Новини Одеси - Начальник Одеської митниці Марушевская йде з посади

Марушевская подала у відставку / 7 канал

Як передає кореспондент УНІАН, про це Марушевская заявила сьогодні на брифінгу.

Вона уточнила, що заяву про звільнення написала сьогодні, 14 листопада.

За словами Марушевская, в силу обставин, що склалися реформування митниці неможливо.

«В уряду немає політичної волі для проведення митної реформи. Бачення реформування немає і в Києві », - підкреслила Марушевская, додавши, що реформа блокується на всіх рівнях, в тому числі, керівництвом УКРІНФОРМ.

Вона стверджує, що керівництво безпідставно звинуватило митницю «в недовиконання платежів до бюджету».

«Там забули, що нам вдалося перерахувати понад 170 млн грн на ремонт доріг з понадпланових надходжень і виросли наші середньоденні надходження - без врахування енергетичної митниці», - зазначає Марушевская.

Крім перерахування коштів, за її словами, протягом цього року на Одеській митниці скорочено час проходження вантажів до 1 години для компаній з низьким рівнем ризику (у 2015 році цей показник становив 4 години 40 хвилин). Міжнародний транзит оформляється за 10-12 хвилин, замість 35-ти.

Читайте також Начальник Одеської митниці стурбована впливом РФ на регіон

«З травня цього року більше 90% товарів оформляються за ціною в контракті. Завдяки меморандуму з правоохоронними органами, ми в рази зменшили кількість необґрунтованих перевірок. Завдяки цим результатам, 650 нових компаній почали оформлення в Одеській митниці в цьому році », - акцентує Марушевская.

Як повідомляв УНІАН, наприкінці минулого тижня керівник Одеської митниці Марушевская повідомила, що отримала попередження від голови УКРІНФОРМ України Романа Насирова «про неповну службову відповідність».

Раніше вона заявляла про зрив термінів реконструкції будівлі Морського вокзалу, в якому планувалося розмістити новий митний термінал. Марушевская також заявила, що президент Петро Порошенко і прем'єр-міністр Володимир Гройсман не дотримали обіцянку - не сприяють відкриттю терміналу.

7 листопада Міхеїл Саакашвілі оголосив про свою відставку з посади голови Одеської ОДА, займаної з травня 2015 року.

9 листопада Кабінет міністрів підтримав відставку Саакашвілі, після чого президент Порошенко підписав указ про його звільнення з посади.

Довідка УНІАН. Юлія Марушевская, 1989 р.н.., Закінчила Київський національний університет ім. Тараса Шевченка за спеціальністю «Українська мова та література, німецька мова».

Червень-вересень 2015 року - директор Департаменту «Агентство з інвестицій та розвитку» Одеської обласної державної адміністрації.

10 липня - 9 вересня 2015 року: і. о. заступника голови Одеської обласної державної адміністрації. З 9 вересня 2015 го - заступник голови Одеської ОДА.

Начальником Одеської митниці була призначена 16 жовтня 2015 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация