Новини України - Аеропорт "Бориспіль" буде працювати в штатному режимі з невеликими затримками рейсів через негоду - 112 Україна

Негода минулої доби в багатьох авіакомпаніях привела до запізнень літаків Негода минулої доби в багатьох авіакомпаніях привела до запізнень літаків   Євген Дихне прес-служба аеропорту Бориспіль   Аеропорт Бориспіль сьогодні буде працювати в штатному режимі з невеликими затримками рейсів через негоду

Євген Дихне прес-служба аеропорту "Бориспіль"

Аеропорт "Бориспіль" сьогодні буде працювати в штатному режимі з невеликими затримками рейсів через негоду. Про це в коментарі телеканалу " 112 Україна "Заявив перший заступник гендиректора аеропорту" Бориспіль "Євген Дихне.

"Аеропорт буде працювати в штатному режимі з невеликими затримками рейсів, так як негода попередньої доби в багатьох авіакомпаніях привела до системних запізнень літаків, відповідно це позначиться на сьогоднішніх добі. Але всі рейси повинні прилетіти і полетіти", - заявив Дихне.

Дихне порадив спланувати поїздку в аеропорт заздалегідь і стежити за табло за можливими змінами всіх рейсів.

"Бориспіль" через негоду також брав рейси аеропорту "Жуляни".

"У нас була додаткове навантаження. Вчора до обіду прибуло 4 рейси, сьогодні в ніч прибуло ще близько 8 рейсів запасних з аеропорту" Жуляни "", - додав Дихне.

Як повідомлялося, в зв'язку зі складними метеорологічними умовами 18 грудня частина рейсів з міжнародного аеропорту "Київ" (Жуляни) була перенесена в аеропорт "Бориспіль" .

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация