Новини дня: На російські всюдиходи великий попит: канадська і американська армії очікують поставки "Тінгеров" - 23.01.2018 -

Одна з російських компаній має намір запустити виробництво сучасних всюдиходів, які будуть поставлятися на ринки США і Канади.

Про це повідомляє видання "Россійскій Діалог".

Як стало відомо, компанія, що випускає техніку під брендом "Тінгер", стала резидентом території випереджаючого соціально-економічного розвитку (ТОСЕР). Даний статус дає певні податкові пільги, встановлені владою. Підтримка, що забезпечується державою, допомогла компанії не тільки провести оновлення виробничого процесу, а й розраховувати на завоювання зарубіжних ринків.

За словами фахівців, нові російські бойові одиниці будуть користуватися попитом на зарубіжному ринку.

раніше в Раді Федерації розповіли, що США цілеспрямовано бомбить в Сирії школи і мечеті.

За отриманою інформацією, Віктор Бондарєв, який обіймає посаду голови комітету Ради Федерації Росії з оборони і безпеки, зазначив, що для Сирійської Республіки життєво важливою необхідністю є відновлення сирійської економіки, якій була зруйнована і доведена до критичного стану завдяки "допомоги" американців.

Крім того, Бондарєв звернув увагу на те, що американськими ВПС так старанно руйнувалася вся сирійська інфраструктура, що включає в себе житлові будинки мирних кварталів, школи і мечеті виключно для того, щоб кошти і сили країни йшли на відновлення знищених об'єктів, замість створення і модернізації армії .

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация