Новини Харкова - Подробиці загибелі відомого гонщика і блогера під Харковом: над винуватцем ДТП хотіли вчинити самосуд (фото, відео)

Зараз водій Toyota Land Cruiser перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Зараз водій Toyota Land Cruiser перебуває в ізоляторі тимчасового тримання

В результаті ДТП загинув гонщик / фото facebook.com/ekstrena.dopomoga

1 травня під Харковом в результаті лобового зіткнення автомобіля Chevrolet Corvette з позашляховиком Toyota Land Cruiser загинув 22-річний водій, відомий блогер і стрітрейсер Андрій Василенко на прізвисько "Амігос".

Читайте також Кількість жертв жахливої ​​ДТП в Кривому Розі зросла до 11 осіб

Після того, як пасажирку авто Chevrolet Corvett, 22-річну дівчину, передали бригаді "швидкої" для госпіталізації, свідки і друзі загиблого заблокували автомобіль екстреної допомоги, хотіли вчинити самосуд над водієм-винуватцем автомобіля Toyota Land Cruiser, який знаходився в авто екстреної медичної допомоги.

"Бригаді ЕМП все ж вдалося виїхати в супроводі поліції", - розповіли в Facebook "Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

Як повідомляв УНІАН, в Харкові правоохоронці затримали підозрюваного в скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, в результаті якого загинув 22-річний відомий блогер і стрітрейсер.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация