Природні аномалії (новини): Дивний феномен в небі: перед грозою чоловік побачив дивний крилатий істота - 11.06.2018

У науковому світі оприлюднили вельми цікавий фотознімок, на якому можна побачити крилата істота в небесному просторі.

Як було встановлено, аномальний об'єкт таємничим чином випромінював яскраве світіння. На жаль, так і не було встановлено місце, в якому було помічено дивна істота. Поява крилатого об'єкта супроводжувалося грозовим небом. Про це повідомляє видання "Россійскій Діалог".

Перш в Азербайджані дослідники побачили аномальне істота .

Перш в Азербайджані дослідники побачили аномальне   істота

Як зазначив очевидець інциденту, вищенаведене істота перебувало в статичному положенні, але постійно видозмінювало силу власного світіння. Чоловік, який виявив крилата істота, виключає будь-які сонячні відблиски, так як на місці події не було вуличних ліхтарів.

Самому автора, відомого під ніком darren.lewis, не вдалося ідентифікувати приналежність істоти до якого-небудь з відомих науці тварин. Більш того, в найближчі кілька днів чоловік пообіцяв оприлюднити відеозапис за участю міфічного об'єкта.

У свою чергу, в науковому світі заявили, що мова йде про оптичну ілюзію або про справжнє містичному істоту, який прибув на земну кулю з потойбічного світу.

Нагадаємо, раніше австралійці знайшли зловісних істот в місцевій печері. Раніше зазначалося, що американцеві вдалося сфотографувати двох крилатих істот .

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация