Новини Одеси - "плодити убогість": волонтер розкритикував створення нової десантно-штурмової бригади

Волонтер розкритикував рішення створити 45-ю ДШБ / mil.gov.ua

Про це на своїй сторінці в Facebook пише Тарас Чмут, волонтер, який зараз служить в лавах морської піхоти.

За його словами, на тлі тотальної неукомплектованість ВСУ особовим складом, значного падіння мотивації бійців і приходу "заробітчан" на 7-10 тисяч, Міністерство вирішило брати кількістю, а не якістю.

Читайте також У Нацгвардії назвали причину виведення частини батальйону "Азов" з Маріуполя

"На сьогоднішній день в командуванні ВДВ є 25, 79, 80, 81, 95 бригади + окремий навчальний центр. І що ви думаєте, вони все укомплектовані на 100%? Або хоча б на 80? Або хоча б на 50? Всі вони їздять на БТР-3/4, "Хамерах" і забезпечені сучасними технічними засобами? А хрін там ", - зазначив Чмут.

Волонтер зазначив, що замість того, щоб акумулювати людей навколо вже діючих частин, приймаються рішення "плодити злидні" - формувати нову бригаду без інфраструктури. Крім того, переконаний він, на третій рік війни "пора б брати якістю, а не кількістю".

"У нас БТР-60ПБ все ще в бойових частинах, у нас десантно-штурмові підрозділи повинні воювати на тентових КрАЗах, а волонтери все ще возять на фронт гори необхідного", - висловив обурення волонтер.

За його словами, нова бригада - це "нові тендери на будівництво і ремонти, це гроші, які могли б піти в 25, 79, 80, 81 або 95 бригади ВДВ".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

І що ви думаєте, вони все укомплектовані на 100%?
Або хоча б на 80?
Або хоча б на 50?
Всі вони їздять на БТР-3/4, "Хамерах" і забезпечені сучасними технічними засобами?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация