Новини АТО: Під Луганськом помітили пожвавлення російських військ, Костянтин Машовець, новини, переворот, Оглядач, 22 листопада

Під тимчасово окупованих Луганському російські окупанти жваво почали стягувати військову техніку. Особливо ситуація змінилася на двох напрямках - Краснодон - Новосвітлівка і Должанський - Свердловськ.

Про це написав військовий експерт Костянтин Машовець на своїй сторінці в Facebook.

"В цілому приблизно близько двох" полегшених "батальйонних тактичних груп. Танків поки не помічено. В основному колісний автотраснпорт і легка бронетехніка. Бачили арту і міномети, в невеликій кількості", - написав він.

Машовець зазначив, що колони рухаються ривками, роблячи довгі зупинки. До того ж, кілька одиниць техніки тягнуть причепом.

Він також додав, що є версія про те, що насправді під виглядом російських військ на тимчасово окуповану територію зайшли формування ФСБ (зокрема, зі складу оперативно-мобільних підрозділів Прикордонної служби Росії). Однак ця інформація поки не перевірена і не підтверджена.

Однак ця інформація поки не перевірена і не підтверджена

Як повідомляв "Обозреватель", 21 листопада російсько-терористичні війська здійснили дев'ять обстрілів позицій українських військовослужбовців на Донбасі, сім з яких припали на луганське напрямок.

Не пропусти блискавку! Підписуйся на нас в Telegram

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация