Олександра Харитонова "Дом-2": Зірка "Дому-2" Олександра Харитонова переплюнула своїм відвертим купальником скандальну Волочкову - 07.07.2017

У своєму мікроблозі Олександра Харитонова опублікувала дуже пікантну фотографію зі свого відпочинку.

Забіякувата учасниця телепроекту "Дом-2" Олександра Харитонова вирішила опублікувати на своїй сторінці в мікроблозі фотографії в дуже відвертому купальнику, повідомляє "Російський Діалог".

Раніше говорилося про те, що Харитонова побилася із зіркою "Дому-2" Наталією Варвіній під час запису шоу, ніж дуже сильно налякала провідну проекту Ольгу Бузову. Судячи з новим публікація Олександри, на її тілі не залишилося слідів побоїща.

Зараз Харитонова перебуває в Геленджику, де активно загоряє і робить дуже провокаційні фотографії. Дівчина не стала наслідувати приклад скандального актора Олексія Паніна, який є любителем побути на пляжі голяка , Але порівнялася з відвертістю купальних костюмів з відомою балериною і любителькою шпагатів Анастасією Волочковою .

На своїй офіційній сторінці в соціальній мережі "Інстаграм" Олександра опублікувала нову фотографію, на якому відображена в дуже маленькому купальнику. За невеликими шматочками тканини не зникли довгі ноги і тонка талія Харитоновой.

За невеликими шматочками тканини не зникли довгі ноги і тонка талія Харитоновой

Від шанувальників дівчата, особливо чоловічої статі, зірці "Дому-2" посипалася величезна купа компліментів. Багато відзначали, що на м'якому місці Олександри відсутня хоча б ознака грізного ворога всіх дівчат - целюліту. Правда, невідомо: це від природи або вміле використання редактора.

Нагадуємо, що раніше "Російський Діалог" повідомляв про те, що Анастасія Волочкова розполохала відвідувачів на пляжі своїм зовнішнім виглядом в купальнику.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация