Новини Києва - У "Борисполі" на хабарі затримали головних інспекторів митниці - 112 Україна

Вони отримали по 500 доларів за безперешкодне переміщення багажу громадянкою України Вони отримали по 500 доларів за безперешкодне переміщення багажу громадянкою України   Затримано головні інспектори митниці Facebook Геннадій Лисенко   18 березня в аеропорту Бориспіль на хабарі затримали головного державного інспектора відділу митного оформлення аеропорту Бориспіль київської митниці Державної фіскальної служби і головного державного інспектора другого відділу оперативного реагування управління протидії митним правопорушенням київської митниці

Затримано головні інспектори митниці Facebook Геннадій Лисенко

18 березня в аеропорту "Бориспіль" на хабарі затримали головного державного інспектора відділу митного оформлення аеропорту "Бориспіль" київської митниці Державної фіскальної служби і головного державного інспектора другого відділу оперативного реагування управління протидії митним правопорушенням київської митниці. Про це повідомив в Facebook прес-секретар Генпрокуратури Андрій Лисенко .

Затримані отримали від громадянки України неправомірну вигоду в розмірі по 500 доларів кожен за безперешкодне переміщення нею багажу. Крім того, встановлено, що на початку місяця за таку ж "послугу" обидва хабарника також отримували від зазначеної громадянки неправомірну вигоду в загальному розмірі 600 доларів.

Правопорушники затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. В даний час обом готуються повідомлення про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України ( "Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди"), клопотання до суду про обрання запобіжного заходу і про відсторонення від займаної посади.

Даною статтею передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация