Новини України: Порошенко потрапив під слідство через "котлів" під Іловайськ і в Дебальцево - 22.08.18

ГПУ перевірить українського лідера на причетність до загибелі силовиків в Донбасі.

Печерський районний суд Києва зобов'язав Генеральну прокуратуру розслідувати можливу причетність президента України Петра Порошенка та начальника Генерального штабу ЗСУ Віктора Муженко до загибелі українських військових в так званих "котлах" під іловайськ і в Дебальцеве . Про це на своїй мандрівниці в Facebook написав депутат Верховної Ради Віталій Купрій, передає "Російський Діалог".

За словами парламентарія, в червні поточного року він направив звернення до Генеральної прокуратури з вимогою порушити справу за цілою низкою статей, в тому числі "державна зрада", однак відомство проігнорувало запит депутата, після чого він звернувся до суду.

14 серпня суд виніс постанову, якою зобов'язав розслідувати можливі злочини українського президента і вищого військового керівництва країни.

Парламентарій вимагає покарати винних у загибелі українських силовиків, в тому числі тих, хто віддавав некомпетентні накази, дезертирував. Крім того, покарані повинні бути військові прокурори, що прикривали всі ці злочини.

Нагадаємо, глава Генеральної прокуратури Юрій Луценко розповів , Як мінські домовленості врятували Україну під час "Іловайська котла".

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация