Пророцтва і пророцтва: Сибірський провидець передбачив Третю світову війну: названо місце початку бойових дій і кількість жертв - 08.07.2018

У науковому світі опублікували пророцтва ясновидця, що проживає в Сибіру. Згідно з попередніми даними, бачення пророка пов'язані з прийдешньою Третьою світовою війною.

Як стверджує росіянин, що володіє даром передбачення, незабаром між РФ і США почнуться масштабні і кровопролитні дії, в якому у американців немає жодного шансу на тріумфальне завершення протистояння. Про це повідомляє видання "Ліга Новини Росія".

Перш американському математику вдалося за допомогою розрахунків назвати дату третьою світової війни.

Перш американському математику вдалося за допомогою розрахунків назвати дату   третьою   світової війни

Більш того, гегемонія США буде припинена протягом наступних 50 років, отже світова громадськість повністю позбудеться від нав'язливого і агресивного політичного курсу американців.

Як підкреслив сибірський ясновидець, початковим місцем проведення військових протистоянь буде Прибалтика, внаслідок яких загинуть безліч людей. Не виключено, що кількість жертв буде досягати кілька мільйонів чоловік. Більш того, віщун заявив, що масштаби Третьої світової війни будуть катастрофічними для всього світового співтовариства. Подібних руйнувань і кількості постраждалих не бачила жодна війна.

Сибірський ясновидець стверджує, що країни Заходу не будуть гидувати застосуванням кліматичної зброї. Тільки російської армії вдасться зупинити подібний хаос і деструктивний настрій західних держав.

Раніше американці почали поспіхом зводити підземні тунелі на випадок початку третьою світової війни. Нагадаємо, що раніше американський полковник не виключив початок третьою світової війни за участю РФ і США.

Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация