Сильна порча на поріг і замок

  1. Дивитися на відео методи наведення псування на людину
  2. Як зняти порчу на замок
  3. Ось текст цієї сильної магічної захисту проти псування на замок - Сон Богородиці:
  4. Дивитися на відео сильний псалом 26 від псування

Ніхто не застрахований від магії примусу і придушення. Досить стати об'єктом чиєїсь заздрості, і людина автоматично потрапляє в групу ризику умовно кажучи. Є багато видів побутових псування, наприклад, псування на замок і схожа по своїй програмній відпрацювання, потужна псування на поріг.

Магічна псування на поріг робиться через підклад до порогу жертви різних заговорених елементів: голки, шпильки, монети, оплавлений свічковий віск, сіль, сірку, землю і т.д. Мати справу з такою обрядової технікою досить неприємно, однак знімається така порча вельми успішно. Можна навіть з великою ефективністю це зробити самостійно.

Існує простий обряд - захист від псування на поріг. позбутися від негативу можна наступним чином: встати спиною до порогу, тримаючи за спиною віник в лівій руці.

Підняти предмет, що лежить на порозі (попередньо вдягнувши рукавички), і сказати захисний змова від псування на поріг: «Біда, біда, відкрив (відкрила) я ворота, а ти в будинок не йдеш». Потім викинути цей предмет через ліве плече, сказавши так: «Видно, не люб (Не люба) я тобі».

Роблять це при відкритих дверях. Після такої вичитку псування на поріг, двері в будинок закрити, з-під порога все віником вимести і скласти в пакет для сміття. Після півночі несуть цей пакет на перехрестя і залишають там.

Дивитися на відео методи наведення псування на людину

Мені допоміг впоратися з труднощами і захистити себе від недоброзичливців, Оберіг від пристріту і псування. Він захищає людину від сил зла, Енергетичних вампірів на роботі і в сім'ї, спеціально наведеної псування, і злих помислів ворогів. Подивитися і замовити його можна тільки на офіційному сайті

Як зняти порчу на замок

Псування на замок часто робиться з помсти. Залежно від того, хто такий поділитися псування створив, і яку цей чаклун має силу, вибирається і спосіб позбавлення від такого псування. Простими змовами зняти таку порчу можна тільки в одному випадку - якщо зроблена вона була обивателем.

Але професійна псування на замок досить складна. Чи не кожен знахар або знахарка візьметься знімати такий сильний негатив. По-перше, потрібно знати, яку застосувати вичитку. А по-друге, є в середовищі цілителів таке повір'я, що той, хто замок зніме, на тому він і замкнеться.

І, тим не менш, є одна гарна універсальний засіб проти сильної псування на замок. Порчу, зроблену на замок, можна зняти Сном Богородиці. Читати цю змову потрібно сорок днів поспіль. Ретельно вирахувати ці сорок днів, щоб не було збігів з великими святими святами і з постами.

Ретельно вирахувати ці сорок днів, щоб не було збігів з великими святими святами і з постами

Ось текст цієї сильної магічної захисту проти псування на замок - Сон Богородиці:

«У Святому граді Віфлеємі Юдейськім, в місяці березні тридцятого числа, у святій святині, святій горі Вертепі, над Святою рікою Йорданню, лягала спати, відпочивати Володарка Пресвята Богородиця, Діва Марія. Владичице Богородице Марії мало спалось, вві сні я багато бачилося. Бачився Їй сон страшний, грізний і дивовижний про Її улюбленого Сина, Ісуса Христа, Царя Небесного, Спаса, Сина Божого. Бачила Вона, був Він спійманий, до жидів наведено, пов'язаний і відданий жидам на наругу, відданий учнем Іудою Іскаріот за тридцять срібняків. І привезений бути від жидів Господь наш Ісус Христос, Син Божий, в руки Понтийскому Пилата, і засуджений на розп'яття. На третій день на Хресті Його розіп'яли, на трьох древах, кедрі, кипарисі і певга, між двох розбійників на горі Голгофі. В руці і нозі цвяхами прігвоздіша, і списом Його ребро пробішася, святу кров його пролили, оцтом з списи напоїли. Місяць кров'ю налилася, небо і земля затряслися, церковна завіса надвоє порвалася, від верху до низу. Камені у гір високих розпадалися, і труни відкривав, покійні з трун піднімалися. Бачила Господа нашого Ісуса Христа, сина Божого, жовчю гіркою напування, тростиною по голові биття, вінець на голову терновий покладений. Бачила Господа Ісуса Христа, Сина Божого, як за ноги тягали, в святе Його чоло плювали, тіло було покинене, за чола бито, кров свята додолу пролита. Терпів Він і страждав, і всі муки прийняв від байдужих жидів. І паки в третій день по Писанням, від труни Христос воскрес, і засяяла слава Його від землі до небес. Бачила нашого Спаса Ісуса Христа, Сина Божого, з ангелами, херувимами і серафимами. Христос Воскресе! Бачила Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа на Превишнем Престолі. Христос Воскрес, і сон той був яко дійсність. І прийшов до Неї Господь наш, Ісус Христос, Син Божий, Спаситель світу цього: «О, Мати Моя кохана, Пані Пресвята Богородиця Діва Марія, спиш? Людина від цього тимчасового світу стане в інший світ йти, над ним хай цей сон прочитають, і за ним ангели мої прийдуть, зустрінуть його херувими і серафими. На крилах його візьмуть і до мене, до Ісуса Христа, принесуть ».

Дивитися на відео сильний псалом 26 від псування


З тегами: змови захист магія зрада езотерика

ЦЕ ТРЕБА ПРОЧИТАТИ

ЦЕ ТРЕБА ПОЧИТАТИ

І прийшов до Неї Господь наш, Ісус Христос, Син Божий, Спаситель світу цього: «О, Мати Моя кохана, Пані Пресвята Богородиця Діва Марія, спиш?
Навигация сайта
Новости
Реклама
Панель управления
Информация