Новини Одеси - Поліція Одеси вводить огляд особистих речей і автомобілів громадян

Громадян також закликали повідомляти про підозрілих Придмет або осіб \ УНІАН

З метою посилення безпеки в Одесі поліція вводить огляд особистих речей громадян і транспортних засобів. Про це йдеться в зверненні начальника Одеського управління Національної поліції Дмитра Головіна.

Читайте також В Одесі змінили начальника патрульної поліції У його зверненні, зокрема, зазначається, що в сьогоднішніх умовах значної актуальності набула проблема боротьби зі злочинами, пов'язаними з використанням зброї та вибухових речовин.

Як зазначив Головін, причинами введення більш жорстких заходів безпеки стало попередження злочинів з використанням зброї та вибухових пристроїв на території області. Тому вводиться ряд заходів, в тому числі і огляди громадян, їх особистих речей та транспортних засобів.

"Я звертаюся до всіх небайдужих громадян з проханням з розумінням поставитися до таких заходів. Будьте пильні і повідомляйте в поліцію про виявлення підозрілих предметів (кинуті сумки, валізи, ящики) та про осіб, поведінка або зовнішній вигляд яких викликають підозру можливості здійснення ними терористичних актів ", - сказав генерал поліції.

"Ми оперативно реагуватимемо на повідомлення про виявлення підозрілих предметів в місцях роботи, проживання чи масового скупчення людей. Повідомляйте будь-яку інформацію, що стосується пересування невстановленої техніки і груп людей, тимчасового поселення незнайомих осіб, які викликають у вас підозри", - звернувся Головін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация