Новини Росії. Загиблих під час пожежі в Кемерово - більше трьохсот? Росія сьогодні без цензури

  1. Мати трьох дівчаток, які загинули під час пожежі в Кемерово: Нас не підпускали, нічого не пояснювали....
  2. Чохли на телефони - красиві, фанатам, стиль компанії ↓
  3. Maria Myrosh - It'll Be. Наймодніша пісня цього місяця
  4. Maria Myrosh - Elon Musk is a Martian
  5. "Бомбезно" пісні 17-річної українки Марії Мірошниченко (Maria Myrosh) на YouTube Music ↓
  6. Рекомендуємо:
  7. Корисне:

При пожежі в кінотеатрі «Зимова вишня» в Кемерово (Росія) загинуло від 200 до 350 осіб, а причиною тому стали замкнені на ключ двері кінозалів. Про це розповів Ігор Востріков - потерпілий, який в один момент втратив 5 найбільш близькі людей. При пожежі в кінотеатрі «Зимова вишня» в Кемерово (Росія) загинуло від 200 до 350 осіб, а причиною тому стали замкнені на ключ двері кінозалів

«У цій пожежі загинули моя сестра Сабодаж Алена, моя дружина Вострикова Олена і троє моїх дітей - 7, 5 і 2 роки. Загинули вони тому, що вони були замкнені в залі кінотеатру, і про це ніде не говориться. Дзвонили звідти, просили допомоги - «Нас тут замкнули, ми задихаємося». Ніхто не допоміг », - говорить він.

Ви читаєте новини України та світу без цензури

Ми публікуємо свіжі новини України, Росії і світу без цензури. Ми даємо переважно головні, важливі новини - реальні новини, а не чутки і демагогічні висери політиканів і псевдоекспертів.
Listen to new amazing songs:
Maria Myrosh - Elon is a Martian - best song ever
Maria Myrosh - I Can not Look Into Your Heart - best song ever
Maria Myrosh - Honey (Night Thoughts) - best song ever
Maria Myrosh - It'll Be - best song ever
Також рекомендуємо подивитися Головні новини України, Росії і світу , Новини України и світу , Новини здоров'я , Новини України, думки , Новини туризму , Зрада и Перемога - стьобні новини , News from Ukraine , А також купити підручники англійської, німецької мов та інші корисні речі.
Ми можемо помилятися, виправляти і доповнювати публікації. Але ми точно НЕ брешемо. І ми точно працюємо БЕЗ цензури.
Наш сайт волонтерський, незалежний від гаманців олігархів і якого б то не було політичного керівництва.
Читайте наші вільні, незалежні, правдиві і об'єктивні, свіжі новини України та світу сьогодні і завжди.
Амінь. :)
Ще ви можете вибрати гарний, яскравий і якісний чохол для телефону , В тому числі зі своїм фото або ім'ям. Крім того, купіть собі теплий плед або красиве постільна білизна . також постільна білизна в дитяче ліжечко . Модні і якісні товари з доставкою по Україні.
Гарна музика від кращих авторів і виконавців України та світу: Maria Myrosh. Марія Майрош. Марія Мірошниченко. Марія Мірошниченко . Тут може бути і ваша реклама.

За словами Ігоря, в неділю самі постраждалі нарахували близько 350 загиблих:

«Все замовчується, не говорять ні про що ... Сюди людей всю ніч возять. Насправді вже тут ми дізналися те, що людей возили вже цілими машинами. Тому нам просто так говорять, що там загиблих 64, і дітей з них там чуть-чуть. Там показували мультики для дітей, людей від 200 до 350 за різними джерелами було ».

Він зазначає, що на момент загоряння люди перебували в трьох кінозалах, але тільки з одного відвідувачі змогли врятуватися:

«Два зали були замкнені на ключ. Вони дзвонили, я, якщо чесно до останнього вважав, що це був теракт. Тому що, коли вони дзвонили, прощалися з нами, їх слова були такі «Нас тут замкнули, ми задихаємося, врятуйте нас!» »

Дивіться також:

Ігор також стверджує, що МНСники приїхали не просто непідготовлені, без шоломів, вони просто не реагували на благання рідних про порятунок.

«Приїхала моя мама ... Вона просила, на колінах валялася, говорила:« У кінотеатрі люди, там п'ять моїх дітей, моя сестра і дочка, троє онуків і невістка. П'ять діточок моїх врятуйте їх, будь ласка! »Вони стояли, просто чаділи« Там немає нікого. Заспокойте її! »Ось така реакція у наших рятувальників», - нарікає він.

Як зазначає потерпілий, від знайомих з адміністрації він дізнався, що в ТРЦ не було пожежної сигналізації - тільки муляж.

«Два роки її там просто не було. Наше корумповане суспільство, яке підтримується нашим Оманом, ВВП, все зрозуміли про кого я говорю, які довели країну до того, що ви самі все чудово знаєте ».

Він не розуміє, чому «корумповані хабарники мордовороти» зменшують кількість жертв:

«Було багато маленьких дітей - цілий автобус привезли. Свято канікули, діточок привезли на прем'єру мультика нового. Вихователька - може бути, це практика замикати двері, щоб безбілетники не проходили, а може, це вона попросила походити по магазинах - вона вціліла, а діти, яких групу привезла, залишилися там. А по новинах дивишся - 64 жертви і дітей 9 штук. Це брехня. Це сто відсотків брехня. Тут ось ви не бачили - просто гори обпалених тел лежать, просто гори. Тому нам брешуть ».

Ігор обурився інформацією телеканалу «Росії 24» про те, що «двері були щільно закриті».

«Що значить, двері були щільно закриті? ... Щільно двері закриті, значить, що щілин немає, ти можеш підійти і відкрити. Двері були замкнені. Це різні речі. От і все. Тому у всіх цих жертв просто не було шансів ».

Він розповів, що його дружина і сестра ще встигли попрощатися.

«Мені дружина зателефонувала і попрощалася зі мною. Сестра подзвонила, з батьками попрощалася. Дзвонили і говорили. Останні слова її були «Ігорюша, нас замкнули в кінотеатрі, ми задихаємося і вмираємо, я тебе люблю». Я з нею ще дві хвилини був на зв'язку, але вона вже не відповідала », - підкреслив він.

сім'я Востріковим

Мати трьох дівчаток, які загинули під час пожежі в Кемерово: Нас не підпускали, нічого не пояснювали. Наші діти горіли, а ми просто спостерігали

Після початку пожежі в торгово-розважальному центрі "Зимова вишня" поліцейські оточили квартал, не підпускаючи рідних і не надаючи їм ніякої інформації. Про це виданню "Медуза" розповіла Ольга Ліллевялі, у якій загинув у вогні загинули три дочки.

"Поки пожежа йшов, ми шість годин стояли на вулиці, взагалі ніхто до нас жодного разу не вийшов. Торговий центр був оточений поліцією. Поліцейські поводилися вкрай агресивно. Ми бігали через вулицю то взад, то вперед, поки ця "Вишня" горіла, нас не підпускали, нічого не пояснювали. Над будівлею валили клуби диму, наші діти горіли, а ми просто спостерігали ", - стверджує вона.

Ольга дізналася про те, що трапилося від чоловіка Олександра, який відвів дівчаток в кінотеатр, а сам залишився чекати закінчення сеансу. Близько 16.00 за місцевим часом (12.00 за Києвом) одна з дочок подзвонила йому і сказала, що в залі для глядачів багато диму, а двері закриті.

Олександр кинувся на допомогу, але підійти до кінозалів, за його словами, було вже неможливо.

Він вийшов на вулицю і побачив пожежних, які збиралися почати гасіння з даху.

"Я їм сказав, що на четвертому поверсі діти замкнені в задимленому залі, їх потрібно виводити, вони ще живі. МНСники погодилися, але цілих три хвилини - бл ... дь, три хвилини - надягали маски! І тільки потім зайшли в будівлю. Я їм показав сходи, по якій швидше за все можна прибігти в кінотеатр, і вони спочатку пішли за мною, а потім якийсь мужик сказав їм, що на центральних сходах вогонь, - і вони, кляті, побігли за ним. Я їм кажу: "Дайте мені маску-саморятівник, я сам їх витягну". А вони - мені: "Не положено. Все повинно бути за розпорядком ", - поскаржився чоловік.

Ольга Ліллевялі також зазначила, що вражена нечуйними і грубістю чиновників, які тримали в невіданні родичів постраждалих.

"О пів на десяту чоловік вже за грудки поліцейського взяв і став кричати:" Влада, здайся ж нам! Скажи: скільки дітей померло? Чого нам чекати? Де взяти інформацію? "- розповіла вона.

_________

Чохли на телефони - красиві, фанатам, стиль компанії ↓

Maria Myrosh - It'll Be. Наймодніша пісня цього місяця

Maria Myrosh - Elon Musk is a Martian

Maria Myrosh - I can not look into your heart

Maria Myrosh - It'll Be (uncensored)

"Бомбезно" пісні 17-річної українки Марії Мірошниченко (Maria Myrosh) на YouTube Music ↓

Замовте сьогодні ↓

Рекомендуємо:

Загиблих під час пожежі в Кемерово - більше трьохсот?

5 (100%) 5


Ми в telegram , twitter , facebook , youtube

Підручники англійської, німецької мови та ін. Для дітей і дорослих

Oxford: Chatterbox

, English File 3rd Edition , English Plus , English Plus second edition , Family and Friends , Family and Friends 2nd Edition , First Friends , Get Ready! , Get Set Go! , Happy Earth , Happy House , Happy Street , Insight , Little Friends , New Headway 4th Edition , New Matrix , Oxford Heroes , Oxford Team! , Solutions 2nd Edition , Songs , Zig-Zag .
Pearson: Azar-Hagen Grammar , Challenges , Challenges New , Choices , Collins Dictionary , Cosmic Kids , Cutting Edge 3d Edition , Discover English , Exam Accelerator , Exam Activator , Excellent! , Fly High , Fly High Ukraine , Focus , Friends , Grammar and Vocabulary for ... , Grammar Practice , In Touch , Islands , Language Leader , Live Beat , Longman Children Picture Dictionary , Longman Dictionary , Market Leader 3rd Edition , Market Leader Special Titles , MyGrammarLab , New English For International Tourism , New Grammar Time , New Let's Learn English , New Opportunities , New Round-Up , New Success , New Total English , Next Move , Real Life , Speakout , Speakout 2nd Edition , Success , Tracks , Wider World , Англійська граматика , Серія "English for ..." від видавництва PEARSON , Підручники для підготовки до міжнародних іспитів від видавництва PEARSON , Cambridge Certificate in Advanced English (CAE) and Proficiency English (CPE) , Cambridge First Certificate in English (FCE) , International English Language Testing System (IELTS) , Pearson Test of English (PTE) , Test of English as a Foreign Language (TOEFL) .
Express Publishing: Click On , Prime Time , Welcome .
Macmillan: Laser Third Edition .
Hueber: Beste Freunde . Klett - підручники німецької мови .
самовчителі: самовчитель італійської мови , самовчитель французької мови , самовчитель польської мови , самовчитель англійської мови .

Корисне:

НЕ пропустіть Головні новини України, Європи та світу
Гаряча пропозиція Англійська мова - підручники Oxford, Pearson, Pingu, Express
Лизинг английский мова - підручники Oxford, Pearson, Pingu, Express
замовляйте онлайн Квитки в Європу на автобус, поїзд, літак
Виберіть собі Шаблони (теми, скіни, дизайн) для сайтів

Ще новини:

«Що значить, двері були щільно закриті?
Скажи: скільки дітей померло?
Чого нам чекати?
Де взяти інформацію?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация