Новини Одеси - В Одесі вночі підпалили чотири авто - останні новини-події сьогодні - кримінальні події / дтп - УНІАН

Стоянка, на якій це сталося, розміщена в елітному районі. Стоянка, на якій це сталося, розміщена в елітному районі

В результаті НП повністю вигоріли іномарки / фото dumskaya.net

Як повідомили УНІАН в прес-службі патрульної поліції Одеси, повідомлення про займання на вулиці Говорова надійшло приблизно о 4.10. На місце оперативно прибули патрульні, підрозділи ГСЧС і т. Д.

Як повідомили в прес-службі Головного управління ГСЧС в Одеській області, прибувши на місце виклику рятувальники встановили, що горять чотири автомобілі, припарковані біля 6-ти поверхового житлового будинку. Загоряння ліквідовано близько 5.00 на загальній площі 30 кв. м. Причина пожежі встановлюється. Загиблих і постраждалих немає.

За словами мешканців будинку № 10, біля якого були припарковані машини, вони почули як «щось вибухнуло», після чого побачили палаючі автомобілі.

В результаті НП, повністю вигоріли іномарки, в числі яких Ford Focus, Nissan X-Trail і Nissan Tida.

Читайте також В Одесі під час пожежі в п'ятиповерхівці загинула 4-річна дівчинка, ще троє дітей госпіталізовані

Стоянка, на якій це сталося, знаходиться в елітному районі, так званому житловому комплексі «Академмістечко», до зведення якого має відношення Національний університет «Одеська юридична академія».

Як повідомив УНІАН представник регіонального главку Нацполіціі, за попередніми даними, загоряння сталося в результаті підпалу. Зараз проводяться відповідні невідкладні заходи. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Раніше на одеському пляжі стався масштабна пожежа в ресторані .

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация