Новини на сайті Ак Жайик

  1. Увага, акція!
  2. ВЕСЬ "АК Жайик" В ОДНОМУ ФАЙЛІ!
  3. Близько тисячі жителів Арись доставлені в Шимкент
  4. «Вони закривали очі руками і кричали»
  5. Де в Атирау перекриють дороги ДОПОВНЕНО
  6. Росспоживнагляд оголосив про посилення контролю за грузинськими винами
  7. Де не буде гарячої води
  8. Після вибухів у Арись постраждали десятки людей, троє - у важкому стані
  9. Чверть мільйона чехів в Празі вимагають відставки прем'єра Бабіша

19 червня

Увага, акція!

19 червня   Увага, акція

Розмісти на нашому сайті свій готовий рекламний ролик з 50% знижкою + дублювання на сторінках наших соціальних мереж.

+1221 перегляд

28 травня

ВЕСЬ "АК Жайик" В ОДНОМУ ФАЙЛІ!

Отримуй на свій e-mail щосереди повну електронну версію щотижневої газети "Ак Жайик" в форматі PDF.
У повну версію включені всі новини і журналістські матеріали, програми ТБ, відредаговані і зручно зверстані оголошення і реклама за весь тиждень.

8179 переглядів

24 червня

Близько тисячі жителів Арись доставлені в Шимкент

Близько тисячі жителів міста Арись, де сьогодні вибухають боєприпаси на військовому складі, і розташованих поруч сіл доставлені на територію мечеті «Акмешіт» в Шимкенті, передає Азаттик . Евакуйованих привезли на кількох автобусах. Репортер бачила людей, які шукали своїх дітей і родичів. Волонтери допомагають евакуйованим, роздають їжу і питво.

510 переглядів 3 коментарі

«Вони закривали очі руками і кричали»

У селі Есбол Індерского району Атирауської області поліцейські затримали місцевого жителя за їзду без водійських прав і його односельця, застосувавши при цьому кийки, електрошокер і балончики зі сльозогінним газом. Незабаром після цього у будівлі сільської акімату, куди в наручниках доставили затриманих, зібралися понад півсотні есбольцев, обурених нерозмірністю порушення і жорстких дій поліції. Натовп заспокоювали місцевий аким і аксакали, але люди розійшлися тільки після того, як затримані були відпущені. Кореспондент «АЖ» побувала на місці і дізналася подробиці.

645 переглядів 4 коментарі

Де в Атирау перекриють дороги ДОПОВНЕНО

Акімат р Атирау повідомляє про початок першого етапу робіт з реконструкції та розширення центральних міських вулиць. У зв'язку з цим на деяких ділянках буде тимчасово закрито автомобільний рух.

4731 перегляд 33 коментаря

Росспоживнагляд оголосив про посилення контролю за грузинськими винами

Перевірки поставляється в Росію з Грузії алкогольної продукції свідчать про погіршення її якості, повідомила Федеральна служба з нагляду в сфері захисту прав споживачів і благополуччя людини (Росспоживнагляд), передає РБК . За даними відомства, за останні п'ять років обсяг не відповідає стандартам алкогольної продукції грузинського виробництва зріс майже втричі.

360 переглядів 13 коментарів

Де не буде гарячої води

АТ «Атирауської теплові мережі» повідомляють про те, що згідно з графіком капітального ремонту теплових мереж в період з 24 червня по 28 червня тимчасово припиняється подача гарячої води на нижченаведені об'єкти.

1146 переглядів 4 коментарі

Після вибухів у Арись постраждали десятки людей, троє - у важкому стані

У лікарню міста Шимкента доставили близько десятка постраждалих після вибухів на складі боєприпасів поблизу міста Арись Туркестанської області. Головний лікар міської клінічної лікарні № 1 Абилай Донбай повідомив Азаттик, що стан трьох людей важкий. Вони знаходяться у відділенні реанімації. Крім того, в Отирарской районної лікарні надано допомогу 34-м постраждалим через вибухи.

1686 переглядів 9 коментарів

Чверть мільйона чехів в Празі вимагають відставки прем'єра Бабіша

На масові акції протесту в Чехії проти прем'єр-міністра республіки Андрія Бабіша виходить все більше учасників. Від 250 до 300 тисяч людей вийшли на вулиці Праги з вимогою відставки чеського прем'єра, заявили ініціатори акції, громадянське об'єднання "Мільйон миттєвостей за демократію". Тим самим демонстрація в неділю, 23 червня стала найбільшою з часів "оксамитової революції" 1989 року, передає DW.com .

537 переглядів 6 коментарів

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация