Новини Харкова - Пожежа в Харківській області: загорівся приватний будинок, є загиблий

Одна людина в результаті пожежі загинула / kharkiv.dsns.gov.ua

У Харківській області в селищі Велика Рогань сталася пожежа в приватному будинку по вул. Б. Хмельницького, 6. Про це повідомили в прес-службі ГСЧС в Харківській області.

Повідомляється, що небайдужі свідки пожежі ще до прибуття рятувальників встигли витягнути із задимленої кімнати господаря однієї з половин будинку. Він не встиг отримати значних отруєнь або пошкоджень. З його слів стало відомо, що в будинку залишилося ще двоє чоловіків.

Читайте також Шестеро дітей загинули в результаті пожежі в американському Балтиморі (фото)

«Рятувальники негайно включили апарати захисту органів дихання і пішли в розвідку, під час проведення якої майже при нульовій видимості вони відшукали в диму брата господаря, 1975 року народження, і його товариша, 1972 року народження. На жаль останній помер від сильного отруєння продуктами горіння не приходячи до тями. Інший був госпіталізований бригадою швидкої медичної допомоги в 2-й лікарні. Харкова », - йдеться в повідомленні.

Площа пожежі склала близько 7 кв.м. Горіли диван, домашні речі та стіна будинку.

Повідомляється, що причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем.

Як повідомляв УНІАН, в Харкові загорівся елітний позашляховик BMW X-6 під час руху. Відзначається, що пожежа сталася, коли автомобіль проїжджав по пр. Московському навпроти будинку № 153.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация