Новини температура - В Україні в середу пройдуть теплі дощі, на південному сході буде спекотно і сухо

Тільки південь і південний схід залишаться зі спекотною і сухій повітряній масі. У західних, північних, центральних регіонах днем ​​і в Харківській області очікуються короткочасні дощі, місцями грози. На решті території країни без опадів. Вітер південний з переходом на західний, 5-10 метрів на секунду.

Температура повітря вдень складе 21-27 градусів тепла.

У Києві сьогодні до самого вечора буде триматися похмура погода, і лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Вночі очікується дощ c грозою. Вранці - сильний дощ, який у другій половині дня зміниться дощем з гроза ми. Опади припиняться тільки ближче до вечора. Температура повітря вночі залишить 17-19 градусів тепла. Днем буде від 24 до 26 теплих градусів.

Днем буде від 24 до 26 теплих градусів

На заході України мінлива хмарність, вночі та вранці короткочасний дощ, місцями гроза, вдень без опадів, тільки в Закарпатті короткочасний дощ. Температура повітря вночі не опуститься нижче 12-19 градусів тепла. Вдень потеплішає до 21-28 градуса.

На півночі країни короткочасний дощ, місцями грози. Температура повітря вночі не опуститься нижче 14-19 градусів тепла. Вдень потеплішає до 20-26 градуса.

У центрі України в середу місцями короткочасний дощ, гроза, тільки вночі в Дніпропетровській області без опадів. Температура повітря вночі складе 12-19 градусів зі знаком плюс. денна температура повітря складе 21-28 градусів.

На сході України мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря вночі складе 12-19 теплих градусів. Вдень повітря прогріється до 21-28 градуса.

На півдні України сьогодні сухо і жарко. Температура повітря вночі не опуститься нижче 15-22 градусів. Вдень повітря розжариться до 27-33 градусів.

У Криму сьогодні також сухо і жарко. Температура повітря вночі не опуститься нижче 17-22 градусів. Вдень повітря розжариться до 28-33 градусів.

Народний прогноз: 13 июня вшановується пам'ять мученика Єрмія. У народі Єрмія називали Распрягальніком. Це був обрядовий народне свято. Вважалося, що в цей день слід закінчити сівбу. Наші предки прислухалися до зозулі, якщо вона в цей день кує - хороша погода буде. Також звертали увагу на росу - чим рясніше вона ввечері, тим завтра спекотніше.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация