Новини Росії: Володимир Соловйов показав розчленовану карту України, Вадим Трюхан, Оглядач, 20 листопада

Головний пропагандист Кремля Володимир Соловйов влаштував бурхливу дискусію про історію виникнення української державності в ефірі своєї програми. Крім того, він показав фейковий карту "розділеної" країни, на якій майже всі території названі "подарунками" російських правителів.

Перепалка з цього приводу між ним та українськими гостями відбулася в ефірі передачі "Недільний вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1" (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

"Якщо ви забуваєте про своє радянське минуле, я вам зараз одну карту покажу, щоб у вас не було ілюзій. Ось подивіться на це страшне минуле. Ось на цьому страшному минулому написано, хто Україні будь земелек дав. Нічого не бентежить? Наша сутність - це Україна. Ми вам дали. Ви нам що дали? Ось, будь ласка, територія України, хто що дав Україні: Володимир Ілліч Ленін - чимало, Йосип Віссаріонович Сталін - чимало ", - зарозуміло зазначив пропагандист, коментуючи псевдоісторичну карту.

Головний пропагандист Кремля Володимир Соловйов влаштував бурхливу дискусію про історію виникнення української державності в ефірі своєї програми

Скандальна псевдоісторична карта, показана Соловйовим

Скріншот відео

Такий його випад розлютив українського громадського діяча Вадима Трюхана, і він запропонував Соловйову згадати про IX-X столітті, коли Київська Русь, що є попередницею України, була однією з найпотужніших держав світу, тоді як Москви ще навіть не існувало.

Така відповідь не припав до вподоби ведучому, і він почав використовувати помилкові аргументи про те, що без нинішньої території Росії Київська Русь нібито була б мізерною. Крім того, він додав, що вона, мовляв, не мала нічого спільного з сучасною Україною, адже її заснували нормандці.

"У Київській Русі де хоч слово було про Україну? Вони розмовляли українською чи ні ?! Слово" Україна "коли з'явилося? Ще раз кажу - Київська Русь, а не Україна. Тому і Київ - наше місто, в якому ви тимчасово окуповано перебуваєте . Русь була, а українців не було ", - уїдливо підсумував Соловйов.

як повідомляв OBOZREVATEL , Раніше в ефірі пропагандистської передачі "60 хвилин" на телеканалі "Росія-1" показали карту "передбачуваного поділу України" . Так, пропагандисти "віддали" Луцьк, Львів і Тернопіль Польщі. Зате Харків, Донецьк, Херсон і Одесу "забрали" собі. Україна ж "залишили" тільки центральну частину.

Чи не набридаємо! Тільки найважливіше - підписуйся на наш Telegram-канал

Читайте все "Новини Росії" на OBOZREVATEL.

Нічого не бентежить?
Ви нам що дали?
У Київській Русі де хоч слово було про Україну?
Вони розмовляли українською чи ні ?
Слово" Україна "коли з'явилося?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация