Новини України - Чи починати другу АТО, або Російська весна-2019: у Києві пророкують - на виборах на Україні переможе Росія - Київ - Вибори Україна

Київ, 28 квітня.

Сьогодні вся увага на Україні прикута до майбутніх президентських виборів і відображенню спроб «агресора» втрутитися у внутрішні справи країни. Втім, не всі вірять, що боротьба ведеться ефективно, тому що вже почалися з'являтися перші статті з гнітючим для патріотів змістом.

Так, вважається впливовим на Україні тижневик «Дзеркало тижня» описує «апокаліптичний» сценарій розвалу країни за підсумками президентських і парламентських виборів 2019 року.

«Всього нас, як відомо, очікують три тури виборів - два навесні і один восени (в приголомшливу перемогу в першому турі кого б то не було, віриться насилу). Вирішальним стає саме «третій тур», здатний як закріпити успіх переможця у другому, так і нівелювати його. Так ось, за підсумками «третього» туру можливе створення далеко не настільки патріотичного більшості парламентського, як раніше », - сказано в тексті.

Крім того, «Дзеркало тижня» прогнозує на парламентських виборах перемогу партій, які в українському медійному дискурсі брендуються як «прокремлівські».

«Зрозуміло, що це буде зручно пояснити втручанням Кремля в вибори, що модно і в чому буде частка правди. Зрозуміло, що в черговий раз буде проклятий всюдисущий Медведчук, але якщо це станеться, звинувачувати патріоти від влади і реформатори, сумно зітхнувши і обнявшись, зможуть тільки самих себе », - пише видання.

Зрозуміло, що в черговий раз буде проклятий всюдисущий Медведчук, але якщо це станеться, звинувачувати патріоти від влади і реформатори, сумно зітхнувши і обнявшись, зможуть тільки самих себе », - пише видання

Також зазначено, що після перемоги неугодних Західній Україні політичних сил, вона як завжди відмовиться визнавати підсумки виборів.

«У затишних містечках Західної України з'являться схвильовані патріоти, що оголошують про кінець світу у вигляді перемогла« російської осені ». І знайдуться на кожен невелике містечко десятки «небайдужих», і зажадають вони від місцевих рад не визнавати наруги реваншистських настроїв більшості Верховної Ради над Україною. А поради відгукнуться на заклик народу, тим більше, що ряд з них контролюють політичні сили, патент на які знаходиться далеко за межами країни. Все, що буде далі, ми вже бачили. Сотня-друга бабусь, дві-три сотні озброєних громадян, і перед новообраною владою постане питання: чи починати там другу АТО? »- повідомило« Дзеркало тижня ».

Підписуйтесь на наш канал в Telegram і групу ВКонтакте .

Видання робить несподіваний висновок, що прийдешній сепаратизм на Західній Україні буде нібито зрежисований і профінансований Кремлем, оскільки українські патріоти, виявляється, давно співають під дудку Москви.

«Саме їх представники, загорнувшись в червоно-чорні полотнища, популярно пояснять розгубленим співгромадянам, що він, Кремль, і не претендує на землі на захід від Збруча, що вони можуть вільно відправитися в Європу не окремо, а всі разом, сім'ями і цілими областями, і не тягнути за собою Дніпро, Харків, не кажучи вже про Донецьк і Луганську », - пророкує київський тижневик.

Ось так, не встигли на Україні початися президентські вибори, а до них ще майже рік (31 березня 2019), як Росію вже почали звинувачувати у всіх смертних гріхах, які повинні статися з Незалежної. Зручну політику вибрали на Україні - звинувачувати в усьому Росію, а самим ні за що не відповідати, тільки встигати просити гроші у Заходу і скаржитися, що відсоток у «друзів» занадто великий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ Сядуть всі: в Києві розповіли, що станеться, якщо Порошенко позбавить жителів Криму і Донбасу українського громадянства

Сотня-друга бабусь, дві-три сотні озброєних громадян, і перед новообраною владою постане питання: чи починати там другу АТО?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация