Новини Кримнаша: Деградація

9:30 (Оновлено 21.09.2018 о 09:31)

"- Пап, а що ти все літо робив на роботі? - Охороняв проїзд до моря, щоб люди з дітьми чиновникам і їх нащадкам купатися не заважали. - Ти мій герой!".

1. Фігурант "справи Веджіє Кашка", 65-річний кримськотатарський активіст Асан Чапух, якого окупанти затримали 23 листопада 2017 року, тримає голодовку шостий день з вимогою до медсанчастини СІЗО Сімферополя надати йому негайну медичну допомогу. Стан здоров'я політв'язнів - критичний.

2. У Феодосії Смаїла Теміндарова окупанти оштрафували на 2000 руб. Теміндарова звинуватили в тому, що в ході перевірки міської поліклініки, де він працює, була виявлена ​​кімната, де нібито зберігалися книги "екстремістського характеру". Прокурором-катом виступив Антон Карпов, суддею-катом - Олена Гурова. Смаил Теміндаров - хірург-уролог вищої категорії, заслужений лікар України, завідувач відділенням урології в феодосійської міської лікарні ( фото і відео ).

3. Кримського політв'язня Олександра Кольченко 3 дні катували штрафним ізолятором в російській колонії міста Копейська (Челябінська область). У серпні 2015 року Кольченко, затриманий разом з Сенцової, отримав 10 років колонії.

4. Окупанти з жовтня мінімум на 10% підвищують в Криму ціни на хліб - "через посуху і зростання закупівельних цін на зерно і бензин". Ці ж окупанти вивозять зерно в Сирію і кричать, що проблем з водою в Криму немає, при цьому з нудними мінами дивляться в бік пересохлого каналу.

5. понаїхали з Єкатеринбурга окупант, який став "депутатом" в Армянську, запереживав: "Ну що, докізделісь? Всіх, хто писав скарги в органи влади, будуть опитувати в слідчому комітеті р Красноперекопська в рамках кримінальної справи. Будуть дзвонити, запрошувати. Мене вже. Хто не прийде, того викличуть повісткою ". Коментарі: "А якщо і посодют, то можна мемуарчікі сфабрикувати, про житіє своє тлінне", "Ми дихаємо всією цією гидотою, і ми ще повинні бути винні? Як на мене, якщо треба, я ще раз не полінуюся і напишу, і подзвоню "," Може, хочуть, щоб ви підписали «підписку про нерозголошення»? Наскільки я чула, то її ні в якому разі не можна підписувати, бо що б з вами або з близькими далі не трапилося, ви навіть рота потім не зможете відкрити, залишитеся наодинці зі своєю бідою "( скрін ).

6. Вдарять хімією з хімії. Окупанти задумалися над будівництвом ще одного хімічного заводу в Армянську, який "буде займатися нейтралізацією кислотних стоків".

7. Новини військової бази: "Я сьогодні вранці до 7 години їхала в Красноперекопськ, і просто очманіла. Не доїжджаючи мосту, біля Ішуні, нам перегородили дорогу БТРи, взагалі нічого не пояснивши. Ми чогось чекали. Потім, через деякий час, вони знову відкрили дорогу. Просто самі сіють паніку. А потім типу не хвилюйтеся. Що це було, може, хто знає? ". У коментарях ватники почали один одного заспокоювати, припустивши, що це нова зміна іхтамнетов приїхала, яка проводила ротацію ( скрін ).

8. Вихованці дитячого садка № 38 "Посмішка" в Джанкої пройшли підготовку в рамках окупаційної програми одебіліванія "Готовий до праці й оборони" ( фото ).

9. Окупанти повідомили, що 29 жовтня в Криму відбудеться святкування "100-річчя всесоюзного ленінської комуністичної спілки молоді" - "Дня комсомолу". Цензурних слів у мене до цієї новини немає.

10. Севастополь. Прославлення хйла в Херсонесі і будівництво нових скреп на його території залишаються малопомітними. Але тут є на що подивитися, і масштаби звіздець, влаштованого окупантами, вражають ( фоторепортаж і подробиці).

11. Крим - острів-404, як і видані окупантами папірці: "Хотілося б запитати, чи є ті, хто робив шенген по російському паспорту, без українців? Як це проходило? В яку країну робили? Де подавали (Москва / Краснодар)? Мені дуже треба потрапити до молодої людини у Франції, але Франція не дає візу кримчанам. Думала, можливо, дадуть, якщо хлопець оформить запрошення, але не хочу ризикувати. Анонімно ". Коментарі: "Мої корефан по укр документам все роблять, там простіше. Росіянцев в усьому світі не люблять "," Міл людина, інформація одна. Коли роблять візи росіяни (неважливо, в яку країну), зараз просять показати прописку у внутрішньому паспорті. Це негласна домовленість країн. Тому неважливо, де робили ви російський закордонний (Москва, Краснодар і т.д.), вас попросять пред'явити внутрішній паспорт. Якщо прописка кримська, результат повинен бути зрозумілий "," До країн ЄС кримчанам візи не дають "," На запрошення - нуль. Крим - це тепер жопа "," За українським їдьте "( скрін ).

12. У Керчі імбеціл намалював на будівлі прапори України і Росії, які, на його думку, символізують "єдність братніх народів", які "поділяють політики". Зводити б ублюдка на могили наших воїнів, які захищали Україну від російських нацистів (фото- скрін ).

13. Понаїхали з Воронежа в Ялту не розуміє, що такі, як вона, своїм масовим понаездом погіршують і без того сумну життя в Криму, провокуючи в тому числі зростання цін на житло: "Накипіло !!!!!!! Хочу зняти квартиру для довгострокового проживання. І що я бачу ??? Ціни скажені. Ну, добре, курортне місто, всі справи ... Але поясніть мені, люди дорогі, якого біса за такі гроші орендодавці пропонують просто приміщення з ремонтом незрозуміло яких років і меблями, яку знайшли на смітнику ??? Невже за ті гроші, які вони мають за весь час з цих квартир, не можна зробити людські, сучасні умови ??? !!! Може, я чогось не розумію? "( скрін ).

14. Все літо біля повороту на мис Сарич стояла (і сьогодні стоїть) машина "ДАІ". Не пускають машини до моря. Представив діалог даішника зі своїм сином: "- Пап, а що ти все літо робив на роботі? - Охороняв проїзд до моря, щоб люди з дітьми чиновникам і їх нащадкам купатися не заважали. - Ти мій герой!".

15. Сьогодні на роботі намагався викликати вату на розмову про збитий ІЛ-20 в Сирії. Але тиша. А знаєте, чому? Не знають, що говорити. Розуміють, що самі собі на хвіст наступили, і відразу тема закрита. Чекаємо, ніж хйло відверне своє стадо від такої лажі. Думаю, чекати залишилося недовго!

PS Закінчу випуск повідомленням жителя Феодосії: "Вставлю свої 5 копійок по Севастополю. Мав можливість до окупації спілкуватися з підприємцями міста. Севастополь для Росії був ІНОЗЕМНОЇ військовою базою. Військові, що служили там, були службовцями за кордоном з відповідним фінансовим і матеріальним забезпеченням. І це забезпечення було на висоті (зараз все надбавки зняті). Багато місцевих працювали на російських підприємствах і мали хорошу зарплату. Севастопольці мали дуже хороші доходи! Той товар, що ми возили з Туреччини до Феодосії, вони навіть не дивилися. Говорили, що "це відстій, який у них ніхто брати не буде". І будь-що місто перетворилося зараз? Можна описати одним словом - ДЕГРАДАЦІЯ! ".

5. понаїхали з Єкатеринбурга окупант, який став "депутатом" в Армянську, запереживав: "Ну що, докізделісь?
Коментарі: "А якщо і посодют, то можна мемуарчікі сфабрикувати, про житіє своє тлінне", "Ми дихаємо всією цією гидотою, і ми ще повинні бути винні?
Як на мене, якщо треба, я ще раз не полінуюся і напишу, і подзвоню "," Може, хочуть, щоб ви підписали «підписку про нерозголошення»?
Що це було, може, хто знає?
11. Крим - острів-404, як і видані окупантами папірці: "Хотілося б запитати, чи є ті, хто робив шенген по російському паспорту, без українців?
Як це проходило?
В яку країну робили?
Де подавали (Москва / Краснодар)?
І що я бачу ?
Але поясніть мені, люди дорогі, якого біса за такі гроші орендодавці пропонують просто приміщення з ремонтом незрозуміло яких років і меблями, яку знайшли на смітнику ?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация