Новини Одеси - Дружина Тігіпка назвала російську агресію в Україні "громадянською війною", а тепер виправдовується (відео)

Сергій і Вікторія Тігіпко / фото facebook.com/viktoriya.tigipko

Президент Одеського міжнародного кінофестивалю Вікторія Тігіпко на прес-конференції 21 червня двічі заявила, що в Україні "йде громадянська війна", пояснивши цим відмова багатьох зірок їхати в країну. Відеозапис її виступу з'явилася в YouTube.

Читайте також Літня заметіль в Росії: метеорологи попередили про нову негоді (відео) "У нас війна, і для них все це дуже страшно. Агенти ... ніхто до цих пір нікого не хочуть везти, бо розмова ж не з зірками. Ми знаємо про українські ознаки у дуже багатьох зірок. Але, на жаль, ми не з ними безпосередньо спілкуємося ", - сказала Тігіпко.

"Це люди, навколо яких - величезний бар'єр агентів, і для них - проста річ: тобто у нас країна, в якій там є всередині громадянська війна, у нас невирішене конфлікт. Тому, на жаль, вони після цього навіть не розмовляють. Тому потрібно просто набратися терпіння. І розуміти, що, привозячи 300 іноземців в країну, де громадянська війна, це дуже серйозна перемога всієї команди кінофестивалю ", - підсумувала президент ОМКФ.

Після того, як ця заява викликала хвилю обурення в соцмережі, а, як пише " Думська ", Одеські радикали навіть пообіцяли фестивалю" неприємності ", в своєму" Фейсбуці "Тігіпко спробувала виправдатися, заявивши, що транслює фрази, почуті від іноземних агентів.

"Хочу роз'яснити непорозуміння, яке виникло в ході сьогоднішньої прес-конференції. Розповідаючи про складнощі запрошення іноземних зірок і кінопрофесіоналів, я відзначила, що основна перешкода полягає в тому, що вони і їх агенти сумніваються в своїй безпеці. Однак, мої слова були витлумачені поза контексту ", - написала Тігіпко.

"Я особливо підкреслю свою позицію: Україна піддалася агресії з боку Росії, через що на Сході України вже більше трьох років триває відкритий збройний конфлікт. Але ми повинні розуміти, що західні гості отримують інформацію про ситуацію з різних джерел - з медіа, з соцмереж, спілкуючись зі знайомими або рідше -представник посольств. Іноді ця інформація дуже суперечлива. Зарубіжні колеги в спілкуванні з нами транслюють безліч понять: війна, збройний конфлікт, громадянські зіткнення, антитерористична операція. За суті, я процитувала те, що ми чуємо від них всі ці роки ", - стверджує глава ОМКФ.

Як відомо, її чоловік Сергій Тігіпко був главою Нацбанку в 2002 - 2004 роках. Потім в 2004 році він очолював передвиборний штаб Віктора Януковича на виборах президента. Нещодавно ЗМІ повідомили, що він може очолити НБУ замість Гонтаревої.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация