.

Новини Миколаєва

У Миколаєві наркоман розгромив аптеку, вимагаючи «кайфових таблеток». Про це повідомляють «Новини N» . Після відмови працівників аптеки продати п'яному відвідувачу наркотики, чоловік розбив вхідні двері і вітрину. Провізор негайно натиснула кнопку «Екстреного виклику поліції». Увійшовши до приміщення аптеки, п'яний чоловік почав вимагати у фармацевтів наркотики. Поліцейські охорони заспокоїли хулігана і передали його слідчо-оперативній групі Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській області. За свідченнями свідків чоловік в цей день бешкетував і в інших установах. Обстеження затриманого на предмет вживання алкогольних і наркотичних речовин показало, що в крові хулігана міститься 1,9 проміле.

Варто зауважити, що в нашій країні допустима доза алкоголю в крові становить 0,20 проміле. У відділі поліції встановили, що 40-річний житель Миколаєва раніше потрапляв в поле зору правоохоронців за незаконне зберігання наркотичних засобів. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Попередня кваліфікація даного правопорушення - хуліганство -ч.1 ст.296 Кримінального кодексу України, санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років, повідомили в управлінні поліції охорони в Миколаївській області.

296 Кримінального кодексу України, санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років, повідомили в управлінні поліції охорони в Миколаївській області

Новини Запоріжжя

У Запоріжжі гідроархеологи шукають кошти на дослідження середньовічної флотилії. Про це повідомляє «Мить» . Археологи знайшли ще один середньовічний корабель. Вчені планували дослідити корабель, про який знали, але випадково знайшли ще один. Ці кораблі знаходяться на дні Дніпра за Херсоном. Передбачається, вони турецькі, XVII століття. Швидше за все, були потоплені нашими предками-запорожцями. Це дуже цікавий археологічний об'єкт. Один корабель - 38 метрів, він величезний. Для порівняння, «Бригантина» - вдвічі менше. І другий корабель - 22 метра в довжину і 4 метри в ширину. Ці кораблі знаходяться на глибині 6,8 метра. Мета експедиції - дослідження цих об'єктів та практика для молодих археологів. У Запоріжжі вирішили вибрати 12-15 кращих студентів історичних факультетів українських вузів, які бажають займатися археологією і відправити на їх на дослідження. Для проведення експедиції потрібно зібрати 750 000 гривень. Ці кошти підуть на оренду двох кораблів, утримання команди, паливо, закупівлю обладнання для студентів, роботу «морських котиків» (бійців АТО), які будуть стежити за роботою студентів під водою, а також просвітницьку роботу, зйомки фільму і видання книги про флотилії і роботу експедиції. Всі небайдужі можуть перерахувати кошти на рахунок благодійного фонду «Хортиця».

Новини Миколаєва

Розрізало навпіл: машиніст тепловоза переїхав власного сина. Про це повідомляють «Николаевские новости» . Машиніст тепловоза переїхав власного сина - також працівника залізниці. Нещасний випадок стався на Оболоні. Відомо, що машиніст тепловоза разом зі своїм 26-річним сином, який працював упорядником поїздів, здійснювали маневрові роботи по перестановці вагонів, в результаті яких і стався нещасний випадок. «Людину буквально розрізало навпіл. Швидше за все, він міг посковзнутися або зірватися з підніжки вагона під час руху поїзда », - повідомили працівники підприємства.

Новини Кропивницького

Кропивницький: Квартиранти-наркомани не пускали господиню в її квартиру. Про це повідомляє «Ранковий місто» . Інспектори отримали повідомлення про те, що літню жінку не пускають додому її квартиранти. Разом з бабусею інспектори вирушили в її квартиру на вулиці Коцюбинського. Коли інспектори увійшли в квартиру, то відразу відчули характерний запах диму від куріння марихуани. При поверхневій перевірці приміщення увагу патрульних привернула картонна коробка, в якій знаходилася подрібнена речовина рослинного походження зеленого кольору. Троє молодих людей 27-28 років, які були в квартирі, не заперечували, що вміст коробки має наркотичну походження. Всі учасники подій раніше вже були судимі. Для вилучення, ймовірно, наркотичних речовин, а також встановлення їх походження інспектори викликали слідчих.

Новини Дніпра

Хотів допомогти кішці: рятувальники знімали дитину з дерева. Про це повідомляє «Дніпро Час» . У службу порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в місті Тернівка Дніпропетровської області на вулиці Сергія Макарова дитина потребує допомоги. Хлопчик 2006 року народження заліз на Дванадцятиметрова дерево, щоб зняти кішку, але не зміг спуститися назад. На місце події виїхали співробітники чергового відділення 50-ой державної пожежно-рятувальної частини ГУ ГСЧС в Дніпропетровській області. За допомогою драбини рятувальники зняли дитину з дерева. До рятувальних робіт було залучено 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки ГСЧС України в Дніпропетровській області.

Під Дніпром собака впала в каналізаційний люк: чотирилапими вдалося врятувати. Про це повідомляє «Наше місто» . У місті Вільногірськ по вулиці Центральна собака впала у відкритий каналізаційний люк. По прибуттю до місця події рятувальники виявили собаку на глибині близько 2-х метрів. Під Дніпром собака впала в каналізаційний люк: чотирилапими вдалося врятувати. Новини Дніпра Співробітники ДСНС за допомогою пожежного багра зачепили пухнастого за корсет, який знаходився на ньому, і підняли його на поверхню.

Новини регіонів - проблеми з опаленням, інциденти з наркоманами і контрабанда товарів

Новини Одеси

Одесити перекривали дорогу, вимагаючи включити опалення. Про це повідомляє «Одесская жизнь» . Мешканці кількох багатоповерхівок на селищі Котовського сьогодні перекрили проїжджу частину на розі вулиць Бочарова і Семена Палія. Люди були обурені відсутністю опалення в квартирах, незважаючи на наступ мінусових температур. У КП «Теплопостачання міста Одеси», коментуючи ситуацію, повідомили, що ряд житлових будинків на перетині Днепродорога і Бочарова «отримують теплову енергію за тимчасовою схемою». Зараз ведуться роботи по перенесенню високовольтних електрокабелів, що дозволить завершити роботи по реконструкції тепломережі та забезпечити подачу тепла в звичайному режимі. Завершити ці роботи планують 16 листопада - тоді теплопостачання ділянки буде нормалізовано.

Новини Житомирської області

Під крижаним дощем на дорогах Житомирської області працювали дорожники. Про це повідомляє «20 хвилин. Житомир » . На дорогах державного значення області для забезпечення безпечного руху працювала дорожня техніка. На території Житомирщини близько 6 ранку спостерігалися опади у вигляді дощу, при мінусовій температурі повітря утворювали незначний шар льоду на дорожньому покритті, особливо на спусках і підйомах. Для обробки поверхні дорожнього покриття на замовлення САД в Житомирській області працювало 10 навантажувачів і 12 піскорозкидувачів підрядних організацій. В даний час опади припинилися, труднощі в русі відсутні.

Новини Сумської області

Співробітники СБУ затримали 9 вантажівок з контрабандою. Про це повідомляє «Ваш шанс» . Співробітники Служби безпеки України блокували в Сумській області контрабанду товарів на територію нашої держави з РФ і в зворотному напрямку. Оперативники спецслужби встановили, що учасники угруповання, до складу якої входили кілька громадян Росії, налагодили незаконне переправлення через держкордон України отрутохімікатів, автозапчастин і продуктів харчування. Незаконно ввезена продукція сумнівної якості поширювалася серед місцевих підприємців. Під час спецоперації правоохоронці зупинили в Краснопільському районі дев'ять вантажівок, на яких ділки протиправно перемістили з РФ в нашу країну продукцію майже на 11 мільйонів гривень. Також затриманий один з організаторів угруповання - громадянин Росії і кількох його соратників - громадян України. В рамках кримінального провадження, розпочатого слідчими СБУ за ст. 201 Кримінального кодексу України, триває досудове розслідування для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до незаконної діяльності, повідомляє прес-центр СБ України.

Новини Вінниці

Обшуки в LetyShops: вінницькі айтішники просять розголосу. Про це повідомляє «20 хвилин. Вінниця » . У вінницькому офісі LetyShops почалися обшуки. Обшуки проходять паралельно в офісі і квартирі власника компанії. Коментарі глави ІТ-асоціації Вінниці Дмитра Софіна. Ніяких документів співробітники не надали. Приїхали ДСНС, які відкривали двері. Приїхав адвокат, якого не пускали в кабінет. На місце також приїхала і поліція. Кілька хвилин тому адвоката запустили. Поліція сказала, що є кримінальне провадження. За інформацією джерела, понятих і свідків не було. Компанія є одним з найбільших кешбек-сервісів. Кількість клієнтів компанії складає близько шести мільйонів користувачів.

Новини Миколаєва

У Миколаєві наркоман розгромив аптеку, вимагаючи «кайфових таблеток». Про це повідомляють «Новини N» . Після відмови працівників аптеки продати п'яному відвідувачу наркотики, чоловік розбив вхідні двері і вітрину. Провізор негайно натиснула кнопку «Екстреного виклику поліції». Увійшовши до приміщення аптеки, п'яний чоловік почав вимагати у фармацевтів наркотики. Поліцейські охорони заспокоїли хулігана і передали його слідчо-оперативній групі Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській області. За свідченнями свідків чоловік в цей день бешкетував і в інших установах. Обстеження затриманого на предмет вживання алкогольних і наркотичних речовин показало, що в крові хулігана міститься 1,9 проміле.

Варто зауважити, що в нашій країні допустима доза алкоголю в крові становить 0,20 проміле. У відділі поліції встановили, що 40-річний житель Миколаєва раніше потрапляв в поле зору правоохоронців за незаконне зберігання наркотичних засобів. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Попередня кваліфікація даного правопорушення - хуліганство -ч.1 ст.296 Кримінального кодексу України, санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років, повідомили в управлінні поліції охорони в Миколаївській області.

296 Кримінального кодексу України, санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років, повідомили в управлінні поліції охорони в Миколаївській області

Новини Запоріжжя

У Запоріжжі гідроархеологи шукають кошти на дослідження середньовічної флотилії. Про це повідомляє «Мить» . Археологи знайшли ще один середньовічний корабель. Вчені планували дослідити корабель, про який знали, але випадково знайшли ще один. Ці кораблі знаходяться на дні Дніпра за Херсоном. Передбачається, вони турецькі, XVII століття. Швидше за все, були потоплені нашими предками-запорожцями. Це дуже цікавий археологічний об'єкт. Один корабель - 38 метрів, він величезний. Для порівняння, «Бригантина» - вдвічі менше. І другий корабель - 22 метра в довжину і 4 метри в ширину. Ці кораблі знаходяться на глибині 6,8 метра. Мета експедиції - дослідження цих об'єктів та практика для молодих археологів. У Запоріжжі вирішили вибрати 12-15 кращих студентів історичних факультетів українських вузів, які бажають займатися археологією і відправити на їх на дослідження. Для проведення експедиції потрібно зібрати 750 000 гривень. Ці кошти підуть на оренду двох кораблів, утримання команди, паливо, закупівлю обладнання для студентів, роботу «морських котиків» (бійців АТО), які будуть стежити за роботою студентів під водою, а також просвітницьку роботу, зйомки фільму і видання книги про флотилії і роботу експедиції. Всі небайдужі можуть перерахувати кошти на рахунок благодійного фонду «Хортиця».

Новини Миколаєва

Розрізало навпіл: машиніст тепловоза переїхав власного сина. Про це повідомляють «Николаевские новости» . Машиніст тепловоза переїхав власного сина - також працівника залізниці. Нещасний випадок стався на Оболоні. Відомо, що машиніст тепловоза разом зі своїм 26-річним сином, який працював упорядником поїздів, здійснювали маневрові роботи по перестановці вагонів, в результаті яких і стався нещасний випадок. «Людину буквально розрізало навпіл. Швидше за все, він міг посковзнутися або зірватися з підніжки вагона під час руху поїзда », - повідомили працівники підприємства.

Новини Кропивницького

Кропивницький: Квартиранти-наркомани не пускали господиню в її квартиру. Про це повідомляє «Ранковий місто» . Інспектори отримали повідомлення про те, що літню жінку не пускають додому її квартиранти. Разом з бабусею інспектори вирушили в її квартиру на вулиці Коцюбинського. Коли інспектори увійшли в квартиру, то відразу відчули характерний запах диму від куріння марихуани. При поверхневій перевірці приміщення увагу патрульних привернула картонна коробка, в якій знаходилася подрібнена речовина рослинного походження зеленого кольору. Троє молодих людей 27-28 років, які були в квартирі, не заперечували, що вміст коробки має наркотичну походження. Всі учасники подій раніше вже були судимі. Для вилучення, ймовірно, наркотичних речовин, а також встановлення їх походження інспектори викликали слідчих.

Новини Дніпра

Хотів допомогти кішці: рятувальники знімали дитину з дерева. Про це повідомляє «Дніпро Час» . У службу порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в місті Тернівка Дніпропетровської області на вулиці Сергія Макарова дитина потребує допомоги. Хлопчик 2006 року народження заліз на Дванадцятиметрова дерево, щоб зняти кішку, але не зміг спуститися назад. На місце події виїхали співробітники чергового відділення 50-ой державної пожежно-рятувальної частини ГУ ГСЧС в Дніпропетровській області. За допомогою драбини рятувальники зняли дитину з дерева. До рятувальних робіт було залучено 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки ГСЧС України в Дніпропетровській області.

Під Дніпром собака впала в каналізаційний люк: чотирилапими вдалося врятувати. Про це повідомляє «Наше місто» . У місті Вільногірськ по вулиці Центральна собака впала у відкритий каналізаційний люк. По прибуттю до місця події рятувальники виявили собаку на глибині близько 2-х метрів. Під Дніпром собака впала в каналізаційний люк: чотирилапими вдалося врятувати. Новини Дніпра Співробітники ДСНС за допомогою пожежного багра зачепили пухнастого за корсет, який знаходився на ньому, і підняли його на поверхню.

Новини регіонів - проблеми з опаленням, інциденти з наркоманами і контрабанда товарів

Новини Одеси

Одесити перекривали дорогу, вимагаючи включити опалення. Про це повідомляє «Одесская жизнь» . Мешканці кількох багатоповерхівок на селищі Котовського сьогодні перекрили проїжджу частину на розі вулиць Бочарова і Семена Палія. Люди були обурені відсутністю опалення в квартирах, незважаючи на наступ мінусових температур. У КП «Теплопостачання міста Одеси», коментуючи ситуацію, повідомили, що ряд житлових будинків на перетині Днепродорога і Бочарова «отримують теплову енергію за тимчасовою схемою». Зараз ведуться роботи по перенесенню високовольтних електрокабелів, що дозволить завершити роботи по реконструкції тепломережі та забезпечити подачу тепла в звичайному режимі. Завершити ці роботи планують 16 листопада - тоді теплопостачання ділянки буде нормалізовано.

Новини Житомирської області

Під крижаним дощем на дорогах Житомирської області працювали дорожники. Про це повідомляє «20 хвилин. Житомир » . На дорогах державного значення області для забезпечення безпечного руху працювала дорожня техніка. На території Житомирщини близько 6 ранку спостерігалися опади у вигляді дощу, при мінусовій температурі повітря утворювали незначний шар льоду на дорожньому покритті, особливо на спусках і підйомах. Для обробки поверхні дорожнього покриття на замовлення САД в Житомирській області працювало 10 навантажувачів і 12 піскорозкидувачів підрядних організацій. В даний час опади припинилися, труднощі в русі відсутні.

Новини Сумської області

Співробітники СБУ затримали 9 вантажівок з контрабандою. Про це повідомляє «Ваш шанс» . Співробітники Служби безпеки України блокували в Сумській області контрабанду товарів на територію нашої держави з РФ і в зворотному напрямку. Оперативники спецслужби встановили, що учасники угруповання, до складу якої входили кілька громадян Росії, налагодили незаконне переправлення через держкордон України отрутохімікатів, автозапчастин і продуктів харчування. Незаконно ввезена продукція сумнівної якості поширювалася серед місцевих підприємців. Під час спецоперації правоохоронці зупинили в Краснопільському районі дев'ять вантажівок, на яких ділки протиправно перемістили з РФ в нашу країну продукцію майже на 11 мільйонів гривень. Також затриманий один з організаторів угруповання - громадянин Росії і кількох його соратників - громадян України. В рамках кримінального провадження, розпочатого слідчими СБУ за ст. 201 Кримінального кодексу України, триває досудове розслідування для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до незаконної діяльності, повідомляє прес-центр СБ України.

Новини Вінниці

Обшуки в LetyShops: вінницькі айтішники просять розголосу. Про це повідомляє «20 хвилин. Вінниця » . У вінницькому офісі LetyShops почалися обшуки. Обшуки проходять паралельно в офісі і квартирі власника компанії. Коментарі глави ІТ-асоціації Вінниці Дмитра Софіна. Ніяких документів співробітники не надали. Приїхали ДСНС, які відкривали двері. Приїхав адвокат, якого не пускали в кабінет. На місце також приїхала і поліція. Кілька хвилин тому адвоката запустили. Поліція сказала, що є кримінальне провадження. За інформацією джерела, понятих і свідків не було. Компанія є одним з найбільших кешбек-сервісів. Кількість клієнтів компанії складає близько шести мільйонів користувачів.

Новини Миколаєва

У Миколаєві наркоман розгромив аптеку, вимагаючи «кайфових таблеток». Про це повідомляють «Новини N» . Після відмови працівників аптеки продати п'яному відвідувачу наркотики, чоловік розбив вхідні двері і вітрину. Провізор негайно натиснула кнопку «Екстреного виклику поліції». Увійшовши до приміщення аптеки, п'яний чоловік почав вимагати у фармацевтів наркотики. Поліцейські охорони заспокоїли хулігана і передали його слідчо-оперативній групі Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській області. За свідченнями свідків чоловік в цей день бешкетував і в інших установах. Обстеження затриманого на предмет вживання алкогольних і наркотичних речовин показало, що в крові хулігана міститься 1,9 проміле.

Варто зауважити, що в нашій країні допустима доза алкоголю в крові становить 0,20 проміле. У відділі поліції встановили, що 40-річний житель Миколаєва раніше потрапляв в поле зору правоохоронців за незаконне зберігання наркотичних засобів. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Попередня кваліфікація даного правопорушення - хуліганство -ч.1 ст.296 Кримінального кодексу України, санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років, повідомили в управлінні поліції охорони в Миколаївській області.

296 Кримінального кодексу України, санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років, повідомили в управлінні поліції охорони в Миколаївській області

Новини Запоріжжя

У Запоріжжі гідроархеологи шукають кошти на дослідження середньовічної флотилії. Про це повідомляє «Мить» . Археологи знайшли ще один середньовічний корабель. Вчені планували дослідити корабель, про який знали, але випадково знайшли ще один. Ці кораблі знаходяться на дні Дніпра за Херсоном. Передбачається, вони турецькі, XVII століття. Швидше за все, були потоплені нашими предками-запорожцями. Це дуже цікавий археологічний об'єкт. Один корабель - 38 метрів, він величезний. Для порівняння, «Бригантина» - вдвічі менше. І другий корабель - 22 метра в довжину і 4 метри в ширину. Ці кораблі знаходяться на глибині 6,8 метра. Мета експедиції - дослідження цих об'єктів та практика для молодих археологів. У Запоріжжі вирішили вибрати 12-15 кращих студентів історичних факультетів українських вузів, які бажають займатися археологією і відправити на їх на дослідження. Для проведення експедиції потрібно зібрати 750 000 гривень. Ці кошти підуть на оренду двох кораблів, утримання команди, паливо, закупівлю обладнання для студентів, роботу «морських котиків» (бійців АТО), які будуть стежити за роботою студентів під водою, а також просвітницьку роботу, зйомки фільму і видання книги про флотилії і роботу експедиції. Всі небайдужі можуть перерахувати кошти на рахунок благодійного фонду «Хортиця».

Новини Миколаєва

Розрізало навпіл: машиніст тепловоза переїхав власного сина. Про це повідомляють «Николаевские новости» . Машиніст тепловоза переїхав власного сина - також працівника залізниці. Нещасний випадок стався на Оболоні. Відомо, що машиніст тепловоза разом зі своїм 26-річним сином, який працював упорядником поїздів, здійснювали маневрові роботи по перестановці вагонів, в результаті яких і стався нещасний випадок. «Людину буквально розрізало навпіл. Швидше за все, він міг посковзнутися або зірватися з підніжки вагона під час руху поїзда », - повідомили працівники підприємства.

Новини Кропивницького

Кропивницький: Квартиранти-наркомани не пускали господиню в її квартиру. Про це повідомляє «Ранковий місто» . Інспектори отримали повідомлення про те, що літню жінку не пускають додому її квартиранти. Разом з бабусею інспектори вирушили в її квартиру на вулиці Коцюбинського. Коли інспектори увійшли в квартиру, то відразу відчули характерний запах диму від куріння марихуани. При поверхневій перевірці приміщення увагу патрульних привернула картонна коробка, в якій знаходилася подрібнена речовина рослинного походження зеленого кольору. Троє молодих людей 27-28 років, які були в квартирі, не заперечували, що вміст коробки має наркотичну походження. Всі учасники подій раніше вже були судимі. Для вилучення, ймовірно, наркотичних речовин, а також встановлення їх походження інспектори викликали слідчих.

Новини Дніпра

Хотів допомогти кішці: рятувальники знімали дитину з дерева. Про це повідомляє «Дніпро Час» . У службу порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в місті Тернівка Дніпропетровської області на вулиці Сергія Макарова дитина потребує допомоги. Хлопчик 2006 року народження заліз на Дванадцятиметрова дерево, щоб зняти кішку, але не зміг спуститися назад. На місце події виїхали співробітники чергового відділення 50-ой державної пожежно-рятувальної частини ГУ ГСЧС в Дніпропетровській області. За допомогою драбини рятувальники зняли дитину з дерева. До рятувальних робіт було залучено 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки ГСЧС України в Дніпропетровській області.

Під Дніпром собака впала в каналізаційний люк: чотирилапими вдалося врятувати. Про це повідомляє «Наше місто» . У місті Вільногірськ по вулиці Центральна собака впала у відкритий каналізаційний люк. По прибуттю до місця події рятувальники виявили собаку на глибині близько 2-х метрів. Під Дніпром собака впала в каналізаційний люк: чотирилапими вдалося врятувати. Новини Дніпра Співробітники ДСНС за допомогою пожежного багра зачепили пухнастого за корсет, який знаходився на ньому, і підняли його на поверхню.

Новини регіонів - проблеми з опаленням, інциденти з наркоманами і контрабанда товарів

Новини Одеси

Одесити перекривали дорогу, вимагаючи включити опалення. Про це повідомляє «Одесская жизнь» . Мешканці кількох багатоповерхівок на селищі Котовського сьогодні перекрили проїжджу частину на розі вулиць Бочарова і Семена Палія. Люди були обурені відсутністю опалення в квартирах, незважаючи на наступ мінусових температур. У КП «Теплопостачання міста Одеси», коментуючи ситуацію, повідомили, що ряд житлових будинків на перетині Днепродорога і Бочарова «отримують теплову енергію за тимчасовою схемою». Зараз ведуться роботи по перенесенню високовольтних електрокабелів, що дозволить завершити роботи по реконструкції тепломережі та забезпечити подачу тепла в звичайному режимі. Завершити ці роботи планують 16 листопада - тоді теплопостачання ділянки буде нормалізовано.

Новини Житомирської області

Під крижаним дощем на дорогах Житомирської області працювали дорожники. Про це повідомляє «20 хвилин. Житомир » . На дорогах державного значення області для забезпечення безпечного руху працювала дорожня техніка. На території Житомирщини близько 6 ранку спостерігалися опади у вигляді дощу, при мінусовій температурі повітря утворювали незначний шар льоду на дорожньому покритті, особливо на спусках і підйомах. Для обробки поверхні дорожнього покриття на замовлення САД в Житомирській області працювало 10 навантажувачів і 12 піскорозкидувачів підрядних організацій. В даний час опади припинилися, труднощі в русі відсутні.

Новини Сумської області

Співробітники СБУ затримали 9 вантажівок з контрабандою. Про це повідомляє «Ваш шанс» . Співробітники Служби безпеки України блокували в Сумській області контрабанду товарів на територію нашої держави з РФ і в зворотному напрямку. Оперативники спецслужби встановили, що учасники угруповання, до складу якої входили кілька громадян Росії, налагодили незаконне переправлення через держкордон України отрутохімікатів, автозапчастин і продуктів харчування. Незаконно ввезена продукція сумнівної якості поширювалася серед місцевих підприємців. Під час спецоперації правоохоронці зупинили в Краснопільському районі дев'ять вантажівок, на яких ділки протиправно перемістили з РФ в нашу країну продукцію майже на 11 мільйонів гривень. Також затриманий один з організаторів угруповання - громадянин Росії і кількох його соратників - громадян України. В рамках кримінального провадження, розпочатого слідчими СБУ за ст. 201 Кримінального кодексу України, триває досудове розслідування для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до незаконної діяльності, повідомляє прес-центр СБ України.

Новини Вінниці

Обшуки в LetyShops: вінницькі айтішники просять розголосу. Про це повідомляє «20 хвилин. Вінниця » . У вінницькому офісі LetyShops почалися обшуки. Обшуки проходять паралельно в офісі і квартирі власника компанії. Коментарі глави ІТ-асоціації Вінниці Дмитра Софіна. Ніяких документів співробітники не надали. Приїхали ДСНС, які відкривали двері. Приїхав адвокат, якого не пускали в кабінет. На місце також приїхала і поліція. Кілька хвилин тому адвоката запустили. Поліція сказала, що є кримінальне провадження. За інформацією джерела, понятих і свідків не було. Компанія є одним з найбільших кешбек-сервісів. Кількість клієнтів компанії складає близько шести мільйонів користувачів.

Новини Миколаєва

У Миколаєві наркоман розгромив аптеку, вимагаючи «кайфових таблеток». Про це повідомляють «Новини N» . Після відмови працівників аптеки продати п'яному відвідувачу наркотики, чоловік розбив вхідні двері і вітрину. Провізор негайно натиснула кнопку «Екстреного виклику поліції». Увійшовши до приміщення аптеки, п'яний чоловік почав вимагати у фармацевтів наркотики. Поліцейські охорони заспокоїли хулігана і передали його слідчо-оперативній групі Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській області. За свідченнями свідків чоловік в цей день бешкетував і в інших установах. Обстеження затриманого на предмет вживання алкогольних і наркотичних речовин показало, що в крові хулігана міститься 1,9 проміле.

Варто зауважити, що в нашій країні допустима доза алкоголю в крові становить 0,20 проміле. У відділі поліції встановили, що 40-річний житель Миколаєва раніше потрапляв в поле зору правоохоронців за незаконне зберігання наркотичних засобів. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Попередня кваліфікація даного правопорушення - хуліганство -ч.1 ст.296 Кримінального кодексу України, санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років, повідомили в управлінні поліції охорони в Миколаївській області.

296 Кримінального кодексу України, санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років, повідомили в управлінні поліції охорони в Миколаївській області

Новини Запоріжжя

У Запоріжжі гідроархеологи шукають кошти на дослідження середньовічної флотилії. Про це повідомляє «Мить» . Археологи знайшли ще один середньовічний корабель. Вчені планували дослідити корабель, про який знали, але випадково знайшли ще один. Ці кораблі знаходяться на дні Дніпра за Херсоном. Передбачається, вони турецькі, XVII століття. Швидше за все, були потоплені нашими предками-запорожцями. Це дуже цікавий археологічний об'єкт. Один корабель - 38 метрів, він величезний. Для порівняння, «Бригантина» - вдвічі менше. І другий корабель - 22 метра в довжину і 4 метри в ширину. Ці кораблі знаходяться на глибині 6,8 метра. Мета експедиції - дослідження цих об'єктів та практика для молодих археологів. У Запоріжжі вирішили вибрати 12-15 кращих студентів історичних факультетів українських вузів, які бажають займатися археологією і відправити на їх на дослідження. Для проведення експедиції потрібно зібрати 750 000 гривень. Ці кошти підуть на оренду двох кораблів, утримання команди, паливо, закупівлю обладнання для студентів, роботу «морських котиків» (бійців АТО), які будуть стежити за роботою студентів під водою, а також просвітницьку роботу, зйомки фільму і видання книги про флотилії і роботу експедиції. Всі небайдужі можуть перерахувати кошти на рахунок благодійного фонду «Хортиця».

Новини Миколаєва

Розрізало навпіл: машиніст тепловоза переїхав власного сина. Про це повідомляють «Николаевские новости» . Машиніст тепловоза переїхав власного сина - також працівника залізниці. Нещасний випадок стався на Оболоні. Відомо, що машиніст тепловоза разом зі своїм 26-річним сином, який працював упорядником поїздів, здійснювали маневрові роботи по перестановці вагонів, в результаті яких і стався нещасний випадок. «Людину буквально розрізало навпіл. Швидше за все, він міг посковзнутися або зірватися з підніжки вагона під час руху поїзда », - повідомили працівники підприємства.

Новини Кропивницького

Кропивницький: Квартиранти-наркомани не пускали господиню в її квартиру. Про це повідомляє «Ранковий місто» . Інспектори отримали повідомлення про те, що літню жінку не пускають додому її квартиранти. Разом з бабусею інспектори вирушили в її квартиру на вулиці Коцюбинського. Коли інспектори увійшли в квартиру, то відразу відчули характерний запах диму від куріння марихуани. При поверхневій перевірці приміщення увагу патрульних привернула картонна коробка, в якій знаходилася подрібнена речовина рослинного походження зеленого кольору. Троє молодих людей 27-28 років, які були в квартирі, не заперечували, що вміст коробки має наркотичну походження. Всі учасники подій раніше вже були судимі. Для вилучення, ймовірно, наркотичних речовин, а також встановлення їх походження інспектори викликали слідчих.

Новини Дніпра

Хотів допомогти кішці: рятувальники знімали дитину з дерева. Про це повідомляє «Дніпро Час» . У службу порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в місті Тернівка Дніпропетровської області на вулиці Сергія Макарова дитина потребує допомоги. Хлопчик 2006 року народження заліз на Дванадцятиметрова дерево, щоб зняти кішку, але не зміг спуститися назад. На місце події виїхали співробітники чергового відділення 50-ой державної пожежно-рятувальної частини ГУ ГСЧС в Дніпропетровській області. За допомогою драбини рятувальники зняли дитину з дерева. До рятувальних робіт було залучено 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки ГСЧС України в Дніпропетровській області.

Під Дніпром собака впала в каналізаційний люк: чотирилапими вдалося врятувати. Про це повідомляє «Наше місто» . У місті Вільногірськ по вулиці Центральна собака впала у відкритий каналізаційний люк. По прибуттю до місця події рятувальники виявили собаку на глибині близько 2-х метрів. Під Дніпром собака впала в каналізаційний люк: чотирилапими вдалося врятувати. Новини Дніпра Співробітники ДСНС за допомогою пожежного багра зачепили пухнастого за корсет, який знаходився на ньому, і підняли його на поверхню.

Новини регіонів - проблеми з опаленням, інциденти з наркоманами і контрабанда товарів

Новини Одеси

Одесити перекривали дорогу, вимагаючи включити опалення. Про це повідомляє «Одесская жизнь» . Мешканці кількох багатоповерхівок на селищі Котовського сьогодні перекрили проїжджу частину на розі вулиць Бочарова і Семена Палія. Люди були обурені відсутністю опалення в квартирах, незважаючи на наступ мінусових температур. У КП «Теплопостачання міста Одеси», коментуючи ситуацію, повідомили, що ряд житлових будинків на перетині Днепродорога і Бочарова «отримують теплову енергію за тимчасовою схемою». Зараз ведуться роботи по перенесенню високовольтних електрокабелів, що дозволить завершити роботи по реконструкції тепломережі та забезпечити подачу тепла в звичайному режимі. Завершити ці роботи планують 16 листопада - тоді теплопостачання ділянки буде нормалізовано.

Новини Житомирської області

Під крижаним дощем на дорогах Житомирської області працювали дорожники. Про це повідомляє «20 хвилин. Житомир » . На дорогах державного значення області для забезпечення безпечного руху працювала дорожня техніка. На території Житомирщини близько 6 ранку спостерігалися опади у вигляді дощу, при мінусовій температурі повітря утворювали незначний шар льоду на дорожньому покритті, особливо на спусках і підйомах. Для обробки поверхні дорожнього покриття на замовлення САД в Житомирській області працювало 10 навантажувачів і 12 піскорозкидувачів підрядних організацій. В даний час опади припинилися, труднощі в русі відсутні.

Новини Сумської області

Співробітники СБУ затримали 9 вантажівок з контрабандою. Про це повідомляє «Ваш шанс» . Співробітники Служби безпеки України блокували в Сумській області контрабанду товарів на територію нашої держави з РФ і в зворотному напрямку. Оперативники спецслужби встановили, що учасники угруповання, до складу якої входили кілька громадян Росії, налагодили незаконне переправлення через держкордон України отрутохімікатів, автозапчастин і продуктів харчування. Незаконно ввезена продукція сумнівної якості поширювалася серед місцевих підприємців. Під час спецоперації правоохоронці зупинили в Краснопільському районі дев'ять вантажівок, на яких ділки протиправно перемістили з РФ в нашу країну продукцію майже на 11 мільйонів гривень. Також затриманий один з організаторів угруповання - громадянин Росії і кількох його соратників - громадян України. В рамках кримінального провадження, розпочатого слідчими СБУ за ст. 201 Кримінального кодексу України, триває досудове розслідування для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до незаконної діяльності, повідомляє прес-центр СБ України.

Новини Вінниці

Обшуки в LetyShops: вінницькі айтішники просять розголосу. Про це повідомляє «20 хвилин. Вінниця » . У вінницькому офісі LetyShops почалися обшуки. Обшуки проходять паралельно в офісі і квартирі власника компанії. Коментарі глави ІТ-асоціації Вінниці Дмитра Софіна. Ніяких документів співробітники не надали. Приїхали ДСНС, які відкривали двері. Приїхав адвокат, якого не пускали в кабінет. На місце також приїхала і поліція. Кілька хвилин тому адвоката запустили. Поліція сказала, що є кримінальне провадження. За інформацією джерела, понятих і свідків не було. Компанія є одним з найбільших кешбек-сервісів. Кількість клієнтів компанії складає близько шести мільйонів користувачів.

Новини Миколаєва

У Миколаєві наркоман розгромив аптеку, вимагаючи «кайфових таблеток». Про це повідомляють «Новини N» . Після відмови працівників аптеки продати п'яному відвідувачу наркотики, чоловік розбив вхідні двері і вітрину. Провізор негайно натиснула кнопку «Екстреного виклику поліції». Увійшовши до приміщення аптеки, п'яний чоловік почав вимагати у фармацевтів наркотики. Поліцейські охорони заспокоїли хулігана і передали його слідчо-оперативній групі Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській області. За свідченнями свідків чоловік в цей день бешкетував і в інших установах. Обстеження затриманого на предмет вживання алкогольних і наркотичних речовин показало, що в крові хулігана міститься 1,9 проміле.

Варто зауважити, що в нашій країні допустима доза алкоголю в крові становить 0,20 проміле. У відділі поліції встановили, що 40-річний житель Миколаєва раніше потрапляв в поле зору правоохоронців за незаконне зберігання наркотичних засобів. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Попередня кваліфікація даного правопорушення - хуліганство -ч.1 ст.296 Кримінального кодексу України, санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років, повідомили в управлінні поліції охорони в Миколаївській області.

296 Кримінального кодексу України, санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років, повідомили в управлінні поліції охорони в Миколаївській області

Новини Запоріжжя

У Запоріжжі гідроархеологи шукають кошти на дослідження середньовічної флотилії. Про це повідомляє «Мить» . Археологи знайшли ще один середньовічний корабель. Вчені планували дослідити корабель, про який знали, але випадково знайшли ще один. Ці кораблі знаходяться на дні Дніпра за Херсоном. Передбачається, вони турецькі, XVII століття. Швидше за все, були потоплені нашими предками-запорожцями. Це дуже цікавий археологічний об'єкт. Один корабель - 38 метрів, він величезний. Для порівняння, «Бригантина» - вдвічі менше. І другий корабель - 22 метра в довжину і 4 метри в ширину. Ці кораблі знаходяться на глибині 6,8 метра. Мета експедиції - дослідження цих об'єктів та практика для молодих археологів. У Запоріжжі вирішили вибрати 12-15 кращих студентів історичних факультетів українських вузів, які бажають займатися археологією і відправити на їх на дослідження. Для проведення експедиції потрібно зібрати 750 000 гривень. Ці кошти підуть на оренду двох кораблів, утримання команди, паливо, закупівлю обладнання для студентів, роботу «морських котиків» (бійців АТО), які будуть стежити за роботою студентів під водою, а також просвітницьку роботу, зйомки фільму і видання книги про флотилії і роботу експедиції. Всі небайдужі можуть перерахувати кошти на рахунок благодійного фонду «Хортиця».

Новини Миколаєва

Розрізало навпіл: машиніст тепловоза переїхав власного сина. Про це повідомляють «Николаевские новости» . Машиніст тепловоза переїхав власного сина - також працівника залізниці. Нещасний випадок стався на Оболоні. Відомо, що машиніст тепловоза разом зі своїм 26-річним сином, який працював упорядником поїздів, здійснювали маневрові роботи по перестановці вагонів, в результаті яких і стався нещасний випадок. «Людину буквально розрізало навпіл. Швидше за все, він міг посковзнутися або зірватися з підніжки вагона під час руху поїзда », - повідомили працівники підприємства.

Новини Кропивницького

Кропивницький: Квартиранти-наркомани не пускали господиню в її квартиру. Про це повідомляє «Ранковий місто» . Інспектори отримали повідомлення про те, що літню жінку не пускають додому її квартиранти. Разом з бабусею інспектори вирушили в її квартиру на вулиці Коцюбинського. Коли інспектори увійшли в квартиру, то відразу відчули характерний запах диму від куріння марихуани. При поверхневій перевірці приміщення увагу патрульних привернула картонна коробка, в якій знаходилася подрібнена речовина рослинного походження зеленого кольору. Троє молодих людей 27-28 років, які були в квартирі, не заперечували, що вміст коробки має наркотичну походження. Всі учасники подій раніше вже були судимі. Для вилучення, ймовірно, наркотичних речовин, а також встановлення їх походження інспектори викликали слідчих.

Новини Дніпра

Хотів допомогти кішці: рятувальники знімали дитину з дерева. Про це повідомляє «Дніпро Час» . У службу порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в місті Тернівка Дніпропетровської області на вулиці Сергія Макарова дитина потребує допомоги. Хлопчик 2006 року народження заліз на Дванадцятиметрова дерево, щоб зняти кішку, але не зміг спуститися назад. На місце події виїхали співробітники чергового відділення 50-ой державної пожежно-рятувальної частини ГУ ГСЧС в Дніпропетровській області. За допомогою драбини рятувальники зняли дитину з дерева. До рятувальних робіт було залучено 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки ГСЧС України в Дніпропетровській області.

Під Дніпром собака впала в каналізаційний люк: чотирилапими вдалося врятувати. Про це повідомляє «Наше місто» . У місті Вільногірськ по вулиці Центральна собака впала у відкритий каналізаційний люк. По прибуттю до місця події рятувальники виявили собаку на глибині близько 2-х метрів. Під Дніпром собака впала в каналізаційний люк: чотирилапими вдалося врятувати. Новини Дніпра Співробітники ДСНС за допомогою пожежного багра зачепили пухнастого за корсет, який знаходився на ньому, і підняли його на поверхню.

Новини регіонів - проблеми з опаленням, інциденти з наркоманами і контрабанда товарів

Новини Одеси

Одесити перекривали дорогу, вимагаючи включити опалення. Про це повідомляє «Одесская жизнь» . Мешканці кількох багатоповерхівок на селищі Котовського сьогодні перекрили проїжджу частину на розі вулиць Бочарова і Семена Палія. Люди були обурені відсутністю опалення в квартирах, незважаючи на наступ мінусових температур. У КП «Теплопостачання міста Одеси», коментуючи ситуацію, повідомили, що ряд житлових будинків на перетині Днепродорога і Бочарова «отримують теплову енергію за тимчасовою схемою». Зараз ведуться роботи по перенесенню високовольтних електрокабелів, що дозволить завершити роботи по реконструкції тепломережі та забезпечити подачу тепла в звичайному режимі. Завершити ці роботи планують 16 листопада - тоді теплопостачання ділянки буде нормалізовано.

Новини Житомирської області

Під крижаним дощем на дорогах Житомирської області працювали дорожники. Про це повідомляє «20 хвилин. Житомир » . На дорогах державного значення області для забезпечення безпечного руху працювала дорожня техніка. На території Житомирщини близько 6 ранку спостерігалися опади у вигляді дощу, при мінусовій температурі повітря утворювали незначний шар льоду на дорожньому покритті, особливо на спусках і підйомах. Для обробки поверхні дорожнього покриття на замовлення САД в Житомирській області працювало 10 навантажувачів і 12 піскорозкидувачів підрядних організацій. В даний час опади припинилися, труднощі в русі відсутні.

Новини Сумської області

Співробітники СБУ затримали 9 вантажівок з контрабандою. Про це повідомляє «Ваш шанс» . Співробітники Служби безпеки України блокували в Сумській області контрабанду товарів на територію нашої держави з РФ і в зворотному напрямку. Оперативники спецслужби встановили, що учасники угруповання, до складу якої входили кілька громадян Росії, налагодили незаконне переправлення через держкордон України отрутохімікатів, автозапчастин і продуктів харчування. Незаконно ввезена продукція сумнівної якості поширювалася серед місцевих підприємців. Під час спецоперації правоохоронці зупинили в Краснопільському районі дев'ять вантажівок, на яких ділки протиправно перемістили з РФ в нашу країну продукцію майже на 11 мільйонів гривень. Також затриманий один з організаторів угруповання - громадянин Росії і кількох його соратників - громадян України. В рамках кримінального провадження, розпочатого слідчими СБУ за ст. 201 Кримінального кодексу України, триває досудове розслідування для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до незаконної діяльності, повідомляє прес-центр СБ України.

Новини Вінниці

Обшуки в LetyShops: вінницькі айтішники просять розголосу. Про це повідомляє «20 хвилин. Вінниця » . У вінницькому офісі LetyShops почалися обшуки. Обшуки проходять паралельно в офісі і квартирі власника компанії. Коментарі глави ІТ-асоціації Вінниці Дмитра Софіна. Ніяких документів співробітники не надали. Приїхали ДСНС, які відкривали двері. Приїхав адвокат, якого не пускали в кабінет. На місце також приїхала і поліція. Кілька хвилин тому адвоката запустили. Поліція сказала, що є кримінальне провадження. За інформацією джерела, понятих і свідків не було. Компанія є одним з найбільших кешбек-сервісів. Кількість клієнтів компанії складає близько шести мільйонів користувачів.

Новини Миколаєва

У Миколаєві наркоман розгромив аптеку, вимагаючи «кайфових таблеток». Про це повідомляють «Новини N» . Після відмови працівників аптеки продати п'яному відвідувачу наркотики, чоловік розбив вхідні двері і вітрину. Провізор негайно натиснула кнопку «Екстреного виклику поліції». Увійшовши до приміщення аптеки, п'яний чоловік почав вимагати у фармацевтів наркотики. Поліцейські охорони заспокоїли хулігана і передали його слідчо-оперативній групі Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській області. За свідченнями свідків чоловік в цей день бешкетував і в інших установах. Обстеження затриманого на предмет вживання алкогольних і наркотичних речовин показало, що в крові хулігана міститься 1,9 проміле.

Варто зауважити, що в нашій країні допустима доза алкоголю в крові становить 0,20 проміле. У відділі поліції встановили, що 40-річний житель Миколаєва раніше потрапляв в поле зору правоохоронців за незаконне зберігання наркотичних засобів. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Попередня кваліфікація даного правопорушення - хуліганство -ч.1 ст.296 Кримінального кодексу України, санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років, повідомили в управлінні поліції охорони в Миколаївській області.

296 Кримінального кодексу України, санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років, повідомили в управлінні поліції охорони в Миколаївській області

Новини Запоріжжя

У Запоріжжі гідроархеологи шукають кошти на дослідження середньовічної флотилії. Про це повідомляє «Мить» . Археологи знайшли ще один середньовічний корабель. Вчені планували дослідити корабель, про який знали, але випадково знайшли ще один. Ці кораблі знаходяться на дні Дніпра за Херсоном. Передбачається, вони турецькі, XVII століття. Швидше за все, були потоплені нашими предками-запорожцями. Це дуже цікавий археологічний об'єкт. Один корабель - 38 метрів, він величезний. Для порівняння, «Бригантина» - вдвічі менше. І другий корабель - 22 метра в довжину і 4 метри в ширину. Ці кораблі знаходяться на глибині 6,8 метра. Мета експедиції - дослідження цих об'єктів та практика для молодих археологів. У Запоріжжі вирішили вибрати 12-15 кращих студентів історичних факультетів українських вузів, які бажають займатися археологією і відправити на їх на дослідження. Для проведення експедиції потрібно зібрати 750 000 гривень. Ці кошти підуть на оренду двох кораблів, утримання команди, паливо, закупівлю обладнання для студентів, роботу «морських котиків» (бійців АТО), які будуть стежити за роботою студентів під водою, а також просвітницьку роботу, зйомки фільму і видання книги про флотилії і роботу експедиції. Всі небайдужі можуть перерахувати кошти на рахунок благодійного фонду «Хортиця».

Новини Миколаєва

Розрізало навпіл: машиніст тепловоза переїхав власного сина. Про це повідомляють «Николаевские новости» . Машиніст тепловоза переїхав власного сина - також працівника залізниці. Нещасний випадок стався на Оболоні. Відомо, що машиніст тепловоза разом зі своїм 26-річним сином, який працював упорядником поїздів, здійснювали маневрові роботи по перестановці вагонів, в результаті яких і стався нещасний випадок. «Людину буквально розрізало навпіл. Швидше за все, він міг посковзнутися або зірватися з підніжки вагона під час руху поїзда », - повідомили працівники підприємства.

Новини Кропивницького

Кропивницький: Квартиранти-наркомани не пускали господиню в її квартиру. Про це повідомляє «Ранковий місто» . Інспектори отримали повідомлення про те, що літню жінку не пускають додому її квартиранти. Разом з бабусею інспектори вирушили в її квартиру на вулиці Коцюбинського. Коли інспектори увійшли в квартиру, то відразу відчули характерний запах диму від куріння марихуани. При поверхневій перевірці приміщення увагу патрульних привернула картонна коробка, в якій знаходилася подрібнена речовина рослинного походження зеленого кольору. Троє молодих людей 27-28 років, які були в квартирі, не заперечували, що вміст коробки має наркотичну походження. Всі учасники подій раніше вже були судимі. Для вилучення, ймовірно, наркотичних речовин, а також встановлення їх походження інспектори викликали слідчих.

Новини Дніпра

Хотів допомогти кішці: рятувальники знімали дитину з дерева. Про це повідомляє «Дніпро Час» . У службу порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в місті Тернівка Дніпропетровської області на вулиці Сергія Макарова дитина потребує допомоги. Хлопчик 2006 року народження заліз на Дванадцятиметрова дерево, щоб зняти кішку, але не зміг спуститися назад. На місце події виїхали співробітники чергового відділення 50-ой державної пожежно-рятувальної частини ГУ ГСЧС в Дніпропетровській області. За допомогою драбини рятувальники зняли дитину з дерева. До рятувальних робіт було залучено 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки ГСЧС України в Дніпропетровській області.

Під Дніпром собака впала в каналізаційний люк: чотирилапими вдалося врятувати. Про це повідомляє «Наше місто» . У місті Вільногірськ по вулиці Центральна собака впала у відкритий каналізаційний люк. По прибуттю до місця події рятувальники виявили собаку на глибині близько 2-х метрів. Під Дніпром собака впала в каналізаційний люк: чотирилапими вдалося врятувати. Новини Дніпра Співробітники ДСНС за допомогою пожежного багра зачепили пухнастого за корсет, який знаходився на ньому, і підняли його на поверхню.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация