Новини Одеси - В Одесі урочисто відкрили головну новорічну ялинку міста

Крім того, ще 15-метрова ялина встановлена ​​на Дерибасівській / Facebook Folk Ukraine

У центрі Одеси сьогодні урочисто відкрили головну новорічну ялинку міста. Як передає кореспондент УНІАН, сотні людей зібралися на Думській площі, біля будівлі мерії, де встановлена ​​основна міська ялинка.

Читайте також Солодкий рекорд: в Одесі збудували казковий пряниковий містечко з 300 будинків (відео) Урочистості розпочалися приблизно о 16.00.

Висота ялинки, яку вінчає зірка, становить 20 метрів, ширина - 9 метрів. Як уточнили в прес-службі мерії, новорічне дерево складається з металевого каркаса і штучної хвої з італійського сировини. Основна прикраса складається з гірлянд і дюролайт (прозорого шнура з розташованими всередині світлодіодами), загальна протяжність яких становить близько 4-х кілометрів. Сто тисяч світлодіодів світяться трьома основними кольорами: зеленим, синім і золотистим (тепло-білим).

Також на площі співробітники комунального підприємства «Одесміськсвітло» встановили казкове містечко тварин. У їх числі з вогників світлодіодної стрічки створений символ наступаючого року - собака і два пустуючих цуценя. Поруч з новорічною ялинкою встановлені світлодіодні цифри - 2018, висота яких - кілька метрів. Вони ж є свого роду входом в містечко тварин. Поруч з мерій - світлодіодний фонтан.

Зараз на Думській площі звучить святкова музика, дітям роздають солодощі.

Центральні вулиці Одеси також вбрані в новорічні гірлянди. Ялинові розтяжки прикрашають вулиці Пушкінську і Дерибасівську, в святкові вогні «одягнені» будівлі Одеської міськради, алея вздовж Приморського бульвару і Міський сад, що світяться перетяжками прикрашені площа Катерининська - від пам'ятника Засновника Одеси до пам'ятника Дюку де Рішельє і провулка Чайковського.

Крім того, ще 15-метрова ялина встановлена ​​на Дерибасівській. Вона складається з 400 живих сосен, дерево прикрашено гірляндами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация