Рецензія на мультфільм «Сезон полювання: Байки з лісу»

1. Рецензія на мультфільм «Сезон полювання: Байки з лісу» Відверто халтурне продовження першого «Сезону...
  2. Рецензія на мультфільм «Сезон полювання: Байки з лісу»

Відверто халтурне продовження першого «Сезону полювання», яке в США і більшості інших країн випущено тільки на відео.

Одного разу вночі олень Еліот розповідає байку про те, як він одного разу бився з перевертнем. Вразливого ведмедя Бугу ця історія так сильно лякає, що на наступний день він відмовляється йти з Еліотом в похід. Щоб «вибити клин клином», олень влаштовує для Бугу нічна вистава, щоб ведмідь вважав, що побачив перевертня і налякав його. Але обставини складаються так, що Буг, Еліот та інші лісові мешканці вирішують, що перевертень дійсно існує. Люди приходять до того ж висновку, і шериф знехотя дозволяє одержимому мисливцеві Шо повернутися в ліс і зловити чудовисько. Оскільки Шо планує як би ненароком пристрелити Бугу і Еліота, звірі вирішують самі знайти монстра і пред'явити його людям, щоб сезон полювання був якомога швидше закритий.

У всіх чотирьох мультфільмах циклу двох головних героїв щоразу озвучують нові актори (в американській версії звукової доріжки). Якщо в першій картині це були Мартін Лоуренс і Ештон Кутчер, то в четвертій - Донні Лукас і Вільям Таунсенд

У 2006 році студія Sony Pictures Animation випустила повнометражний комедійний мультфільм « Сезон полювання ». Хоча над картиною працював режисер Роджер Аллерс , Співавтор діснеївського « короля Лева »,« Сезон полювання »ледь окупив витрати на виробництво і не удостоївся втішних критичних відгуків. Проте студія визнала, що історію ручного ведмедя Бугу і лісового оленя Еліота варто продовжити, і в 2008 році в міжнародний прокат вийшов « Сезон полювання 2 ». В Америці, однак, його випустили лише на відео - наочне підтвердження того, що Sony не чекала від фільму прокатних подвигів. Наступний фільм циклу « Сезон полювання 3 »Вийшов в прокат в ще меншій кількості країн, а новий« Сезон полювання: Байки з лісу »дістався до кінотеатрів лише в Туреччині, Угорщині, Румунії, Швеції та Росії. Як і два його попередника, в США він відразу був виданий на відео.

За великим рахунком це все, що потрібно знати про «Байках з лісу». Відеопродолженіе високобюджетного повнометражного мультфільму - це завжди зрима втрата в якості анімації, як сценарій, як озвучування ... А так як «Сезон полювання» з самого початку не був « Суперсімейка »Або« Королем Левом », то його третій сиквел - видовище лише для самих-самих відданих фанатів Бугу і Еліота, які прямо-таки жити не можуть без улюблених звіряток. Хоча навіть їх «Байки з лісу» можуть розчарувати і розсердити.

Посібники головного лиходія у вільний від полювання час готують і продають національну канадську їжу з смаженої картоплі з сиром, яка називається «путін» (спотворене Франкоканадці англійське слово «пудинг»)

Чому? По-перше, це продовження не "Сезону полювання 3», а самого першого мультфільму циклу. Так що в ньому немає ні Урси, ні нащадків Еліота і Жизель, ні інших персонажів, введених в сюжет в «Сезоні полювання 2» і «Сезоні полювання 3». Хочете знову їх побачити? Переглядайте попередні стрічки.

По-друге, «Байки з лісу» не вводять в сюжет ніяких нових персонажів, крім раптово з'явилися у Шо двох соратників з Канади, які зовсім нічого не додають до дії. І якщо два попередніх «Сезону» намагалися розповісти нові історії про Бузі і Елліот, які не схожі на їхні колишні пригоди, то «Байки» знову зіштовхують звірів з Шо і роблять це з куди меншим розмахом, ніж в першому «Сезоні». М'яко кажучи, сценаристи та аніматори НЕ дорогою зморений, і їх лентяйстве навряд чи варто підтримувати рублем.

Може бути, в полюванні на неіснуючого перевертня є хоч щось цікаве? Ні, «полювання» зводиться до того, що Елліот поводиться як повний ідіот, кілька разів ставить під загрозу життя друзів і навіть пробує на смак какашки (це, до речі, не секундна жарт, а тривала нудотна сцена). По суті, герої весь фільм непотрібні страждання дурницями, а потім в кінцівці швиденько відбуваються від Шо. Такий сюжет можна було б прийняти, якби це був двадцятихвилинний епізод телесеріалу, але для півторагодинного релізу це відверта халтура.

В плюс картині можна записати лише безупинний спроби пожартувати, але навіть маленькі діти будуть сміятися далеко не над кожним натужний приколом. Для дорослих же в «Байках» немає зовсім нічого смішного. Крім того, що «Сезон полювання» продовжує виходити, хоча весь його скромний художній потенціал давно вичерпаний.

З 2 червня в кіно.

Залишайтеся з нами на зв'язку і отримуйте свіжі рецензії, добірки і новини про кіно першими Яндекс Дзен | Instagram | Telegram | Твіттер

З 2 червня в кіно.