Новини Харкова - Пожежа в Балаклії поширився на площі близько 35 гектарів - ГСЧС

Про заходи, що приймаються ГСЧС для нормалізації ситуації на території військової частини «65 Арсенал», глава Служби Микола Чечоткін поінформував президента України Петра Порошенка. Про заходи, що приймаються ГСЧС для нормалізації ситуації на території військової частини «65 Арсенал», глава Служби Микола Чечоткін поінформував президента України Петра Порошенка

Притягнуто авіації ГСЧС, о 16:50 приступила до гасіння пожежі / фото twitter.com/slobozhanyn

Як передає УНІАН, про це йдеться в поширеному ГСЧС оперативної інформації, що стосується вибухів на території військової частини в місті Балаклія Харківської області станом на 17:00.

За відомостями ГСЧС, на технічній території 65-го арсеналу Міністерства оборони України виникло загорання сухої трави з подальшими одиничними вибухами боєприпасів на площі близько 35 га.

Читайте також Вибухи на військовому арсеналі в Балаклії припинилися

Станом на 17:00 від ГСЧС на місці події працює Зведений загін Головного управління ГСЧС України в Харківській області в складі 37 одиниць техніки та 150 чоловік особового складу.

Про заходи, що приймаються ГСЧС для нормалізації ситуації на технічній території військової частини «65 Арсенал» Голова Служби Микола Чечоткін поінформував президента України Петра Порошенка.

За дорученням глави держави, задіяно авіацію ГСЧС, яка о 16:50 приступила до гасіння пожежі.

Як повідомляв УНІАН, в Балаклії Харківської області, де в березні 2017 року відбулося пожежа на військовому арсеналі, знову сталася пожежа . Місцева влада проводить евакуацію 1,5 тисячі місцевих жителів. Евакуювати весь 30-тисячне місто не планують.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация