Новини України: Порошенко після ультиматуму ООН почав умовляти Організацію "воювати" з РФ

На Україні продовжують закликати Захід чинити тиск на Російську Федерацію через невирішене питання про мирне врегулювання конфлікту в Донбасі.

Президент України Петро Порошенко заявив, що Росія нібито карає його країну за прагнення в ЄС, передає "Російський Діалог".

Під час виступу на Генасамблеї ООН політик заявив, що Західний світ зайняв вичікувальну позицію, сподіваючись, що не їхня країна наступною "нападе на себе". він звинуватив Росію в провокаціях не тільки на Україна , Але і в Грузії.

він звинуватив   Росію   в провокаціях не тільки на   Україна   , Але і в Грузії

"ООН не повинна мовчати, коли її цінності і принципи, закріплені Статутом і принципами міжнародного права, порушуються країною, яка має право вето. Це не просто виклик, це наш шанс зробити ООН корисною для всіх людей і реалізувати таким чином девіз цієї сесії Асамблеї ", - сказав Порошенко.

Днем раніше він висунув ультиматум ООН, заявивши, що Організація повинна пройти випробування Донбасом. він наполягає на введенні в самопроголошені ДНР і ЛНР миротворчого контингенту, всупереч умовам Кремля. Порошенко вважає, що тільки "блакитні каски" можуть зупинити бойові дії і припинити конфлікт на сході його країни.

До слова, Порошенко відмовився спілкуватися з російськими ЗМІ в Нью-Йорку, які намагалися поставити йому питання про Донбас.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация