Новини АТО - В результаті вибуху гранати в центрі Луганська постраждали три людини - 112 Україна

архів З відкритих джерел

У центрі окупованого Луганська стався вибух ручної гранати, в результаті чого три жінки були госпіталізовані з важкими пораненнями. Про це 25 листопада з посиланням на "МНС ЛНР" повідомляють сепаратистські ЗМІ.

"У місті Луганську на вулиці Шовкового в результаті вибуху ручної гранати отримали мінно-вибухові травми три жінки. У важкому стані постраждалі госпіталізовані", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Луганську з вівторка триває відкрите протистояння між двома угрупованнями бойовиків, очолюваними Ігорем теслярських і "главою МВС ЛНР" Ігорем корнет. У зв'язку з цим в центрі окупованого міста знаходяться люди у військовій формі, а також бронетехніка.

24 листопада стало відомо, що лідер бойовиків "ЛНР" Ігор Плотницкий подав у відставку , Його повноваження взяв на себе "міністр державної безпеки ЛНР" Леонід Пасічник.

25 листопада Служба безпеки України заявила, що на територію Орлоя прибули додаткові сили ПВК "Вагнер" з Російської Федерації для збройної підтримки так званого "міністра внутрішніх справ ЛНР" Ігоря Корнета.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация