П'ять способів любити, як Ісус

  1. 1. Прощай.
  2. 2. Жертвуй.
  3. 3. Молись.
  4. 4. Розповідай іншим про Бога.
  5. підписуйтесь:
  6. Поділитися в соціальних мережах:

Waiting For The Word - RALPH PALLEN COLEMAN

В не залежності від того, ким ми є і що ми зробили, Ісус любить нас: «А Бог доводить Свою любов до нас тим, що Христос умер за нас, коли ми були ще грішниками» (Римлян 5: 8). Ми нічого не можемо зробити такого, що змусило б Його любити нас більше або менше. Бог любить, тому що така Його природа: Бог є любов. Цю безумовну любов, яку Бог має до нас, нам нелегко, по своїй людській природі, осмислити. Нам зрозуміліша концепція придбання або отримання чогось хорошого згідно нашим зусиллям. Божа безумовна любов є актом великодушності, і повинна мотивувати нас любити Його у відповідь з вдячним, вклоняється серцем.

Безумовна любов - це піклуватися про кого-то без кордонів; любити без умов і робити щось, щоб зробити когось щасливим, не думаючи отримати щось для себе. Такий тип любові зустрічається рідко; це надзвичайно - отримувати добро без зобов'язань. Такий тип любові включає в себе ризик і готовність зазнати невдачі, коли ми повністю віддаємо себе і уразливі в цьому.

Така любов відставляє наші власні потреби і гордість в сторону, і робить по максимуму все для кого-то, незалежно від того, як ми себе почуваємо. Потрібно бути поруч з людиною, не засуджуючи і не караючи, але любити без умов. Цей тип любові має силу лікувати душевні рани, зближувати людей один з одним і встановлювати зв'язки взаємин, що виходять за рамки нашої уяви.

Безумовна любов потребує того, щоб спочатку ми полюбили Бога. Тільки Він може дати силу і здатність передавати таку ж любов іншим. Бог любить без умов і ніщо не може змінити Його любов до нас. Це вражаюча істина!

Коли ми любимо таким чином, це дає нам певну кількість сил, які ми не повинні вважати чимось само собою зрозумілим. Це означає, ми зобов'язані говорити людям правду з лагідністю, добрим ставленням, без осуду, залишаючись з ними, щоб показати їм позитивні сторони їх труднощів. Як у християн, у нас є відповідальність висловлювати нашу любов щодня в життях інших людей.

Переваги того, щоб любити інших таким чином: щирі відносини, особисте перетворення, спонукання інших людей до виходу з їх зони комфорту і змін на краще. Коли ми любимо так, як любив Ісус, це дає можливість людям побачити і відчути непідробну і усвідомлену любов до них.

П'ять відмінних способів любити так, як любив Ісус:

1. Прощай.

Прощення це вибір, а не почуття, для якого потрібен час і молитва. Найскладніше, нерідко, пробачити самих себе. Коли ми не знаходимо в розумі виправдання своїх помилок, наші серця тримають в собі всю відповідальність за них. Але Ісус вже пробачив нас, коли ми про це попросили. Якщо Він прощає нам всякий гріх, і нам потрібно пробачити себе: «Будьте один до одного будьте ласкаві, милостиві, прощаючи один одному, як і Бог у Христі вам простив» (Еф 4:32).

Якщо Він прощає нам всякий гріх, і нам потрібно пробачити себе: «Будьте один до одного будьте ласкаві, милостиві, прощаючи один одному, як і Бог у Христі вам простив» (Еф 4:32)

Waiting For The Word - PLOCKHORST_03

2. Жертвуй.

Залиште ваші власні потреби, бажання і потреби в сторону, сфокусуйтеся на потребах і бажаннях інших людей. Може, варто просто поступитися комусь свою чергу, не оскаржувати чужу думку або провести час, допомагаючи який потребує матеріальної допомоги. Жертві необхідним є позитивне ставлення і слухняне серце: «Тож благаю вас, браття, через Боже милосердя, повіддавайте ваші тіла на жертву живу, святу, приємну Богові, як розумну службу вашу» (Римлян 12: 1).

3. Молись.

Молитва за людей є дією безумовної любові. Особливо, коли ми молимося за наших ворогів. Це дозволяє нам підносити інших до Бога в позитивному ключі, просячи Бога благословити людей і працювати з їхніми серцями і життями згідно Його планом і цілям: «А Я кажу вам: любіть ворогів ваших, благословляйте тих, хто проклинає вас, хто ненавидить вас, і моліться за тих, хто вас і гонять вас, щоб вам бути синами Отця вашого Небесного, бо Він наказує сходити сонцю Своєму над злими й над добрими і посилає дощ на праведних і неправедних »(Матвія 5: 44,45).

4. Розповідай іншим про Бога.

Християнство - не секрет клуб. Нам ніколи не було сказано зберігати Бога в таємниці, але йти і говорити світу про Ісуса! І не завжди це буде в ідеальному місці, в ідеальний час і зручно для нас. Ми не завжди будемо відчувати себе комфортно, або прийнятими. Але нам треба нести послання і надію в Ісусі Христі з метою досягти душі для Божого Царства: «І сказав їм: Ідіть по цілому світові і проповідуйте Євангеліє всьому створінню" (Марка 16:15).

підписуйтесь:

5. Будь смиренним.

Життя зі скромним думкою про себе відволікає нас від наших думок і від того, що ми самі в ній займаємо перше місце. Смирення вчить нас, що Бог створив нас для Його цілей, а не для наших. Ми стаємо миротворцями, усвідомлюючи, що у кожної людини є призначення, і що до кожного має ставитися з гідністю і повагою. Бути смиренним - значить говорити «ні» гріховного поведінки або реакцій, які хочуть взяти верх над нашою «Хрістоподобной» позицією.

Можливо, ми ніколи не зрозуміємо і в дійсності не дізнаємося, який вплив ми маємо в цьому світі. І іноді може виникати відчуття, що ми робимо недостатньо. Але Богу краще відомо, і нам потрібно бути слухняними Йому, день у день живучи за Його словом. Ми ніколи не зможемо дати занадто багато, любити або піклуватися про кого-то занадто багато. Давайте ж щодня запитувати Бога, що ми можемо зробити для Нього, досягаючи інших безумовною любов'ю.

«Безумовна любов допомагає іншим знати, що, незважаючи на будь-які розчарування, які вони відчувають, і помилки, які вони зробили, хтось піклується про них.»

Автор - Brooky Lynn / charismamag.com
Переклад - Л.З. для ieshua.org

Останнє пожертвування: 25.06 (Україна)


Поділитися в соціальних мережах:



5 781


Ми будемо вдячні вам за пожертвування на розвиток нашого служіння!

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация