Новини Кримнаша: Сомалі - ось найближче майбутнє Криму

9:48 (Оновлено 27.11.2018 о 09:50)

Росія перевершила сомалійських піратів, про які я тільки читав в новинах, знаючи, що вони десь далеко у африканського узбережжя. Тепер же Чорне і Азовське моря проходять прискорений процес сомалізаціі.

1. Окупанти відкрили вогонь на поразку і захопили українські артилерійські катери "Бердянськ", "Нікополь" і рейдовий буксир "Яни Капу". У військовий полон до окупантів потрапили ще 23 громадянина України, серед яких є поранені.

2. Генштаб ЗСУ опублікував перехоплення переговорів російського командування з кораблями, які атакували групу ВМС України: "- Михалич, команда від керівництва прикордонної служби ебашіть * ть їх так, тараном, коротше, щоб нах * й пошкодити все! - Так, може, вчотирьох, бл * ть, одного нах * й yoбн * ть, потім іншого? - А я намагаюся, а він маневрує, він зрозумів, що він маневрений, блін, і, як я підходжу, він іде, на борт повертає і йде. - Треба, бл * ть, еб * шити їх нах * й, треба заєбісь * шити, бл * ть! Медведєв уже в такий паніці кричить, таке відчуття, що там президент нах * й контролює всю цю х * йню, бл * ть! - У нас зіткнення з Смарагдом серйозне. - Між собою, чи що? - Так ". Далі окупанти говорять, що українські катери почали йти в нейтральні води, але дана команда наздогнати. Крім того, окупанти запереживали, що відео з тараном потрапило на екрани телевізорів, а також повідомили про серйозні пошкодження своїх корит і про стрілянину на поразку в українські катери, які в результаті подали міжнародний сигнал лиха ( відео ).

3. З'явилося відео тарана нашого буксира, який вчинили окупанти. На відео руснявий нацист кричав: "Молодець! Тисни його справа! Тисни справа, бл * ть! Тисни! Я його тут прийму, бл * ть! Притискай! Давай! Давай, бл * ть! Давай, бл * ть! Триматися всім! ". Згадайте ці слова, коли черговий рашіст відкриє свою пащу про "братерство" і "провокацію з боку України" ( відео ).

4. На записи переговорів чутні координати, звідки був переданий сигнал лиха. Навіть якщо заліссі вважає Крим "своєю територією", це все одно ПОЗА 12-мильної зони територіальних вод (12 * 1,852 = 22,224 км), тобто в нейтральних водах! ( фото ).

5. Щиросердне зізнання росії в військовому злочині ( відео ).

6. 26 листопада після опівночі на засіданні Ради національної безпеки і оборони було прийнято рішення про підготовку до введення воєнного стану в Україні. ВСУ, СБУ і підрозділу МВС приведені в повну бойову готовність. Рада прийняла Рішення по військовому положенню в Україні.

7. Президент України Петро Порошенко і генсек НАТО Йенс Столтенберг домовилися про термінове скликання надзвичайного засідання Комісії Україна-НАТО в зв'язку з черговим актом агресії Росії проти України.

8. Член Європарламенту Ребекка Хармс назвала ситуацію в Керченській протоці "однієї з найжахливіших атак з часів перших Мінських домовленостей". Цивілізовані країни одна за однією висловлюють солідарність з Україною в зв'язку з нападом Росії на кораблі ВМСУ. Постійна рада ОБСЄ скликає засідання через морський атаки. США скликають екстрене засідання Ради безпеки ООН (о 18:00 за київським часом). Комітет ЄС з безпеки збирає засідання через агресію Росії в Азовському морі. Україна готує заяву до Європейського суду з прав людини для захисту моряків, захоплених росією. Жителі Одеси прийшли під будівлю управління Оперативного командування "Південь" ВСУ, щоб висловити підтримку українським військовим. Під консульствами Росії в Харкові, Львові, Одесі, а також під посольством агресора в Києві відбулися акції протесту проти нападу на українські катери.

9. Окупанти повідомили, що в лікарні Керчі знаходяться Артеменко Андрій Анатолійович (31 березня 1994 року народження, Новоукраїнка, Кіровоградська область), Сорока Василь Вікторович (11 квітня 1991 року народження, Одеса), Ейдер Андрій Дмитрович (20 грудня 1999 року народження, Одеса ). У лікарні окупанти перекрили входи-виходи, залишивши тільки один, де встановили металошукачі ( фото ).

10. Окупанти рано вранці відкрили Керченську протоку для проходу суден, а захоплені українські кораблі доставили в Керч.

11. На вулицях російського Томська 26 листопада з'явилися листівки із закликом припинити війну з Україною: "Руки геть від України! Народ Росії, одумайся! Твоє держава - розпалювачі війни! Історія і внуки не пробачать цього! Де антивоєнного руху? "( фото ).

12. У Росії просів ринок акцій, держоблігацій і похитнувся рубль через напад на українські кораблі в нейтральних водах біля берегів Криму. Російські експерти говорять, що "ринок реагує на зрослі геополітичні ризики", а "інвестори знову побоюються санкцій: з урахуванням ескалації нові заходи« будуть введені майже однозначно »і можуть торкнутися російського держборгу".

13. Американський літак-розвідник, 26 листопада злетів з військової бази в Греції, попрямував до берегів окупованого Криму.

14. Ярий пособник окупантів, який служив в українських прикордонних військах, радіє захопленню українських кораблів і хоче "потролліть України, направивши (захоплені) катера на захист Кримського моста". Так, ми запам'ятали тебе, Олександр Таліпов ( скрін ).

15. Чи вистачає в Криму і адекватних людей, а не Таліпова: "Відразу видно, що мета моста - аж ніяк не громадянське постачання. Російський флот напав на українські військові кораблі у відкритому морі - навіть не в сумнівній приналежності "територіальних водах", тобто це акт відкритої війни росії проти України, а заодно і піратства в міжнародних водах. Це вже не "іхтамнети" і не "ополченці" з "відпускниками з Бурятії", навколо яких можна було плести мережива брехні. Це абсолютно достовірно регулярні ЗС Росії "( скрін ). І прочитайте ще скрін ).

16. Це ж який відчай має бути, щоб такими незграбними методами відволікати увагу і "підтримувати запал" ватограждан скрепостана ?!

17. Севастополь. У компанії ватників дізнався про тарань. Раділи засранці, слюні бульбашками пускали ... Тільки от чомусь новини дивилися на українських сайтах, використовуючи VPN: "У них швидше і правдивіше".

18. Читаю російських імперців. Багато з них розуміють, що в ситуації в Керченській протоці їх вояки порушили норми судноплавства. Переживають за Босфор і данські протоки.

19. Керч. 40 днів тому ФСБ стріляла по студентам, тепер - по морякам.

20. Про перекриття окупантами протоки: "- Що ти робиш, навіщо ти відрізаєш собі ногу ?! - Плювати, зате як я тобі кухню кров'ю забруднив! ".

21. Ще вчора з самого ранку мене переповнювало Відчуття огиду до свинособаки сільніше за Звичайне. Тепер я розумію, что то було Передчуття.

22. Ощадбанк виграв в міжнародному арбітражі у росії $ 1,3 млрд компенсації збитків через захоплення Криму. Плюс відсотки, які будуть нараховуватися з моменту винесення рішення до моменту фактичної компенсації. І це тільки початок!!! Ви нам за все заплатите! Потім звалите з Криму і ще довго будете платити: і ви, і ваші діти, і ваші онуки! Злидні і розруха - ось ваше майбутнє!

PS Росія перевершила сомалійських піратів, про які я тільки читав в новинах, знаючи, що вони десь далеко у африканського узбережжя. Тепер же Чорне і Азовське моря проходять прискорений процес сомалізаціі. Думав, що йдемо по шляху Абхазії, але знову жорстоко помилився. Сомалі - ось найближче майбутнє Криму. І плювати упоротим на те, що українські катери йшли з одного українського порту в інший український порт, не несучи ніякої загрози наробив в штани рашістам, які вирішили ще раз вистрілити собі в ногу. І то остервеніння, з яким вони справили цей постріл, ми назавжди повинні запам'ятати, щоб ніколи не прощати!

Так, може, вчотирьох, бл * ть, одного нах * й yoбн * ть, потім іншого?
Між собою, чи що?
Де антивоєнного руху?
16. Це ж який відчай має бути, щоб такими незграбними методами відволікати увагу і "підтримувати запал" ватограждан скрепостана ?
20. Про перекриття окупантами протоки: "- Що ти робиш, навіщо ти відрізаєш собі ногу ?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация