Новини Кримнаша: Повзіть далі, збиваючи коліна

9:31 (Оновлено 20.12.2018 о 09:33)

Як встали на коліна в 2014-му, так і повзуть до цього дня. А на випадок "випрямлення" у окупантів є улюблений ватниками "беркут" в різних його варіаціях.

1. Окупанти через підконтрольних пропагандонов знову зробили вкидання про те, що "Україна 24-25 грудня обстріляє Крим в районі Перекопу, щоб підняти рейтинг Порошенко". Скажіть ідіотам, що по собі інших не судять, тому що саме ви так все життя і зробили те все, щоб підняти рейтинг своєї ботоксной щури ( скрін ).

2. Окупанти засудили до 7 років 10 місяців позбавлення волі колишнього "заступника глави адміністрації Керчі" Олега Шевченка, який є колишнім беркутівцем, брав участь в розгоні Майдану в Києві, а пізніше допомагав окупантам захоплювати Крим. Зрадник був затриманий окупантами нібито за хабар в грудні 2016 роки ( фото-скрін і посилання ).

3. Вони занадто багато знали: в Криму наклав на себе руки зрадник України, колишній "голова Центрального райсуду" Сімферополя Віталій Михайлов, який пішов у відставку в жовтні 2018 року. Нагадаю, в листопаді 2017 року знайшли повішеним у своїй квартирі Понаїхали керівника управління Федеральної антимонопольної служби по Криму і Севастополю Тимофія Кураєва. А в серпні 2015 року було знайдено повішеним "мер" Коктебеля Ростислав Сторожик.

4. У Ялті разом з родиною зник "головний архітектор" міста Едем Керімов, який другий тиждень не з'являється на робочому місці. Подейкують, що міг звалити в Європу. Не здивуюся, якщо в цивілізацію рвонув по цивілізованому паспорту, тобто з української. Сьогодні окупанти оголосили Керімова в розшук.

5. Більше сотні підприємців найбільшого в Севастополі ТРЦ "Муссон", закритого окупантами, знову зібралися під стінами окупаційної "прокуратури". Благають повернути їм робочі місця. Вчора прийшли благати 300 осіб. Протест холопів дрібніє ( фото ).

6. Севастополь про "бунтівників" підприємців: "Цікаво, наскільки сильно можна нагнути севастопольців, і що буде, коли вони випростовується?", "Нічого не буде. Пройшли ті часи, коли можна було випростатися ((( "," Коли вже пружина дійде до граничного стиснення? Скільки можна ... "( скрін ).

7. Зате без бандер: вчора на АЗС в Сімферополі сталася масова бійка, в якій брали участь не менше 15 чоловік. У хід йшли біти, ножі, монтування та схожі на пістолет предмети. У бійці брали участь понаїхали чеченці, які не тільки били всіх підряд, але і проколювали машинам колеса. Через деякий час севастопольські пропагандони змінили свою статтю, написавши, що "татари і чеченці зійшлися в ножовому бою через переділ ринку". Скоро пропагандони вибачаться перед чеченцями за те, що взагалі про них згадали, і залишать в статті тільки "татар" ( фото та посилання ).

8. Сімферополь. Нічне життя окупованої столиці: "Вночі страшно по вулиці йти, навколо п'яні бидларі. І це в центрі міста! ", - пишуть жителі міста, за яким до окупації навіть вночі я гуляв із задоволенням ( скрін повністю).

9. Окупанти провели в Криму чергові військово-терористичні навчання із застосуванням ракетних комплексів С-400, які страшенно бояться кривизни Землі.

10. Сьогодні вдень на трасі Сімферополь-Армянськ під час руху колони військової техніки окупантів іхтамнет одного з вантажних автомобілів "Урал" не впорався з керуванням і перекинувся в кювет ( фоторепортаж і відео ).

11. "Як чарівних в Росії вечора": сьогодні в Сімферополі біля ялинки відбудеться концерт групи "Білий орел". Окупанти зробили обов'язковою явку всіх учнів спортивних шкіл - інакше відрахують. Групу замовив бандюк з 90-их і соратник Гобліна Ігор Лукашев, якого недавно окупанти зняли з посади "глави" Сімферополя (прочитайте скрін ).

12. Окупанти продовжують окізлячівать дітей Криму ( фото ) І вчити їх вбивати. Заняття проводять прям в школах ( фото ).

13. В Армянську майже місяць по навчальним закладам міста ходить десант "Ленінського комсомолу" з одебілівающімі лекціями про користь совка. Лекції маскують під "боротьбу з тютюнопалінням" ( фото-скрін ).

14. Судак. Понаех з Москви волає - фантастичний дурник: "Знаєте, мені набридли безладні відключення електрики в Сонячній долині! У мене купа дорогої апаратури! Якщо хоч одна з них вилетить, я буду судитися з РЕМ! Я зол, тому що це ні в які рамки вже не лізе! На дворі 2019 ий! За 4 роки при рф можна було зробити систему електропостачання ?! Ні ?! ". Йому відповів житель Судака: "Моя порада: чи не судіться з РЕМ - будете відключені. Список вимог до споживача величезний. Дефіцит енергії в Криму серйозний - і це основне, а не погода або РЕМ. Та сопля, що кинута через протоку, гріється так, що морська вода тепла навколо "( скріни ).

15. У Криму відбулися чергові "аварійні" відключення світла, які завантажили в темряву різні райони півострова: частина Керчі, Едикуйскій (Ленінський) і Курманський (Красногвардійський) райони, Судак, Алушту і інші населені пункти. Мабуть, хтось кашлянув біля путінської соплі, кинутої через протоку.

16. Окупована Керч по-новорічному прикрашена круглий рік, ось уже п'ять років. Занурюємося в рідну говіння з відповідними декораціями: "Це адміністрація обіцяла після 10 грудня починати прикраса міста ??? Це у кожної мусорки по вул. Льва Толстого (+ фото) ". Коментарі: "Ну, красиво ж? Чим не прикраса? Стиль місто-смітник "," На Піонерській сьогодні така ж картина "," Скоро вся Керч перетвориться в смітник. Такими темпами залишилося чекати недовго! "," Все - чиста показуха! Мер в Фейсбуці хвалиться, як всюди ремонти і прибирання йдуть, а по факту - з сотень проблемних місць одне упорядковують, «аби НЕ гавкали»! "," Злодії і нероби! "," А ось Ульянових 2б-2е, і наступна смітник в такому ж стані (+ фото) "," На Капітана Алієва сміття вже місяці 2 не вивозять. Під * ри, а не адміністрація! "," Це так в будь-якому місті "( фото-скрін ).

17. Поклонська обізвала "племенами диких канібалів" 18 країн (друзів рф), які проголосували в ООН ПРОТИ української резолюції по Криму: "Навіть в диких племенах канібалів вже знають, що після кримського референдуму півострів повернувся в росію", - умозаключіть ідіотка ( скрін ).

PS Все частіше в окупованому і приниженому Севастополі звучать слова ватників про те, що вони ось-ось готові повстати цілим містом проти понаїхали управлінців, яких заслав сюди їх улюблений путин. Поки одні задаються питанням: "Наскільки сильно можна нагнути севастопольців, і що буде, коли вони випростовується?", - інші відповідають: "Нічого не буде. Пройшли ті часи, коли можна було випростатися ". І поки я схильний погодитися з тим, що випростатися ватники не збираються. Як встали на коліна в 2014-му, так і повзуть до цього дня. А на випадок "випрямлення" у окупантів є улюблений ватниками "беркут" в різних його варіаціях. Повзіть далі, збиваючи коліна ...

6. Севастополь про "бунтівників" підприємців: "Цікаво, наскільки сильно можна нагнути севастопольців, і що буде, коли вони випростовується?
Quot;," Коли вже пружина дійде до граничного стиснення?
За 4 роки при рф можна було зробити систему електропостачання ?
Ні ?
Занурюємося в рідну говіння з відповідними декораціями: "Це адміністрація обіцяла після 10 грудня починати прикраса міста ?
Коментарі: "Ну, красиво ж?
Чим не прикраса?
Поки одні задаються питанням: "Наскільки сильно можна нагнути севастопольців, і що буде, коли вони випростовується?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация