Природні катастрофи (новини): Повторення Фукусіми в США: працівники АЕС виявилися відрізаними від цивілізації - 18.09.2018

У дослідницькому світі передрекли повторення катастрофічних подій, що мають масштаби, які співмірні з Фукусімою.

В даному випадку мова йде про атомній електростанції, яка розташовується в містечку Брансвік, що територіально належить Північній Кароліні. Слід зазначити, що вищенаведений об'єкт інфраструктури виявився відрізаним від цивілізації внаслідок величезного припливу води, викликаного безперервні зливи. Про це повідомляє видання "Россійскій Діалог".

Перш після аварії на Фукусімі у деяких приматів істотно зменшився мозок.

Перш після аварії на   Фукусімі   у деяких приматів істотно зменшився мозок

Слід зазначити, що даний енергетичний комплекс внаслідок погодних аномалій перетворився на величезний острів. Більш того, співробітники АЕС не можуть покинути дане спорудження, оскільки виявилися в пастці стихії.

Не виключено, що при найменшій аварії місцевому керівництву не вдасться організувати евакуацію працюючого персоналу. В даний момент всі реактори перебувають у "режіме відключення 3".

За словами місцевих метеорологів, подібні погодні умови протримаються в тутешніх околицях деякий час. Отже, відбудеться чергове підвищення рівня води біля АЕС. Для стабілізації роботи на підприємстві доведеться вдатися до радіаторів, які будуть приведені в дію через 50 років.

Раніше вчені повідомили про повторення катастрофи, за масштабами нагадує аварію на Фукусімі . Нагадаємо, що в безпосередній близькості від Фукусіми були засвідчені потужні підземні поштовхи.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация