Новини Одеси: Адже у нас війна! Візиту консула РФ на суд в Одесі дали різку оцінку - фото

В Одесі необхідно закрити консульство Росії співробітники якого діють як агенти російських спецслужб в Україні.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Юрій Бутусов.

"Під будівлею суду в Одесі, який виніс виправдувальний вирок цілій групі проросійських найманців, які спровокували бойню в Одесі 2 травня 2014-го року, чергував генеральний консул РФ в Одесі Олександр Страхов", - зазначив Бутусов.

Він підкреслив, що в США скоротили число консульств РФ, а в Україні консули спокійно працюють і діють як агенти російських спецслужб.

"Цікаво, а МЗС України не хотів би підтримати американських колег - адже у нас війна! У місті, де проросійські організації влаштували озброєні провокації, де з вини російських спецслужб загинуло понад 50 одеситів, де центром управління та фінансування завжди були російські" дипломати ", продовжує працювати консульство РФ! Треба закривати консульство в Одесі, а не давати їм можливості продовжувати працювати проти України ", - підкреслив журналіст.

Він додав, що перебування російських шпигунів з диппаспортом небезпечно для країни.

Він додав, що перебування російських шпигунів з диппаспортом небезпечно для країни

Юрій Бутусов, Facebook

"Судовий процес йде довго, а консульство можна і потрібно закрити швидко. Російське консульство в Одесі Служба безпеки України завжди розглядала як шпигунський центр. У 2009 році віце-консул РФ в Одесі Цвєтков нібито" повісився "через розтрату величезних сум грошей, спрямованих на фінансування російської агентури і проросійських партій і громадських організацій ", - резюмував Бутусов.

Як повідомляв "Обозреватель", в Одесі відбулися сутички після рішення суду у справі 2 травня , На місце події прийшов російський консул.

Ми в Telegram ! Підписуйся! Читай тільки краще!

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация