Новини Одеси - В Одеській області розслідують заяву про побиття "оппоблоковца" "Автомайданівці"

Активісти стверджують, що перешкоджали "розгойдування ситуації" / Фото УНІАН

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, в Усатівська відділення Біляївського відділу поліції в неділю, 12 березня, звернувся 27-річний помічник депутата Одеської облради із заявою про те, що в селі Алтестово отримав тілесні ушкодження голови у вигляді черепно -мозковий травми та ін.

Читайте також Ахметов, Льовочкін і Медведчук вирішують майбутнє "Оппоблока" - журналіст

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 296 (хуліганство) КК України. Зараз тривають слідчі дії, обставини події встановлюються.

Як уточнили УНІАН в обласній організації «Опозиційного блоку», напад стався 12 березня в селі Алтестово Біляївського району.

«Група радикалів одеського Автомайдану напала на групу волонтерів, які роздавали інформаційні листівки про діяльність депутата облради від« Опозиційного блоку »Віталія Саутенкова і листівки з поздоровленням жінок з 8 березня», - повідомили в організації.

Відзначається, що активісти відібрали у волонтерів пакети з інформаційними матеріалами, а також побили помічника депутата Одеської обласної ради, голову Теплодарської парторганізації зазначеної політичної сили Юрія Пирогова.

В організації стверджують, що серед нападників був керівник місцевого Автомайдану Євген Резвушкін, який нібито передав Пирогову загрози, адресовані депутату Верховної Ради Миколі Скорику (Опозиційний блок).

«Юрій Пирогов госпіталізований з численними гематомами і травмами голови. Складено заяву в правоохоронні органи », - заявили в організації.

У прес-службі одеського Автомайдану заявили, що в Алтестове представники «Опозиційного блоку» роздавали від імені Саутенкова, в тому числі, агітки, зміст яких веде «до розгойдування ситуації». Зокрема, в листівках нібито містився текст про святкування 9 травня і т. Д.

При цьому в одеському Автомайдані не коментують інформацію про застосування фізичної сили до Пирогову.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация