Новини дня: У Мінінформполітіке закликають ЗМІ ввести поняття "персона нон-грата" - 01.01.2015 - сьогодні

Міністр інформполітики Юрій Стець має намір домагатися заборони на трансляцію в ефірі осіб, в'їзд для яких заборонений в Україні через їх антиукраїнську позицію.

Про це 1 січня написала на своїй сторінці в соцмережі Міністр інформаційної політики Юрій Стець.

"Інтер", "5-й канал", "1 + 1", "Перший Національний" - без різниці. З початком нового сесійного тижня буду ініціювати законопроект про поширення на ЗМІ визначення персона нон-грата ", - написав він у соцмережі.

"Якщо людині заборонений в'їзд, то це повинно стосуватися, в тому числі, і спроб" влізти "в Україні за допомогою телевізора", - зазначив Стець.

"Переконаний, законопроект через Раду проведу. А до того просив би медіаменеджерів вимкнути касові апарати в голові і відшукати скриньку з патріотизмом в мізках. Слава Україні!", - написав він.

Як повідомляв Dialog.ua, Турчинов закликає Нацраду позбавити "Інтер" ліцензії за інформвійну .

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення повинен негайно розглянути питання про позбавлення ліцензії телеканалу "Інтер".

Про це заявив секретар РНБО Олександр Турчинов. За його словами, до тенденційної подачі новин з антиукраїнською забарвленням в цю новорічну ніч додалися "ще знущання над усією країною".

"У новорічну ніч, коли вся нація відчула єднання, телеканал" Інтер "традиційно діяв проти Української держави, транслюючи концерт тих людей, які знущалися над нашою країною, підтримуючи терористів, вітаючи захоплення Криму і Донбасу", - зазначив Турчинов.

Крім того, за його словами, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення повинен "негайно розглянути питання про позбавлення ліцензії телеканалу" Інтер ", який став складовою інформаційної війни, яка ведеться проти власної країни".

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация