Подячна молитва Господу Богу

  1. Подячна молитва Господу Богу
  2. Молитва про допомогу Господа Бога
  3. Молитва про допомогу Господа Бога в зціленні хворого
  4. Молитва Господу Богу про зцілення
  5. Молитви Господу Богу про допомогу

Основою порятунку душі кожного віруючого християнина є віра у Всевишнього. Сильна молитва Господу Богу творить справжні чудеса в світі людей: вона зцілює, вона допомагає стати на правильний шлях у житті, допомагає знайти щастя особисте, оберігає від негативного впливу оточуючих ...

Сильна молитва Господу Богу творить справжні чудеса в світі людей: вона зцілює, вона допомагає стати на правильний шлях у житті, допомагає знайти щастя особисте, оберігає від негативного впливу оточуючих

Справжня непохитна віра в Господа - Творця всього живого на білому світі, ще жодного православного віруючого не підвела. Господь допомагає всім: «Звернися і я тебе почую!», - заповідав Бог.

У сучасному суспільстві проглядається тенденція популяризації православної віри, церкви - храму Господнього і молитви. Все більше молодих людей вдаються до молитви, як до рятувального круга в складній ситуації. Все більше людей стало відвідувати храми, бувати на богослужіннях, адже віра - невід'ємна частинка душі кожної людини. Праведної вірою людина живе, а ній його сила.

Історія знає багато фактів, коли віра рятувала людини.

Ісус Христос заповідав: «Відкрийте свої серця для чистої віри, дитячої, справжньою!», - тим самим він хотів сказати, що кожна людина в своєму християнському житті зобов'язаний повернутися до тієї віри, яка була в його серці в дитинстві: нехитра, всепоглинаюча, справжня, і відкрити своє серце, свою душу для світу.

Подячна молитва Господу Богу

Сумно усвідомлювати, але чим старше ми стаємо, тим більше ми віддаляємося від чистої віри. Наші очікування по життю не виправдовуються - ми тут же забуваємо про віру, леза зради і обману ріжуть на дрібні шматки наші серця і залишають рани, які не загоюються до кінця наших днів.

Корисні статті:

Він не буде більше пити

Один молодий чоловік абсолютно спився, все тягав з дому. Дружина не витримала такого життя і пішла з дитиною. Друг його дізнався, що в Вириця живе старий чернець, який лікує алкоголіків, і почав умовляти поїхати: може бути, старець допоможе ісцеліться.Тот довго відмовляєть ... Читайте далі Притча. Коли наказує Господь ... Бідна жінка з невеликої родини була дуже релігійною. І одного разу, коли грошей не вистачало навіть на те, щоб нагодувати дітей, вона зателефонувала на радіостанцію і залишила там звернення до Бога про помощі.В той час як співробітники радіо з розумінням поставилися до віруючої женщи ... Читайте далі ЖИВ НА СВІТІ ЛЮДИНА, ЯКА НЕ ВІРИВ В БОГА! Жив на світі людина, яка не вірив в Бога і не соромлячись розповідав усім про своє ставлення до релігії та релігійних свят. Однак його дружина вірила в Бога і дітей своїх виховувала в вірі, незважаючи на їдкі випади чоловіка. Одного зимового вечора дружина вирушила з дітьми ... Читайте далі Не давайте своїх батюшок в образу Подивіться, як ставляться до свого духовенству євреї і араби. Ніхто не собачий своїх священиків. Євреї знають, що рабини - такі ж розпусники, хабарники, п'яниці і ненажери, як і всі інші. Але жоден іудей не скаже на свого рабина гидоту. Жоден мусульманин вам ... Читайте далі

У вас є телеграм? Якщо так, тоді вам сподобається наша православна група в Телеграма: https://t.me/molitvaikona , Заходите, ми чекаємо Вас!

Віра - це непрозора прокладка між Господом і людиною. Її втрачати не можна навіть в найкритичніших ситуаціях. Необхідно звернутися з молитвою до Бога і він почує кожного. «Я Господь Ваш, я - цілитель», - по наданню говорить Ісус.

Подячна молитва Господу Богу за допомогу в справах не менш важлива для православного християнина. Адже коли звертаєшся за допомогою дуже важливо подякувати за надану допомогу, інакше, більше допомоги просто не бачити.

«Дякуємо Тобі, Господи Боже наш, про всі добродійства Господні Твоїх яже від перваго віку до сьогодення, в нас, недостойних Рабех Твоїх (імена), колишніх, ихже знаємо і не знаємо, про що явили і неявленних, яже справою колишніх і словом: полюбив нас якоже і єдинородного Сина Твого про нас дати зволив, сподоби і нас гідні бити Твоєї любові.

Дай словом Твоїм мудрість і страхом Твоїм вдихни фортеця від Твоєї сили, і аще що хотяще або нехотяще згрішили, прости і не постав, і збережи душу нашу святу, і представи ю Твоєму Престолу, совість імущих чисту, і кінець гідний людинолюбства Твого; і згадай, Господи, всіх хто кличе Ім'я Твоє в істині, згадай всіх, блага або супротивні нам бажаючих: вси бо человеци есми, і всує Кожна людина; темже молимося Тобі, Господи, подай нам Твого милосердя велику милість ».

https://www.youtube.com/watch?v=kLHM1UAeA_M

Молитва про допомогу Господа Бога

За все, в своєму житті треба дякувати. Якщо трапилася якась гарна або приємна ситуація - за це потрібно подякувати. Якщо ж трапляється горе, на життєвому шляху - за нього теж потрібно бути вдячним. Таким чином, Всевишній, показує, що не можна жити тільки приємними моментами, і в житті випробовується все.

Якщо Ви втратили роботу, яка була звичною для Вас і віддавши їй багато років - не турбуйтеся! Це знак, що пора щось змінювати у своєму житті. Не варто гніватися і сердитися, що втратили роботу. Варто подякувати Ісусу, за поштовх до змін.

Перекладаючи дух від потрясіння і перебуваючи в пошуках нової роботи або альтернативного заняття, пам'ятайте, що молитва про роботу Господу Богу або Божим угодникам має величезну силу, і якщо її застосувати, то пошуки роботи неодмінно закінчаться позитивним результатом.

Молитва про допомогу Господа Бога в зціленні хворого

Досить велика кількість людей у ​​своєму житті стикаються з серйозною хворобою: своєї, або свого близького родича. Найбільшим порятунком в зціленні хворіє людини є молитва про болящих Господу Богу. Вона завдяки своїм впливом ставить на ноги і зцілює навіть безнадійно хворих.

Молитва Господу Богу про зцілення

«Про Премілосердий Боже, Отче, Сину і Святий Душе, в нероздільній Трійці поклоняємося і славимий, зглянься милостиво на раба Твого (ім'я), болезнию одержімаго; відпусти йому всі провини його; подай йому зцілення від хвороби; конче вернеш йому ту здоров'я та сили тілесні; подай йому долгоденственное і благого житіє, мирні Твоя і премирними блага, щоб він разом з нами приносив вдячні благання Тобі, Всещедрому Богу і Творцеві своєму.
Пресвята Богородиця, всесильним заступництвом Твоїм допоможи мені ублагати Сина Твого, Бога мого, про зцілення раба Божого (ім'я).
Всі святі і ангели Господні, моліть Бога про хворого рабі Його (ім'я). Амінь ».

https://www.youtube.com/watch?v=byBs5pJgLdw

Молитви Господу Богу про допомогу

Звернувшись з благанням до Всевишнього, людина отримує поблажливість Божої благодаті, зцілення душі і тіла, вказівка ​​вірного і праведного шляху в житті. Потрібно не соромитися і не боятися просити допомоги у Господа Вседержителя, в ангелів - хранителів, у Божих помічників і угодників.

Звернення в молитві до Господа свого - не соромно, що не погано. Лише через дрібниці не варто турбувати Всевишнього, адже він і так оберігає кожного, хто йде по життєвому шляху. Крізь тернисті перешкоди, крізь образи, хвороби душевні і фізичні ми пізнаємо наше життя, робимо помилки і вчимося на них, а головний учитель життя - Господь. Тільки Він вкаже правильний шлях заблукало.

«В руки Твого превелікаго милосердя, о Боже мій, вручаю душу і тіло моє, почуття і слова мої, поради та думки моя, діла мої і вся тіла і душі моєї руху.

Вхід і вихід мій, віру і проживання моє, перебіг і кінець життя мого, день і годину подиху мого, кончина моя, упокоєння душі і тіла мого. Ти ж, про Премілосерде Боже, всього світу гріхами неподоланне доброти, незлобивий, Господи, мене, більше всіх чоловіків грешнейшаго, прийми в руки защищения Твого і визволи від усякого зла, очисти багато численні провини моїх, подай виправлення злому і окаянному моєму життю і від прийдешніх гріхопадінь лютих завжди захоплювався мене, щоб ні в чемже коли Господь був розгнівався Твоє людинолюбство, імже покривай неміч мою від бісів, пристрастей і злих людей.

Ворогом видимим і невидимим заборони, керуючись двома врятованим шляхом, доведи до Тебе, пристанища моєму і бажань моїх краю. Даруй мені кончину християнських, бездоганної, мирної, від повітряних духів злоби збережи, на Страшному Твоєму Суді милостивий рабу Твоєму буди і приєднай ма праворуч благословенним Твоїм вівцям, та з ними Тобі, Творця мого, славлю на віки. Амінь ».

Не варто нехтувати і відвідуванням храму Господнього. Православний віруючий зобов'язаний відвідувати церкву, адже тільки там можна насититися живородної енергією, зарядитися новими силами і сміливо далі йти по життю.

Береже вас Господь!

ІСПИТ З Ангелу Хранителю.

Мені хотілося б розповісти одну історію. Сталася вона з одним, добре мені знайомим студентом. Навчався він непогано, але йому особливо не давалася вища математика. І ось в кінці другого курсу йому ніяк не вдавалося здати «вишку». Він закидав іспит за іспитом. Коли йому був пр ... Читайте далі Хтось поїде на бал ... А хтось не поїде. Тому що треба залишитися вдома з хворою дитиною. З старим батьком. Або піти на важку роботу і заробити гроші на їжу і одяг для всіх. І треба копати грядки, мити підлогу, варити суп, переодягати лежачого старого або їхати з мамою в лікарню. І це... Читайте далі цибулина Жила-була одна баба злюща-презлющая, і померла. І не залишилося після неї жодної чесноти. Схопили її чорти і кинули в вогняне озеро.А Ангел-Хранитель її варто та й думає: «Яку б мені таку чесноту її пригадати, щоб Богу сказати». Згадав і каже Богу: ... Читайте далі "Саме такої віри чекає від нас Бог." Одного разу пізно ввечері в одному з будинків спалахнула пожежа. Вся сім'я - батько, мати і діти - вражені тим, що відбувається, вибігли на вулицю і дивилися на розгорається вогонь. І раптом все зрозуміли, що серед них немає наймолодшого члена сім'ї - п'ятирічного синішкі.Скорее за все, ... Читайте далі

Com/watch?
Com/watch?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация