Новини Росії: спрощення отримання громадянства РФ назвали блефом і пропагандою

Заяви російських політиків і урядовців про спрощення отримання російського громадянства - це абсолютно пропагандистський жест. Насправді в міграційній політиці Росії нічого не змінювалося і не зміниться.

Про це в ефірі ObozTV розповів правозахисник Марк Фейгін. За його словами, в дійсності російське громадянство сьогодні неймовірно важко отримати.

"Тут щоб отримати громадянство - платять хабарі! Міграційна політика - це одна з найбільш корумпованих сфер в Росії. Тому незважаючи на всі ці декларативні заяви, практика абсолютно зворотна", - запевнив Фейгін.

Він підкреслив, що насправді таким чином Росія просто намагається в черговий раз просунути свою концепцію "ми ж брати". На ділі ж не роблячи для цього жодного кроку.

На ділі ж не роблячи для цього жодного кроку

Реакція соцмереж на російську пропаганду

"Я перебуваю в Москві, у мене тут практика. І я вам скажу, що всі заяви про послаблення в отриманні громадянства - це все не більше, ніж блеф", - підсумував правозахисник.

як повідомляв OBOZREVATEL , Терористи '' Л / ДНР '', запозичуючи пропагандистські методи Росії, оголосили повну бойову готовність на Донбасі , Пояснивши це нібито підготовкою ЗСУ до наступу. Крім того, вони посіяли паніку серед мирних жителів, заявивши, що Україна готує "хіматаку" .

Підсумки дня з Вадимом Колодійчука дивіться щодня по буднях о 17:30 на ObozTV .

Підпишись на Telegram-канал і подивися, що буде далі!

Читайте все "Новини Росії" на OBOZREVATEL.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация