Новини Криму - Співак Вадим Олійник потрапив в перестрілку при в'їзді в Крим

Український співак Вадим Олійник разом з дівчиною потрапили в перестрілку на КПВВ "Каланчак".
Про це співак написав на своїй сторінці в Facebook.
За його словами, вони з дівчиною вирішили з'їздити в Крим до родичів. Перша спроба перетину пропускного пункту не увінчалася успіхом. Пара прибула на український кордон в 4 ранку, відстояла чергу і підійшла до блокпосту АР Крим.
"Ми стояли в нейтральній зоні, нікого не пропускали, нещадно жарило сонце. Ми з Анею вирішили поїхати в Херсон, так як всі три пропускні пункти в Крим були закриті. Причин кілька:" група диверсантів проникла на територію Криму, бойові навчання та сама дивна - поломка комп'ютерів ", - повідомив співак.
Олійник зазначив, що вони з дівчиною вирішили поїхати в Херсон і через кілька годин повернутися назад. Вдруге вони досить швидко пройшли український КП, перейшли нейтральну територію.

"До бажаного Криму залишилося якихось 500 метрів. Єдине що мене бентежило, було підозріло тихо. Підійшли до будки де перевіряли паспорти, зайшли всередину і тут почалася стрілянина. Ми впали на підлогу, притулилися одне до одного, по рації чули, як говорили , що кого-то поранили. Було страшно, серце калатало, я задав в голові питання, як же пережити цю ніч. Аня плакала. Сиділи 2 години, і тут у нас взяли паспорти і пропустили на територію Криму. Ми бігли 800 метрів, поки не побачили машину батька Ані ", - розповів співак.

Як повідомляв MIGnews.com.ua раніше, українські прикордонники відкрили вогонь на пункті пропуску "Чонгар". Прикордонний наряд на пункті пропуску "Чонгар" в включеному Криму був змушений відкрити вогонь через те, що один з водіїв намагався прорватися через КПВВ і ледь не збив прикордонника.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация