Новини Кримнаша: Плазуни мерзоти

9:30 (Оновлено 18.12.2018 о 09:32)

На п'ятому році окупації, коли завалює камінням з неба, вже не вирішують, а лише констатують і вислуховують на свою адресу від висвободітелей, що "вас треба гнати звідси сраною мітлою".

1. В окупованому Криму підняли прапор України. Акцію організували волонтери групи InformNapalm на підтримку 24 військовополонених українських моряків, захоплених росією ( відео ).

2. Раз упевнений - значить, влаштувати. Північ Криму, обережніше. Керч - теж. Про провокації в росії не брешуть. Влаштовують, раз обіцяли: "На останню декаду грудня Порошенко планує збройну провокацію на кордоні з рф, на кордоні з Кримом. За нашими даними, провокацію на кордоні з Кримом (Порошенко) обговорює зі своїми західними кураторами ", - заявив Лавров, додавши при цьому:" Ми не воюємо з українським режимом. З українським режимом, який має всі риси нацистського і неонацистського, воюють громадяни України, які живуть в Донбасі ". Йшов п'ятий рік війни ... По всій росії продовжують таємно ховати двохсот із зірваними нашивками, а шахти Донбасу продовжують народжувати російські танки. Тьху, які мерзенні і брехливі тварюки. Тим часом вчора біля будівлі ФСБ в центрі Москви на Луб'янці поліцаї путінського режиму затримали учасників "акції проти війни в Україні та чиновницького свавілля російських силовиків". От якби вони вийшли ЗА війну проти України, як це зробили НОДовци, які прибули разом з поліцаями, то ніхто б їх не зачепив ( фото ).

3. З'явилося більше повне відео недавньої сходки севастопольських ватників, на якій вони раділи життю в окупації: "З дівчатками розмовляємо біля адміністрації. Варто хлопець, курить ( "чиновник уряду"). А ми розмовляємо про те, що нам не подобається. Він потім підходить і каже: жінки, скажіть, а ви з Севастополя? Я кажу: я 50 років живу в Севастополі, я вважаю, що я севастополька. А він каже: ось я вам так скажу - хто жив при Україну, вас треба гнати звідси сраною мітлою! Ви - недороссіяне! Я почала плакати, обурюватися! І кажу йому: а ви хто такі? (Він відповів) А ми приїхали, ми відновимо Севастополь і все буде добре ... Ми, виходить, ніхто, ми нікому не потрібні! Нас потрібно звідси вигнати, зруйнувати все в Севастополі! Ви не знаєте наших традицій, ви не знаєте нашого Севастополя, ви не знаєте наших людей! Ви творите якісь чудеса! Мені хочеться від цього плакати, вити! Я хочу, щоб Севастополь був містом-героєм, щоб ми пишалися, як завжди це було. А зараз нас затоптують! Ми - не люди! "," Ти (Овсянников) - не царьок і царком тут не будеш. Тут ми, народ Севастополя, і ми змусимо тебе нас поважати. Тобі зрозуміло? А за горло потримаю тебе все-таки при нагоді! "," Тут варто тільки клацнути пальцями, і вийде все місто! "," Ми все одно повстаньмо! "," У такі хвилини вирішується не тільки доля міста, а доля твоя - залишишся ти людиною або станеш якийсь плазунів мерзотою. Ось це потрібно пам'ятати завжди "," Парк Біди (прим - парк Перемоги) - була перемога, а стала біда. Все розгромили. Гірше, ніж після війни стало. Невміле керівництво "," Ми знаємо, як виконуються контракти, наприклад, в парку Перемоги. Без сліз туди зайти просто не можна. Після війни парк виглядав набагато краще, ніж він виглядає після т.зв. реконструкції "," До нас в місто приїжджають варяги, від яких толку немає. Все робиться на розвал бізнесу, на розвал всіх історичних традицій "," Це виглядає провокацією, це провал уряду "," Прийшла люд хоче захопити тут землю. Мешканці чиновники хочуть відхопити шматок землі "( 2 відео ).

4. 22 грудня окупанти перекинуть до Криму ще більше десятка винищувачів Су-27СМ і Су-30м2, які будуть базуватися на захопленому аеродромі "Бельбек" в Севастополі. А вата думала, що попруть бабло і туристи.

5. Новини джанкойського відділення православного ІГІЛа. В "військово-патріотичному центрі" Сиваш "окупанти знову вчили дітей вбивати і вмирати за сцаря ( фото і відео ).

6. У Севастополі на території військової частини окупантів в районі Юхаріной балки відкрили виставкову майданчик озброєння і військової техніки, яка є частиною "військово-патріотичного парку культури і відпочинку" Патріот ", в якому одебілівают дітей ватоголових батьків. Варто відзначити, що сам парк "Патріот" ще не побудований, але окупанти вже повідомили, що тільки в Севастополі у нього буде 11 філій по всьому місту. Конвеєр м'ясника.

7. Вчора ввечері Яни-Капу (Красноперекопськ) накрив масштабний блекаут: "Що зі світлом на Калініна?", "Хіба тільки на Калініна?", "На Первушина теж немає світла ((((", "Що-що !!! вимкнули ". Сьогодні відключення світла продовжилися ( скрін ).

8. Кримська класика: "Відправили до вас по роботі. Чим зайнятися в Сімферополі взимку? Анон "," Купити квиток назад і потусуватися в залі очікування "( скрін ).

9. У Севастополі знову обікрали новорічну ялинку. Цій традиції - п'ятий рік ( фото ).

10. У Коктебелі розгромили набережну. Місцеві коментують: "Жах якийсь! Що ж це коїться! "," В росії по-іншому не виходить "," Це пі @ дець ( "," пздц. Рюське світ прийшов, шо дивного "," (Ольгінец пише) Це українське виховання ". Ольгінцу відповіли:" неправда, при Україну такого пі @ деца не було, і такого срач по всьому Криму "," Я такого при «українському вихованні» і не пам'ятаю "," Я дивлюся, шановний, ви в усіх питаннях - головний експерт. Немає жодної теми в групі, яку ви не удостоїли б своєю увагою "( скрін і шокуючий фоторепортаж). Нагадаю, 14 грудня о парку санаторію "Айвазовське" (Партеніт) в маслиновою гаю були зруйновані колони і балясини разом зі скульптурою Олександра Пушкіна ( фото -шок).

11. А знаєте, який слоган у Меандру? Так-так, це ті реставратори, які іспохабілі мечеть Узбека, попрацювали на путінської "реставрації" Херсонеса, угробили будиночок Чехова в Ялті (після "реставрації" потекли стелі прям на експозиції), а зараз готуються до руйнування Хансарая! "Відроджуємо історію Криму". Ось лукаві сволочі!

12. Паблік Євпаторії. Місцеві мляво перелаюються з замостнимі "новокримчанамі", які верещать, дивлячись на дику розруху в Криму, що це "Україна наробили!": "Ага. Сьогодні Україна винна в цінах на бензин і продукти, в які руйнуються санаторіях, у відсутності роботи, в шикарних дорогах ... Це все Україна і Обаменко "( скрін ).

13. Створення єдиної Української церкви - це ще один крок від дикої орди. Хто не розуміє моїх слів, поясню на прикладі Керчі: вата тут вирує і обурюється. Для них все українці тепер - "розкольники і зрадники віри". А це означає, що все йде правильно. СЛАВА УКРАЇНІ!

14. А ви помітили, що після того, як заборонили в'їзд запоребрікам від 18 до 60 років, в Україні стало якось спокійніше?

15. Ялтинський санаторій "Руссия" окупанти передали в безоплатне користування Генпрокуратурі Росії. З проханням про передачу санаторію звернувся заступник генпрокурора рф Геннадій Лопатин. Константинов назвав Генпрокуратуру "інвесторами". Мій привіт бюджетникам (фото і посилання ).

16. До речі, а ось і бюджетники: в центрі Сургута Ханти-Мансійського автономного округу встала з колін россии 16 грудня пройшов пікет бюджетних працівників міста під гаслом "КРИМНАШ". На пікеті ватники розгорнули плакати: "Руки геть від наших зарплат", "Бюджетникам - гідну зарплату", "Життя сумна, зате зарплата смішна". Зарплати урізані в два рази. Жеріть - НЕ обляпайтеся ( фото ).

17. Трохи гумору з паблік Їжі-Кую (Леніне): "В Ленінському районі корова брикнув людини", - повідомили пропагандони. Коментарі місцевих: "Вона була просто привезена з України)))", "ЯКА Гарньє КОРОВА" ( скрін ).

PS "У такі хвилини вирішується не тільки доля міста, а доля твоя - залишишся ти людиною або станеш якийсь плазунів мерзотою" - сказала севастопольська ватніца. Не не не! "Такі хвилини", коли кожен вирішував, залишитися йому людиною або стати плазунів мерзотою, були в 2014 році, коли росія вторглася до Криму. На п'ятому році окупації, коли завалює камінням з неба, вже не вирішують, а лише констатують і вислуховують на свою адресу від висвободітелей, що "вас треба гнати звідси сраною мітлою".

Він потім підходить і каже: жінки, скажіть, а ви з Севастополя?
І кажу йому: а ви хто такі?
Тобі зрозуміло?
7. Вчора ввечері Яни-Капу (Красноперекопськ) накрив масштабний блекаут: "Що зі світлом на Калініна?
Quot;, "Хіба тільки на Калініна?
Чим зайнятися в Сімферополі взимку?
11. А знаєте, який слоган у Меандру?
14. А ви помітили, що після того, як заборонили в'їзд запоребрікам від 18 до 60 років, в Україні стало якось спокійніше?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация