Новини: У Харкові націоналісти і охоронці торгового центру влаштували бійку

4 лютого активісти "Правою молоді" влаштували пікет магазину Gloria Jeans в ТРЦ "Україна", під час якого у них сталася бійка з охороною торгового центру. Про те, що трапилося націоналісти повідомили на своїй сторінці в Facebook .

Як пройшла смолоскипна хода в Харкові (Фото, відео)

На думку протестуючих, торговельна мережа веде бізнес на тимчасово окупованих територіях і фінансує терористів. В ході пікету вони розгорнули плакати і розлили біля магазину свинячу кров, після чого у націоналістів відбулася сутичка із співробітниками торгового центру.

"Незабаром після початку акції з'явилися бидло-охоронці, які без будь-яких пояснень почали грубо виштовхувати патріотичну молодь, значну частину з яких становили неповнолітні, і тупо бити учасників кулаками і ногами не розбираючи куди, в тому числі неповнолітню дівчинку", - йдеться в заяві " правою молоді ".

фото: www.057.ua

Активісти викликали на місце події поліцію і написали заяву, свої пояснення силовикам також надали співробітники охорони. У прес-службі "главку" підтвердили факт конфлікту і заявили, що зараз з'ясовують всі обставини того, що сталося.

"Повідомлення про подію надійшло в чергову частину Московського відділу поліції вчора близько 11:20. За попередніми даними, молодь влаштувала пікетування через товару, який реалізується в магазині. В результаті між учасниками акції протесту між і охороною магазину виник конфлікт. Інформацію про подію внесли в Журнал єдиного обліку заяв і повідомлень ", - розповіли правоохоронці.

Нагадаємо, раніше активісти "Національного корпусу" розгромили знімальний майданчик серіалу про радянських прокурорів. Члени руху зірвали з будівель таблички з написами "Прокуратура" та "Хліб", а також залишили на місці фотографії розстріляних НКВС і заморених голодом українців. Зірвані на знімальному майданчику зірки молоді люди віднесли до стін розташованого поруч російського посольства.

При цьому у націоналістів стався конфлікт з правоохоронцями. Активісти спробували забрати гумовий кийок у одного з прибулих на місце події копів, у відповідь на що той застосував газовий балончик. Після цього активісти покинули місце зйомок.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация